jakie klucze (narzędzia) polecacie?

Tutaj możemy rozmawiać o Peugeocie 205. Nie postować o sprawach technicznych.
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Re: jakie klucze (narzędzia) polecacie?

Post autor: Sebek »

no i właśnie o tym mówie, do zmiany kierunków, czy odkręcenia deski czy grilla w pugu wystarczą ale żeby sie za coś konkretniejszego zabrać trzeba lepszejszych kluczy, ale za tą cenę mieć w razie czego wszystkie popularne rodzaje to warto :)
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

Para pisze:Banita masz racje co do mojego zestawu, wyglada to slicznie i nawet pasuje pod kolorek do auta :) Ale wsrodku nic specjlanego , podstawowe narzedzia poukladane jak trzeba i tyle. Fakt faktem ze mi w 100% wystarczaja
Do pracy przy pugu wystarzcy jedna mala skrzyneczka narzedzi -80% z tego co masz nawet nei uzyjesz. Zabawa sie zacznie jak bedziesz chcial np wymienic polos z przodu. Zycze Ci zebys sobie krzywdy nie zrobil.
ziochmenNie
Nowicjusz
Posiadany PUG: 205 mi 16
Numer Gadu-gadu: 563294

Post autor: ziochmenNie »

ja mam klucze Facom tez gwarancja na życie tylko kilka tygodni czekam az wymienia jak coś po lame przeważnie wkrętaki:)
205 MI16
Awatar użytkownika
PAWLACZYSKIS
Junior
Posiadany PUG: 205|1.4XY7|'89r
Numer Gadu-gadu: 6209054
Kontakt:

Post autor: PAWLACZYSKIS »

Witam.Ja przy rozbieraniu tylnego zawieszenia byłem zmuszony kupić torxa T40 i imbulsowy V5. Sprzedawca zaproponował Stanley'a i S&R. Postawiłem na firmę S&R. Podczas odkręcania śruby torxem przekręciłem śrubę, a klucz ani drgną. Imbulsowym tylko dokręcałem więc na razie nie mogę nic konkretnego powiedzieć, ale także wydaje się być ok. Myślę o skompletowaniu całego zestawu. Do tej pory te dwa klucze wyniosły mnie odpowiednio za torxa 20zł i za imbulsowy 5zł. Ktoś się z nimi już spotkał? Warto?
ODPOWIEDZ