Peugeot 205 Generation
- JoT_JoT
- Moderator
- Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
- Numer Gadu-gadu: 3288286
Hmm chłopaki powiem wam tak jeżeli chodzi o oświetlenie regulacji nawiewu czyli prędkości wiatraka w Saxo to zapomnijcie mój tato też sie łudził że jest spalona żarówka ale wcale jej tam nie ma podświetlenia zrobił sobie sam tak żeby widzieć regulacje prędkości i ustawienie gałek ciepło zimno oraz tej drugiej na co leci powietrze
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
-
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
205 GENERATION is here
Witam . Jestem nowy n a forum , włąsnie sie zarejestrowałem.
Ja własnie posiadam Model 205 GENERATION :] Znalazłem ten temat wpisujac "205 GENERATION" w Googlach bo od jakiegos czasu zastanawiam sie jak to mozliwe ze mam rocznik '97 jesli 205-ki przestali wczesniej produkowac Na stronie nie ma zadnej specyfikacji
Dodam ze moc to 90KM, wyglad zagdza sie ze zdjeciami wczesniejszymi.
Zdjecia mojego postaram sie wkleić w najblizszym czasie (nie mam cyfrówki). auto sprowadzane w 98 z Francji , bite , wyklepane , nie ma na razie rdzy
Chcialem przy okajzi spytac czy ten model jest tak bardzo wyjątkowy w Polsce i czy dzieki temu jest wart więcej?
P.S Samochód jest rodziców ale oni nie wiedzą ze trzymaja w garażu "unikat" a za 6m-cy będzie mój
Ja własnie posiadam Model 205 GENERATION :] Znalazłem ten temat wpisujac "205 GENERATION" w Googlach bo od jakiegos czasu zastanawiam sie jak to mozliwe ze mam rocznik '97 jesli 205-ki przestali wczesniej produkowac Na stronie nie ma zadnej specyfikacji
Dodam ze moc to 90KM, wyglad zagdza sie ze zdjeciami wczesniejszymi.
Zdjecia mojego postaram sie wkleić w najblizszym czasie (nie mam cyfrówki). auto sprowadzane w 98 z Francji , bite , wyklepane , nie ma na razie rdzy
Chcialem przy okajzi spytac czy ten model jest tak bardzo wyjątkowy w Polsce i czy dzieki temu jest wart więcej?
P.S Samochód jest rodziców ale oni nie wiedzą ze trzymaja w garażu "unikat" a za 6m-cy będzie mój
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
hehe "wart więcej".... może gdzieś, ale nie w Polsce
u nas to nie ma znaczenia czy czegos zrobili 6 czy 60 czy 600 tysięcy sztuk, liczy się wyposażenie, przebieg, i wygląd. naprzykład na ebayu wersje specjalne są dużo droższe od zwykłych.... ale nie u nas.
aha, gratuluje zakupu finansowo nie, ale zawsze to jakaś duma miec coś "specjalnego"
u nas to nie ma znaczenia czy czegos zrobili 6 czy 60 czy 600 tysięcy sztuk, liczy się wyposażenie, przebieg, i wygląd. naprzykład na ebayu wersje specjalne są dużo droższe od zwykłych.... ale nie u nas.
aha, gratuluje zakupu finansowo nie, ale zawsze to jakaś duma miec coś "specjalnego"
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
no to czekamy 97-dobry rocznik szkoda że bity
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl