włamali mi się dzisiaj do auta ...
- Wojtek
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
- Numer Gadu-gadu: 2478139
włamali mi się dzisiaj do auta ...
I to o dziwnej porze, bo o 7.30 rano. Wybili tylną lewą szybę i probowali otworzyć drzwi kierowcy, ale że nie da się ich otworzyć od dwóch dni ( co też mnie zastanawia bo nie bylo z tym problemu, może już sie wczesniej probowali dostać i zepsuli ) to otworzyli drzwi pasażera. Auto zastałem z otwartymi oparciami siedzeń z otwartym schowkiem i wyrwaną osłoną stacyjki. Nic nie zginęło, a miałoby co, bo sie jeszcze nie rozpakowałem do konca z powrotu z wakacji 4 miesięcznych ( m.in wysokiej jakości kable zapłonowe, buty nike, praktica i zenit ) ... Widocznie szukali czegoś konkretnego.. ale mysleli ze tez mam cały bagaznik nowych butów do sklepu jak mój brat, którego okradli rok temu mniej wiecej w tym samym czasie. Teraz szukam szyby i trzeba jakoś poodkurzać ... Na moim osiedlu grasuje jakaś banda i okradają auta ale w dziwny sposób, bo kradną wszystko co się da spod .... maski. Dlatego też zaraz zajrzałem czy mam akumulator i alternator itp itd ... Ech jak się wali to wszystko na raz, a miałem już do niego nic nie dokładać, bo idzie na sprzedaż po zimie ./..
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Re: włamali mi się dzisiaj do auta ...
Przykra sprawa, ale szczęście że nic nie ukradli, banda kretynów
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Przykra sprawa, przypomina mi sie historia znajomego ktoremu ukradli kierownice od Malucha Banda idiotow
mi tez sie wlamali, ale wydlubali zamek. zastanawiam sie czy nie wolalbym zeby wybili szybe, bo moze byc problem z naprawa zamka, a wymiana wszystkich to troche duze koszta
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
nie ma najmniejszego problemu, zmieniasz wkładki i śmigaszyanchesky pisze:mi tez sie wlamali, ale wydlubali zamek. zastanawiam sie czy nie wolalbym zeby wybili szybe, bo moze byc problem z naprawa zamka, a wymiana wszystkich to troche duze koszta
mam nawet komplet nowych wkładek w drzwi z kluczykami za 20zł oddam + wysyłka
sorry za OT
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
Mi kiedys ktos grzebal we wkladce srubokretem i ja uszkodzil, zamienilem na ta ze strony pasazera i bylo gityanchesky pisze:mi tez sie wlamali, ale wydlubali zamek. zastanawiam sie czy nie wolalbym zeby wybili szybe, bo moze byc problem z naprawa zamka, a wymiana wszystkich to troche duze koszta
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
też można gorzej jak by ktoś w tej zmienionej pogrzebałmoralez pisze:Mi kiedys ktos grzebal we wkladce srubokretem i ja uszkodzil, zamienilem na ta ze strony pasazera i bylo gityanchesky pisze:mi tez sie wlamali, ale wydlubali zamek. zastanawiam sie czy nie wolalbym zeby wybili szybe, bo moze byc problem z naprawa zamka, a wymiana wszystkich to troche duze koszta
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- maciooo
- Junior
- Posiadany PUG: 205 indiana
- Numer Gadu-gadu: 7075900
- Kontakt:
No wiocha straszna. Po co okradać "serce" puga który zapewne ma już ponad 15 lat!? poszukaj na osiedlu młodych jakich co reaktywują 205 ; )
Generalnie łączę się w bóli : )
Generalnie łączę się w bóli : )
- wojtasny
- Junior
- Posiadany PUG: 1,4 GR
- Numer Gadu-gadu: 5750955
- Kontakt:
Mi puga jeszcze nikt nie okradł i nie życzę tego nawet najgorszemu wrogowi, ale wkładki w drzwiach to ja mam tak popsute, że nawet kluczyka się nie da wsadzić i z tego powodu zamontowałem sobie centralny zamek... Jak mi ktoś ukradnie akumulator to już nawet do auta nie wejdę:P