205tka podbija TVN Turbo
- skola
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Roland 1,4 TUS3 84KM
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: 205tka podbija TVN Turbo
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2619
PRZÓD: Wzmak Rockford P450.4, Hertz HSK 165, radio JVC KD-BT1 ,TYŁ: Wzmak SOUNDSTREAM TRX2.550, SUB: MB Quart RWE 302 , kable 35MM^, kondzior 1 F
PRZÓD: Wzmak Rockford P450.4, Hertz HSK 165, radio JVC KD-BT1 ,TYŁ: Wzmak SOUNDSTREAM TRX2.550, SUB: MB Quart RWE 302 , kable 35MM^, kondzior 1 F
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Nie tyle burak co poprostu się nie zna Dajcie chłopaczynie spokój, całkiem możliwe że dbałby o auto jak już by je kupił. Oby tylko na czas do mechanika odstawił i będzie git.
Bardzo fajny odcinek ! Nie spodziewałem się tylu ciepłych słów o 205, a Kornacki mi narobił smaka na wersje Rallye. Powiedział, że sam kiedyś posiadał GTI , szkoda tylko, że nawet nie raczył odpisać na naszego maila z prośbą o wsparcie przy 205 Euro Trip'ie
Bardzo fajny odcinek ! Nie spodziewałem się tylu ciepłych słów o 205, a Kornacki mi narobił smaka na wersje Rallye. Powiedział, że sam kiedyś posiadał GTI , szkoda tylko, że nawet nie raczył odpisać na naszego maila z prośbą o wsparcie przy 205 Euro Trip'ie
- grzechuuu205
- Maniak
- Posiadany PUG: 1.9 GTI XU9JAZ
- Numer Gadu-gadu: 2800082
no właśnie, czu on go wogóle posiadał??? (...)Para pisze:Kornacki mi narobił smaka na wersje Rallye. Powiedział, że sam kiedyś posiadał GTI , szkoda tylko, że nawet nie raczył odpisać na naszego maila z prośbą o wsparcie przy 205 Euro Trip'ie
a co do kolesia, to jak słysze kogoś co ma dopiro co prawko i koło 18stki i mówi ze kręci go szybka dynamiczna jazda, to mysle ze mogło by to auto niedługo zniknąć z naszych szos....
-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 TS6
- Numer Gadu-gadu: 0
Przede wszystkim dzięki za link do programu
Kupującego zostawię bez komentarza...
Kupującego zostawię bez komentarza...
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
czego oczekiwac po bananowym chlopcu zjaranym blantami. Jak go sluchalem, to przypominal mi sie dzien swira: nie, no co ty, tato
-
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI
- Numer Gadu-gadu: 6928887
Odnośnie szybkiej jazdy to ja w wieku 13 lat dostałem motorwoer i już 2 latach miałem w nim cylinder 70 cm^3, gaźnik o wiekszej gardzieli, karbonowe membrany itp. Osiągałem prędkości sporo powyżej dopuszczalnej u nas. Jeździć szybko można tylko z głową. Wielu mówiło o mojej rodzinie taki i owagi dziecku motor kupili pewnie zaraz się zabije. Fuck for all. Żyje sobie jest mi dobrze i nigdy dzwona nie miałem, odpukać w niemalowane. Koleś świerzy to widac jeździ z nogą na sprzęgle. Nikt odrazu Fitipaldim się nie urodził. Może się ogarnie za kółkiem oby jak nie będzie kolejną rośliną. Moja ocena troche za pewny siebie, bo mama szybko jeździ i tato szybko jeździ.grzechuuu205 pisze:no właśnie, czu on go wogóle posiadał??? (...)Para pisze:Kornacki mi narobił smaka na wersje Rallye. Powiedział, że sam kiedyś posiadał GTI , szkoda tylko, że nawet nie raczył odpisać na naszego maila z prośbą o wsparcie przy 205 Euro Trip'ie
a co do kolesia, to jak słysze kogoś co ma dopiro co prawko i koło 18stki i mówi ze kręci go szybka dynamiczna jazda, to mysle ze mogło by to auto niedługo zniknąć z naszych szos....
