2mouse pisze:Ładny zielony forever na Puławskiej z dwiema blondynkami w środku. Blachy na WE... Objechany przez nas na odcinku od bramy Wyścigów do skrętu w Wałbrzyską? Kobitki w Wita Stwosza chyba odbiły... Ktoś coś?...
Widziałem go dwie godzinki temu również na Puławskie
2mouse pisze:Ładny zielony forever na Puławskiej z dwiema blondynkami w środku. Blachy na WE... Objechany przez nas na odcinku od bramy Wyścigów do skrętu w Wałbrzyską? Kobitki w Wita Stwosza chyba odbiły... Ktoś coś?...
Widziałem go dwie godzinki temu również na Puławskiej
aver pisze:niee, no way. 205 nie ruszałem z garażu od 2miesiecy.
Czyzby coś nowego w okolicy?!
prawidłowo, widze że nie tylko ja trzymam diesla w garazu zima
żeby do garażu wdarła się Wam wilgoć i do wiosny rdza zżarła te cacuszka
zauważyłem charakterystyczne żółte halogeny
Tez tak uwazam - samochod jest po to zeby jezdzil,a wsadzanie go do garazu, bo "ło jezusicku - zimaaaaaaa aaaaaaaa " to po prostu mnie rozwala..noz w kieszeni sie otwiera i bym nagradzal taki zachowanie gwozdziem przez drzwi albo nozem w opony
Stoi w garażu bo nie mam konieczności i potrzeby go teraz używać. dziennie smigam 300-400km i do tego sluży mi służbówka.
mam teraz okazje przezimować go pod dachem, więc po co ma stać cały czas pod "sniegiem"
Prezes, zima nie zawsze służy Pugom. Ten pewnie myślał, że jakoś przejeździ do wiosny na letnich
A z tym gwoździem to mam nadzieję, że tylko taki głupi żart, ale mimo wszystko cieszę się, że jak byłeś w Krakowie to trzymałem Cię z dala od mojego garażu
To się przecież na zimę zimówki zakłada Zresztą niech każdy robi co uważa, ale tak czy tak zawsze mnie "chowanie samochodu na zimę" wkurza i wkurzać będzie.
DJPreZes pisze:
Tez tak uwazam - samochod jest po to zeby jezdzil,a wsadzanie go do garazu, bo "ło jezusicku - zimaaaaaaa aaaaaaaa " to po prostu mnie rozwala..noz w kieszeni sie otwiera i bym nagradzal taki zachowanie gwozdziem przez drzwi albo nozem w opony
A sam zimą garrosem nie jeżdzisz
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!