Król lew - Peugeot 205
Chcialem puga, pojechalem po fieste, a ze byla to padaka to podskoczylem ze znajomym do jego rodzicow, a przed blokiem stala 205 1.9d z 92r. z zzartym nadkolem -wzialem (w sumie wyszlo na moje bo chcialem puga), zarznalem i rozbilem (w sumie pare razy ), ale przekonalem sie na wlasnej skorze o duszy tego autka i o jego ogromnej (wbrew pozorom) wytrzymalosci a teraz od roku sie gitem bujam
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
urzekla mnie twoja historia
mi w sumie 205 podobala sie zawsze ale jak invictus kupil sobie ta z warzywniokiem pod maska to troche wbil mi gwozdz w plecy bo niechcialem miec takiej samej fury,ale jak przez dlugi czas jezdzilem z nim tą 205 to pomyslalem ze jednak musi byc maly lew , na poczatku tego roku zaczalem dokladniej przegladac allegro rozne gieldy no i wyczailem model jaki chce ..XS... potem pare miesiecy przegladania roznych ofert i zarabiania na auto, konkretne poszukiwania no i jest
mi w sumie 205 podobala sie zawsze ale jak invictus kupil sobie ta z warzywniokiem pod maska to troche wbil mi gwozdz w plecy bo niechcialem miec takiej samej fury,ale jak przez dlugi czas jezdzilem z nim tą 205 to pomyslalem ze jednak musi byc maly lew , na poczatku tego roku zaczalem dokladniej przegladac allegro rozne gieldy no i wyczailem model jaki chce ..XS... potem pare miesiecy przegladania roznych ofert i zarabiania na auto, konkretne poszukiwania no i jest