Sprzedam dużo części do skrzyń biegów BE1/BE3 (dzwony, korpusy, koła zębate, dyferencjały itd)
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Moze teraz, jak juz sobie odswiezyl wspomnienia o 205gti w tym programie, bylby bardziej chetny nas jakos pokazac przy okazji tegorocznego tripu do Pragi? Jakby sie zebralo z 20 samochodow to moznaby go sprobowac tym zainteresowac.Para pisze:szkoda tylko, że nawet nie raczył odpisać na naszego maila z prośbą o wsparcie przy 205 Euro Trip'ie
- xtrack
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 1.9 GTI
- Kontakt:
typek normalnie nie do zaje...ania"Ale co to znaczy? ". Na miejscu pana Kornackiego delikatnie dalbym mu do zrozumienie ze to wlasnie oznacza ze to nie jest samochód dla niego.
szczerze mowaic to mnie szmaciarz wkur...ił.
szczerze mowaic to mnie szmaciarz wkur...ił.
- lubie_beczki
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: indiana
- Numer Gadu-gadu: 5280739
no nie styety ale juz nie moge odnalesc nigdzie tego odcinka... moglby ktos na to poradzic?
- kcysiek
- Junior
- Posiadany PUG: 1.8TD
- Numer Gadu-gadu: 7103886
- Kontakt:
Trochę odbiegając od tematu, 205 pojawia się też w filmie Green Zone, tak około 1:35 h filmu ;]
I dzielnie się trzyma mimo mocnego ostrzału
I dzielnie się trzyma mimo mocnego ostrzału
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.ph ... 8&start=15
Sekator ponoć to Twoje byłe rallye ;P. Tak maydoom mówi - to prawda ?
Sekator ponoć to Twoje byłe rallye ;P. Tak maydoom mówi - to prawda ?
- rallye
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 GTi Export 1.9 >< 205 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 3612169
- Login tlen: fastadi
tak to sekatora rallye nie wiem czy jeszcze jego ale kiedyś to było jego.
Co do Kornackiego, ścigał się 205 GTI w rallycrossie z tego co pamiętam.
Co do Kornackiego, ścigał się 205 GTI w rallycrossie z tego co pamiętam.
Fast Garage ... in progress
- lubie_beczki
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: indiana
- Numer Gadu-gadu: 5280739
ponawiam pytanie, czy ma ktos moze gdzies jeszcze na dysku ten filmik i mógłby go wstawic na jakis serwer?
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
lubie_beczki pisze:ponawiam pytanie, czy ma ktos moze gdzies jeszcze na dysku ten filmik i mógłby go wstawic na jakis serwer?
A ten link juz nie dziala ? http://vod.onet.pl/zakup-kontrolowany,z ... cinek.html
Siemanko,
no niestety ten link już nie działa,a chętnie jeszcze raz zobaczyłbym sobie mojego Lwa w tv. Chociaż nie wiem czy zdzierżyłbym gadkę i jazdę tego typa;)) Ogólnie witam wszystkich, Rallye kupiłem od forumowicza Sekatora z Wawy ( piąteczka) i teraz Pug rezyduje w Katowicach;)) I tak już zostanie!!!
Pozdro
Tocho
no niestety ten link już nie działa,a chętnie jeszcze raz zobaczyłbym sobie mojego Lwa w tv. Chociaż nie wiem czy zdzierżyłbym gadkę i jazdę tego typa;)) Ogólnie witam wszystkich, Rallye kupiłem od forumowicza Sekatora z Wawy ( piąteczka) i teraz Pug rezyduje w Katowicach;)) I tak już zostanie!!!
Pozdro
Tocho