moderatorzy robcie co do Was nalezy

Tutaj możemy rozmawiać o Peugeocie 205. Nie postować o sprawach technicznych.
Awatar użytkownika
205MI16
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 XS

Post autor: 205MI16 »

Pieraś pisze:tak ale temat "gdzie pracujesz" zaczal sie konkretnie a pozniej byly posty POKAHONTAZ i INVICTUSA jesli sie nie myle ktore zaburzaly wg mnie porzadek bylo z 6 postow po 3-5 slow kazdy .... oczyw. pozniej zostaly usuniete.

niektore tematy sa na tyle ciekawe lub powazne ze mozna by uszanowac je
Poprawka: POKAHONTAZ I IVERASA
Co mnie też zdrażniło.
pokahontaz

Post autor: pokahontaz »

:shock: :shock: PIeraś :shock: :shock: Kabel :shock: :shock: :? wtrysk . 8)7 co wy gadacie jakie posty :?
pokahontaz

to było na zabawie słownej czy jakos tam i to nie ja zaczełam robic OT
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

1 Pokahontaz nie tlumacz sie ze nie Ty .... Was podalem jako przyklad. Poza tym jesli
uwazasz mnie za KABLA to dobrze wiedziec.... juz wiem kto na pewno nie dostanie
naklejki....

2. Ferguss dzieki ze wtedy usunales tamte posty bo w sumie dobry temat padl.

3. Poza tym skoro ktos utworzyl temat "o dupie maryni" czy jakos tam i tak ostro
walczyliscie o to by takie rzeczy tam byly pisanie to piszcie tam, a nie tworzycie
jakies wybaczcie ale bzdury, bo naprawde wierze ze stac Was na wiecej....
Probowalem sie wlaczyc w te zabawe o ukladaniu bajki ale niektore teksty
poprostu mnie rozbrajaly.

Nie wnikam co kto o mnie sadzi, kazdego z osobna sprawa ale jakis porzadek musi byc, jesli ktos np. chce robic rozpier .... w postach niech to robi w "dupa marynii" albo poprosi o jakis specjalny dzial.

Niby tylko forum ale wezcie pod uwage ze takie forum tez stanowi KLUBOWA WIZYTOWKE !!! :roll:
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
invictus

Post autor: invictus »

Pieraś pisze: Poza tym jesli uwazasz mnie za KABLA to dobrze wiedziec.... juz wiem kto na pewno nie dostanie naklejki....
To akurat jest troche nie fair.. wyglada jakby ci zabrali lizaka :wink: bardziej dostadnie tego nie skomentuje...

Chcialbym zauwazyc, ze chaos i asymetria sa synonimem geniuszu.

Dosc juz na ten temat -nic nowego nikt nie wymysli

I guess conversation's over.
Ostatnio zmieniony 02 lis śr, 2005 9:45 pm przez invictus, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

205MI16 pisze:
Pieraś pisze:tak ale temat "gdzie pracujesz" zaczal sie konkretnie a pozniej byly posty POKAHONTAZ i INVICTUSA jesli sie nie myle ktore zaburzaly wg mnie porzadek bylo z 6 postow po 3-5 slow kazdy .... oczyw. pozniej zostaly usuniete.

niektore tematy sa na tyle ciekawe lub powazne ze mozna by uszanowac je
Poprawka: POKAHONTAZ I IVERASA
Co mnie też zdrażniło.
Poprawka poprawki: POKAHONTAZ I INVICTUSA
nie wiesz to nie pisz
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?

nie zalezy mi na naklejkacch :lol: :D jest gaźnik
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

Iveras nie chcialo mi sie sprawdzac, wiec dodalem "jesli sie nie myle".
Invictus nie pozwole sobie by ktos mnie obrazal czy to forum, czy nie. Nigdy nikomu nic obrazliwego nie napisalem i sobie nie zycze by w moja strone taki czy inne slowa lecialy.
Poza tym nie tylko mnie te OT denerwuja ale ja te tematy poruszam. I nie obchodzi mnie co kto mysli. Jak komus to przeszkadza niech na to nie patrzy i nie komentuje ... lub sie poprostu dostosuje
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: cheatoss »

swoja droga... taki temat jak 'gdzie pracujecie?' juz byl tyle ze bardziej uogolniony, zalozylem go ponad rok temu w ogolnym (wtedy nie bylo jeszcze 'po godzinach'... nasze forum troche sie rozroslo... no wlasnie i zrobil sie lekki burdel bo nikt tamtego tematu nie przeniosl do 'po godzinach'...

temat 'co robicie na codzien' zalozylem z czystej ciekawosci... jest PELEN off-topow i nikomu to nie przeszkadzalo...
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

Pieraś pisze:Poza tym nie tylko mnie te OT denerwuja ale ja te tematy poruszam. I nie obchodzi mnie co kto mysli. Jak komus to przeszkadza niech na to nie patrzy i nie komentuje ... lub sie poprostu dostosuje
wybacz ale dzielac sie swoja opinia na FORUM, wystawiasz ja na FORUM... i nie licz na to ze jesli wedlug ciebie twoja mysl jest sluszna, to kazdy stanie za toba murem i ci przytaknie, a ci ktorzy sie z toba nie zgodza, omina temat i poprzegladaja sobie forum techniczne... :roll:

edit:
a propo zasmiecania forum i ograniczania jego przejrzystosci... to jest forum ogolne (mozemy tu rozmawiac o peugeocie 205 :twisted: ), a ten temat nadaje sie do spraw organizacyjnych klubu, jesli oficjalnie chcesz uderzyc w kompetencje modow...

nikt sie nie przyczepil, robie to dopiero ja i to tez niechetnie, chce ci tylko cos pokazac, rozumiesz o co mi chodzi?
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

Pieraś pisze:Iveras nie chcialo mi sie sprawdzac, wiec dodalem "jesli sie nie myle"
rozumiem, ale jakoś nie odpowiada mi plakietka "Przodowy Off Topic'arz forum" na czole, przyklejona mi przez pewnego klubowicza co się na żartach nie zna
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 XS

Post autor: 205MI16 »

OK iveras pomyliłem się. :oops:
Ferguss

Post autor: Ferguss »

nie ma co się irytować - OT być musi, bo po to jest :)
oczywiście jak są ostre przegięcia to kasować posty trzeba i będę to robił :) -ale też nie ma co narzekać, działam na kilka forach i uważam że u nas jest naprawdę luźno :)
Awatar użytkownika
moralez
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
Numer Gadu-gadu: 2955602
Kontakt:

Post autor: moralez »

Pieraś pisze: Poza tym jesli uwazasz mnie za KABLA to dobrze wiedziec.... juz wiem kto na pewno nie dostanie naklejki....
:lol: :lol: :lol:
pse pani a invictus zabral moje kretki :mrgreen:
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

Post autor: Yahoo »

no i znowu mi posta wywalili :(
Zablokowany