wartosc puga

Tutaj możemy rozmawiać o Peugeocie 205. Nie postować o sprawach technicznych.
varthog

Post autor: varthog »

Witam ponownie miłośników i użytkowników peugeotów. Ponieważ w lutym mija dokładnie pół roku jak mama nabyła swojego 205CTI informuje, że samochód będzie do sprzedania za cenę 5000 zł. Samochód jest zgodny z opisem jaki przedstawiałem przez pewnien czas w tym watku - od 2 miesięcy przebywa grzecznościowo w garażu kolegi i jest nieużytkowany z uwagi na fakt, że posiadam inny samochód. Jedyne do czego w samochodzie można się doczepić to:
- przepustnica (możliwe, że zdążę wymienić co nie uśmiecha mi się prawdę mówiąc - jeżeli nie to koszt nowej ok 500 zł)
- wgniecenie w tylnej klapie (bez rdzy, zabezpieczone)
- licznik dzienny km, który nie daje sie wyzerować
- dziady u mechanika przy wymianie oleju urwały uchwyt bagnetu (ten czerwony dzyndzel) - dorobiłem nowy - też czerwony

Poza tym co wyżej przedstawiłem, samochód jest w pełni sprawny, a jego stan opisałem uczciwie. Ponadto warte uwagi:
- dach w stanie idealnym - bez przetarć, uszkodzeń , elektryczny mechanizm pracuje bez zarzutu
- brak rdzy na karoserii (jednyna rdza pojawiła się na korpusie halogenów)
- zawieszenie bez uwag
- pełna dokumentacja
- w PL samochód nie zrobił nawet 1000 km

Samochód w lutym/marcu zostanie wystawiony do sprzedania w postaci ogłoszeń (noo... chyba, że mamuście się coś odmieni), ale chciałem najpierw kolegów tutaj poinformować wcześniej o tym fakcie. Jeżeli ktoś chciałby nabyć takie cabrio wiosną i byłby zdecydowany (auto mozna oglądać w każdej chwili po wcześniejszym umówieniu się - prosiłbym jednak nie umawiac się gdy zalega śnieg - opony raczej nie na ten sezon) to ja oczywiście moge pójsc na rękę potencjalnemu nabywcy - nie spiesze się ze sprzedażą - samochód jest opłacony na rok czasu więc żaden termin mnie nie goni.
Niestety tymczasowo nie mam więcej zdjęć samochodu innych niż te które przedstawiłem wcześniej w tym wątku - postaram się zrobić jakieś nowe ale te najwcześniej w nowym roku

pozdrawiam
Remik

ps. zainteresowani pisać na maila: varthog@go2.pl

Przenieś to info do działu Kupię/Sprzedam.
olak406
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: olak406 »

:) wiatm ja pare dnie temu sprzedałem swoją 205 1.9 diesel za 4700zł rok 92 rok,mysle ze jest to przyzwoita cena ,pozdrawiam :W
mariusz
ODPOWIEDZ