widze ze jak juz jeden napisał ze to olewa to juz wszyscy tak mówia a załoze sie ze wiekszosc wczesnjej czy pózniej te mandaty płaci bo nie ma innego wyjscia
oczyw. odrazu sprawdzaja czy masz konto bankowe i nawet nikt Cie pytac nie bedzie wtedy
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
do mnie ksiegowa zadzwoniła ze chca mi z pensji potrącic mandat Dobrze ze wiedziałem ze zadnego mandatu nie dostałem bo okazało sie ze to nie ja go dostałem tylko osoba o takim samym imieniu i nazwisku a komornika skierowali na moja pensje
niezle ....
ale to i tak bys mial w historii tranzakcji info o tym i bys to wyjasnil
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
oni to sprawdzaja przez urzad miejski w którym jestes zarejestrowany Tam sa wszystkie twoje dane gdzie pracujesz itp itd i własnie stad wiedza skad pobrac pieniadze od ukaranego
jesli kwoty sa duze, to dlug moze przejsc na kogos z twojej rodziny. niewazne czy siostra/brat/tata/mama powiedza ze cie nie widzieli 15 lat i nawet to udowodnia... byly takie przypadki w polsce... znikal jakis kolo, a na drugim koncu polski komornik pukal do starszego malzenstwa (jedyni krewni) i oznajmial to i owo...
co w tym jest takiego smiesznego to nie wiem, emotikonek kilogramy... "nie place, jestem cool?"