Pożegnanie :( :( :(

Tutaj możemy rozmawiać o Peugeocie 205. Nie postować o sprawach technicznych.
Mav309
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Mav309 »

Arti Lublin pisze:Chyba nie bedzie sporu o to co lepsze. Mam na oku XM-a,jak pojdzie gladko to biore :oops:
Tylko szukaj BARDZO zadbanego. Nie serwisowana regularnie XMka to nightmare!
P309 GTI 1.9 "Rallye"
F126 P 0.6 "Blue Thunder"
Paweel

Post autor: Paweel »

Mav309 pisze:
Arti Lublin pisze:Chyba nie bedzie sporu o to co lepsze. Mam na oku XM-a,jak pojdzie gladko to biore :oops:
Tylko szukaj BARDZO zadbanego. Nie serwisowana regularnie XMka to nightmare!
to samo dotyczy 605 :) wkońcu to ten sam napęd podobna technika :)

nie zadbany samochód nie nadaje sie do eksploatacji :) :evil:
Arti Lublin

Post autor: Arti Lublin »

Witam!!!
Rozumiem wszystkich,ja tez bym wolal 605, ale niestety nie mialem az tyle kasy zeby kupic 605-ke w takim stanie i z takim wyposazeniem jak bym chcial! Udalo mi sie wiec wyszukac inne duze auto jakim jest XM do tego z idealnym silnikiem i wypasem jaki chcialem!!! Do tego cena byla rewelacyjna!!! Mam wiec teraz Citroena XM 3.0 V6,wersja Exslusive.
Pozdrawiam wszystkich i obiecuje ze bede tu zagladal bo tak samo jak Wy kocham 205-ki,a to ze narazie nie moge miec 205-ki to dla mnie bol!!!
PentaK

Post autor: PentaK »

Arti Lublin pisze:Mam wiec teraz Citroena XM 3.0 V6,wersja Exslusive.
takie małe OT :D
Skoro miałeś 1.9 GTI a teraz masz 3.0 V6 to powiedz mi czym ci sie przyjemniej jeździ... Miec 3 litry i 6 cylindrów pod maską to też musi być chyba przyjemne uczucie co nie? :D
Arti Lublin

Post autor: Arti Lublin »

Powiem tak:
Peugeot 205 GTi to mala wyscigówka,daje nie zapomniane wrazenia z jazdy ale tez nie wybacza bledow do tego jak na dziesiejsze czasy jest dosyc glosnym w srodku autem a z racji wymiarow komfort to pojecie malo znane temu "scigaczowi". A co do mojej "cytryny": narazie przejechalem nim ok. 1000 km,auto jest duze i wygodne,wersja dla leniwych (automat) do tego wyposazona prawie na maxa(brakuje tylko skory). Sam silnik pracuje niesamowicie,jednak przy tej skrzyni i masie auta dopiero po przekroczeniu 80 km/h czuc za to V6 ktory ma prawie 170 KM ,tak wiec podsumowujac: 205 GTi w miescie nie do pokonania a "cytryna" w trase super wygoda i osiagi.
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

zupełnie inne auto
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek