Sprowadzenie Puga (i nie tylko) ILE ? Jakie auto kupic ?
- spricik
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
minta1 pisze:Bierz tablice, ubezpiecznie ze swojego... i jazda na zachód. później chwila strachu i koszt przjazdu tyle co paliwo
a u nas... akcyza podobno kosztuje 6,00 zł reszta... wiadomo
Witam
A to nie jest czasem tak ze rejestrują czy samochód o takim numerze rejestracyjnym wjezdzał do Niemiec???? i potem wyjezdza???
Jakos wydaje mi sie to za piękne żeby było prawdziwe.
- minta
- Maniak
- Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
- Numer Gadu-gadu: 691088
Samochód jest wyrejestrowany w Niemczech i .... znika
a myslisz że skąd jest tyle cześci ?? na giełdach, allegro itp.
a myslisz że skąd jest tyle cześci ?? na giełdach, allegro itp.
i przekraczałoyby granice 6 samochodów na godzine...Witam
A to nie jest czasem tak ze rejestrują czy samochód o takim numerze rejestracyjnym wjezdzał do Niemiec???? i potem wyjezdza???
Jakos wydaje mi sie to za piękne żeby było prawdziwe.
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
- spricik
- Junior
A mnie Junior 5d
Myślałem jeszcze nad jednym mykiem. Jak sie tak rozglądam to większość atrakcyjnych cenowo ofert jest na dolnym śląsku...głównie blisko zachodniej granicy.
Myślałem właśnie tak na moich tablicach przejchać ten kawałek Polski (do Krakowa).
Tylko ze ja mam wbity w dowód LPG i nie wiem czy gdyby mnie drogówka przyczaiła czy sie nie skapną ze nie mam zaworu gazu na tylnym zderzaku..a po nitce do kłębka zaczną sprawdzać numery...:/.
Reszta myśle ze by przeszła.. koloru nie mam w dowodzie więc liczy sie tylko zeby był 5D no i benzynowy blisko 1.0 (1.1 albo 1.4)
A niech to teraz nie daj boze jakiś cichociemny przeczyta i zaczną mnie śledzić
Myślałem jeszcze nad jednym mykiem. Jak sie tak rozglądam to większość atrakcyjnych cenowo ofert jest na dolnym śląsku...głównie blisko zachodniej granicy.
Myślałem właśnie tak na moich tablicach przejchać ten kawałek Polski (do Krakowa).
Tylko ze ja mam wbity w dowód LPG i nie wiem czy gdyby mnie drogówka przyczaiła czy sie nie skapną ze nie mam zaworu gazu na tylnym zderzaku..a po nitce do kłębka zaczną sprawdzać numery...:/.
Reszta myśle ze by przeszła.. koloru nie mam w dowodzie więc liczy sie tylko zeby był 5D no i benzynowy blisko 1.0 (1.1 albo 1.4)
A niech to teraz nie daj boze jakiś cichociemny przeczyta i zaczną mnie śledzić
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony