Super strona
-
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 9601889
Super strona
Wejdźcie na http://www.pug205.za.pl i piszcie co sądzicie o stronie. Strona narazie w budowie, ale może za jakiś czas będzie już zbudowana:)
Skoro strona w budowie, to po co na nią zapraszasz?
Nie ma tam ani jednej fotki, ani jednego info o 205
Kolorystyka rodem akcji ekologów (zieleń z zieloną zielenią), a sama strona estetycznie mizerna... Może spróbuj podziałać z gotowym szablonem?
Nie obraź się, ale mam nadzieję, że liczyłeś nie tylko na pozytywne, ale również negatywne opinie
Póki co ja nie widzę dla siebie powodu abym zaczął Twoją stronkę regularnie odwiedzać... może jak trochę więcej pracy w nią włożysz
Jak to mówią: pożyjemy, zobazymy... działaj kolego
Pozdrawiam
Nie ma tam ani jednej fotki, ani jednego info o 205
Kolorystyka rodem akcji ekologów (zieleń z zieloną zielenią), a sama strona estetycznie mizerna... Może spróbuj podziałać z gotowym szablonem?
Nie obraź się, ale mam nadzieję, że liczyłeś nie tylko na pozytywne, ale również negatywne opinie
Póki co ja nie widzę dla siebie powodu abym zaczął Twoją stronkę regularnie odwiedzać... może jak trochę więcej pracy w nią włożysz
Jak to mówią: pożyjemy, zobazymy... działaj kolego
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
no pewnie że liczyłem również na negatywne opinie, ale liczę również na pomoc internautów w budowie, żeby podsyłali jakieś propozycje, zdjęcia i informacje o kochanych Peugeocikach.
http://www.tani-ciuszek.pl znajdziesz coś dla siebie
tyle fotek wystarczy?: http://images.google.pl/images?hl=pl&q= ... a=N&tab=wi
co do pomocy, to poszukaj w necie, jest dużo fajnych szablonów i kursów/porad na temat tworzenia www
co do pomocy, to poszukaj w necie, jest dużo fajnych szablonów i kursów/porad na temat tworzenia www
-
- Nowicjusz
Wielkie THX, ale myślałem, że umieszczę zdjęcia ludzi prywatnych, a nie znalezione w necie, ale te też umieszczę, kursów i porad mam od cholery i troche, ale nie chce mi się czytać tego, a próbuje swoich możliwości we frontpage'u. to jest moja jedna z pierwszych stron, więc nie można się spodziewać rewelacji, ale z czasem będzie dużo lepsza.
http://www.tani-ciuszek.pl znajdziesz coś dla siebie
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
mozliwosci we frontpage'u? odpusc sobie frontpage'a i poczytaj o czystym htmlu. przynajmniej bedziesz mial frajde.
nie wiem jakiej przegladarki uzywasz. wedlug mnie ramki to nie ta epoka. mi na przyklad wyswietlily sie 3 reklamy takie same. po jedna na ramke, dwoch nie moge wylaczyc, a zeby zobaczyc co jest w kazdej ramce musze uzywac suwaka poziomego.
strony robi sie dla ludzie a wiec powinny byc:
- uniwersalne (dzialac pod rozdzielczoscia zarowno 1024x768 ale rowniez 1600x1200 czy tez 800x600)
- ramki precz
- zanim zamiescisz na serwerze, odpal sobie nie tylko w ie ale takze w mozilli i operze
co miales na mysli poprzez nazwanie tematu 'super strona'? =] nie sadzisz ze jedna dobra strona juz jest, i skoro masz tyle poradnikow etc to warto uzupelnic o nie strone klubowa?
nie wiem jakiej przegladarki uzywasz. wedlug mnie ramki to nie ta epoka. mi na przyklad wyswietlily sie 3 reklamy takie same. po jedna na ramke, dwoch nie moge wylaczyc, a zeby zobaczyc co jest w kazdej ramce musze uzywac suwaka poziomego.
strony robi sie dla ludzie a wiec powinny byc:
- uniwersalne (dzialac pod rozdzielczoscia zarowno 1024x768 ale rowniez 1600x1200 czy tez 800x600)
- ramki precz
- zanim zamiescisz na serwerze, odpal sobie nie tylko w ie ale takze w mozilli i operze
co miales na mysli poprzez nazwanie tematu 'super strona'? =] nie sadzisz ze jedna dobra strona juz jest, i skoro masz tyle poradnikow etc to warto uzupelnic o nie strone klubowa?
sprzedany