Ja kupilem nie tak dawno,bo niecale 2 miesiace temu i mimo pewnych niedomagan chwale sobie baaaaaaardzo:)
Wiec nie ma co myslec,tylko wsiadac i pomykac!!
[ A co do testu to to Jimmy dawaj maila a Piotrkowi wysłałem.[/quote]
Para sorry , że tak długo nie nawiązałem kontaktu, ale jeździłem za furą . Dziś chyba jadę oglądać 205 GT (1985) ze składu celnego. Chyba bo nie wiem czy jeszcze jest. Mój mail jimmy15@o2.pl
DZIKU pisze:znalazłem do kupienia cti 205 z silnikiem 1,6 za 5000 - kupił bym jeszcze jedno bo mam konflikt w domu, (ogólnie kupiłem swojej żonce, ale ja pomykam, wole nim niż vw) co powiecie o tym silniku?
A jesli mozna wiedziec to od kogo to CTI ??? jakis numr telefonu ??
ja za swojego zaplacilem hmmm....tajemnica mok 3500 zl a jak ktos chetny to moglem dzis zakupic 88 r ale nie GTI a 205 RALLY na 2 gaznikach stan sredni.Cena wywolawcza byla 5500 a teraz moge go miec za 3600 )))
DZIKU pisze:znalazłem do kupienia cti 205 z silnikiem 1,6 za 5000 - kupił bym jeszcze jedno bo mam konflikt w domu, (ogólnie kupiłem swojej żonce, ale ja pomykam, wole nim niż vw) co powiecie o tym silniku?
Bardzo prosze o namiary na to CTI gdzie ono jest wawa i od kogo ??? no i jaki kolor bo moze wiem czyje
Bardzo prosze o namiary na to CTI gdzie ono jest wawa i od kogo ??? no i jaki kolor bo moze wiem czyje