Kogo wczoraj widzialem na drodze Krakow-Sandomierz?
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 205 1.4 GR i 206 :D
- Numer Gadu-gadu: 0
Kogo wczoraj widzialem na drodze Krakow-Sandomierz?
Witam !
Kogo wczoraj widzialem na drodze Krakow-Sandomierz z rejestracja Lubelska w zielonym pieknym aczkolwiek uszkodzonym CTI ???
Mam tylko nadzieje ze duzo nie trzeba placic mandatu... ;/
Pozdrawiam,
Svd
Kogo wczoraj widzialem na drodze Krakow-Sandomierz z rejestracja Lubelska w zielonym pieknym aczkolwiek uszkodzonym CTI ???
Mam tylko nadzieje ze duzo nie trzeba placic mandatu... ;/
Pozdrawiam,
Svd
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
Re: Kogo wczoraj widzialem na drodze Krakow-Sandomierz?
Ja i Padre odwiedzilismy miasto krolow:) Panowie policjanci chcieli 500zl dostali 0zl!!!Ciesze sie ze Ci sie podoba nasze CTI ale zeby bylo uszkodzone hmmm chodzi Ci o uszkodzona klape bagaznika czy przeszkadzaly Ci resztki katalizatora ktore sie wydobywaly z rury i niepozwalaly nam spokojnie podrozowac, moglo Ci sie tez nie podobac ze tak nisko z tylu siedzialo auto, ale mielismy BARDZO cenny towar na tylnym siedzeniu, lubie przewozic silniki tym autem hehehehe.Pozdrawiamy kolege
Kazda morda pasuje do Forda!
-
- Nowicjusz
heh to super ze sie udalo !!! (mi kiedys na tej drodze tez sie tak udalo ^^ tylko wtedy jezdzilem bez CB)
Jedno tylko co przychodzi mi do glowy, to przeciez mrugali z naprzeciwka dlugimi, ja tez Tobie mrugalem po tym wyprzedzaniu a po za tym jak ktos ma CB i jedzie 50km/h to lepiej jechac zanim
a tak pozatym CTI super !!! jedyne co moglo wskazywac na ten katalizator to to ze chyba sie to auto niezbieralo jak nalezy bo moj to od bidy 1.4 a gonilem was od samej huty (roznica tylko taka ze was bylo 2 i silnik z tylu, a ja bylem sam )
Pozdrawiam
Svd
Jedno tylko co przychodzi mi do glowy, to przeciez mrugali z naprzeciwka dlugimi, ja tez Tobie mrugalem po tym wyprzedzaniu a po za tym jak ktos ma CB i jedzie 50km/h to lepiej jechac zanim
a tak pozatym CTI super !!! jedyne co moglo wskazywac na ten katalizator to to ze chyba sie to auto niezbieralo jak nalezy bo moj to od bidy 1.4 a gonilem was od samej huty (roznica tylko taka ze was bylo 2 i silnik z tylu, a ja bylem sam )
Pozdrawiam
Svd
-
- Peugeot 205 Master
Kurde jakos nie zauwazylem ze mrugali a Padre robil zdjecia teczy po prawej stronie szosy, po zatrzymaniu wyszedl z auta i kontynuawal ta sama czynnosc hahahahaha.Generalnie jechalismy srednio 80km/h to byl jedyny raz kiedy troszeczke przycisnalem no i oczywiscie musieli stac chlopcy 8)7Rozlecial sie katalizator juz w drodze do Krk i troszke nas przytkalo a pare dni temu wymienilem caly uklad wydechowy, jakbym nic nie ruszal pewnie by sie nie rozlecial, wstawimy kata i bedzie dobrze:)
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
czyżbyscie wyrwali stary silnik t16 od tego gościa z zabłocia od którego kupiłeś 405 (silnik miał wymieniany z tego co pamiętam) szkoda że nie wiedziałem bo bym wpadł się spotkaćmunne pisze:Ja i Padre odwiedzilismy miasto krolow:) Panowie policjanci chcieli 500zl dostali 0zl!!!Ciesze sie ze Ci sie podoba nasze CTI ale zeby bylo uszkodzone hmmm chodzi Ci o uszkodzona klape bagaznika czy przeszkadzaly Ci resztki katalizatora ktore sie wydobywaly z rury i niepozwalaly nam spokojnie podrozowac, moglo Ci sie tez nie podobac ze tak nisko z tylu siedzialo auto, ale mielismy BARDZO cenny towar na tylnym siedzeniu, lubie przewozic silniki tym autem hehehehe.Pozdrawiamy kolege
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
-
- Peugeot 205 Master
Sluchaj nic straconego, planujemy wpasc do Krk na trzy CTI pochodzic sobie, dobrze zjesc i na drugi dzien wrocic, wiec bedzie okazja sie spotkac.
-
- Nowicjusz
Mi tez dajcie znac, jak tylko bede w krk to tez bede !
-
- Peugeot 205 Master
Ok damy znac.Pozdr
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
o to dajcie znać wszystkim może jakiś spocik zrobimy w krk!!!pozdrowionka
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
Syndykat Sępów Krakowskich
-
- Peugeot 205 Master
Bardzo chetnie, siadziemy na rynku walniemy piwko w waszym pieknym miescie.