Wnętrze - moje przemyslenia.....
- lysy103
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Oj czy nie stać mnie na golfaIII to nie był bym taki pewny jak wy. No chyba że lepiej znacie moje konto. A mam peugeota bo narazie nic lepszego nie jest mi potrzebne. Jak bedzie taka potrzeba to kupie sobie coś większego bo jak każdy właściciel 205 wie że nie należy ona do najbardziej pojemnych.Golfa III ma mój ojciec i dosyć często nim śmigam i napewno jest wygodniej i lepiej.W golfie jest pełna elektronika i klima i teraz przy takiej pogodzie wy pieczecie sie w 205 szyby na max. i aby szybciej do domu, a ja sobie jade i jest mi chlodno i przyjemnie i WYGODNIE. A więc dalej trzymam się tego że VW to bardzo dobre auta i WYGODNE. A z waszych tekstów można podsumować że to właśnie was nie stać na nic lepszego i dlatego sami sobie wkręcacie że 205 tki są lepsze i wygodniejsze niż np. VW. I żeby nie było że 205 nie podoba mi się wręcz przeciwnie, to jest dobre auto ale jeśli już zaczynacie pisać takie bzdety że jest lepszy od VW z pełnym wyposażeniem to wam współczuje bo musicie mieć niezłe kompleksy moim zdaniem nie te klasy żeby można było porównywać.
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
tu sie nie zgodze pojemniejsza od golfa II ale to chyba żadna konkurencjabo jak każdy właściciel 205 wie że nie należy ona do najbardziej pojemnych
a teraz będzie zonk
no... temu panu już podziękujemyOj czy nie stać mnie na golfaIII to nie był bym taki pewny jak wy. No chyba że lepiej znacie moje konto. A mam peugeota bo narazie nic lepszego nie jest mi potrzebne. Jak bedzie taka potrzeba to kupie sobie coś większego bo jak każdy właściciel 205 wie że nie należy ona do najbardziej pojemnych.Golfa III ma mój ojciec i dosyć często nim śmigam i napewno jest wygodniej i lepiej.W golfie jest pełna elektronika i klima i teraz przy takiej pogodzie wy pieczecie sie w 205 szyby na max. i aby szybciej do domu, a ja sobie jade i jest mi chlodno i przyjemnie i WYGODNIE. A więc dalej trzymam się tego że VW to bardzo dobre auta i WYGODNE. A z waszych tekstów można podsumować że to właśnie was nie stać na nic lepszego i dlatego sami sobie wkręcacie że 205 tki są lepsze i wygodniejsze niż np. VW. I żeby nie było że 205 nie podoba mi się wręcz przeciwnie, to jest dobre auto ale jeśli już zaczynacie pisać takie bzdety że jest lepszy od VW z pełnym wyposażeniem to wam współczuje bo musicie mieć niezłe kompleksy moim zdaniem nie te klasy żeby można było porównywać.
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- lysy103
- Junior
- Kontakt:
Nie wiem czemu tak bardzo i na siłe staracie się wywrzeć wrażenie Peugeot 205 super bolid najlepsze,najładniejsze, najwygodniejsze i najbezpieczniejsze auto na świecie . Gdyby tak było to forum techniczne było by puste.Fajnie że tak bronicie 205 ale chyba to lekka przesada robić z niego auto doskonałe bo przy pierwszej lepszej okazji większość was wymieniła i dopłaciła by żeby tylko mieć tego VW. A więc chłopaki bez obrazy ale dajcie sobie na luz z tym czarowaniem i hipnotyzowaniem że 205tka jest najlepsza i nie do porównania bo chyba powoli sami zaczynacie w to wierzyć.Tak jak pisałem wyżej peugeot podoba mi się no ale cóż................. jak zawsze są lepsze auta.
Dodano po 1 minutach:
Możecie pocałować mnie w D...
Dodano po 1 minutach:
Możecie pocałować mnie w D...
- golas9
- Junior
- Posiadany PUG: W124,W202,E36,Gulf4
Lysy, zanim zaczniecie się cmokac w dupy przeczytaj sobie jeszcze raz co pisałem.
Bora ma cholernie niewygodne fotele i mało miejsca jak na auto tej klasy, wiem bo jechałem. Skoro tego nie sprawdziłes to się nie udzielaj. Golf 3 jest wielkim sukcesem VW, a modele typy Vento, Bora, Jetta jakoś nie mogą znależc dla siebie miejsca na rynku i sprzedają się w skromnych ilociach. Nie porównywałem silnika , zawieszenia, wyposażenia itp bo nie ma to sensu, tylko napisałem o komforcie podrózowania - w moim zdaniem Bora nie umywa się do 205. Zaszczyciłem swoim dupskiem ( nie musisz mnie w nie cmokac, obejdzie się) ponad trzydzieści samochodów i zawsze będę twierdził, że w Bora była najmniej wygodna. Na codzień jeżdzę też Mercedesem W 124( 2,5D, automat) i wiem co to przestrzeń, komfort i wygodne siedzenie. I żeby cię uświadomic - oba moje auta: 205 i W 124 mają ponad 400 000 przebiegu i pewnie nie uwierzysz ale z zadbany Mercedes sprowadzony z Niemiec sprawia mi więcej kłopotów niz moja wytłuczona w Polsce 205. ( A gdyby 205 była kiepskia, nie byłoby tego fanklubu ani żaden Francuz nie nazwałby 205 kultowyma autem)
Ferguss prośba - zamknij juz ten temat.....
Bora ma cholernie niewygodne fotele i mało miejsca jak na auto tej klasy, wiem bo jechałem. Skoro tego nie sprawdziłes to się nie udzielaj. Golf 3 jest wielkim sukcesem VW, a modele typy Vento, Bora, Jetta jakoś nie mogą znależc dla siebie miejsca na rynku i sprzedają się w skromnych ilociach. Nie porównywałem silnika , zawieszenia, wyposażenia itp bo nie ma to sensu, tylko napisałem o komforcie podrózowania - w moim zdaniem Bora nie umywa się do 205. Zaszczyciłem swoim dupskiem ( nie musisz mnie w nie cmokac, obejdzie się) ponad trzydzieści samochodów i zawsze będę twierdził, że w Bora była najmniej wygodna. Na codzień jeżdzę też Mercedesem W 124( 2,5D, automat) i wiem co to przestrzeń, komfort i wygodne siedzenie. I żeby cię uświadomic - oba moje auta: 205 i W 124 mają ponad 400 000 przebiegu i pewnie nie uwierzysz ale z zadbany Mercedes sprowadzony z Niemiec sprawia mi więcej kłopotów niz moja wytłuczona w Polsce 205. ( A gdyby 205 była kiepskia, nie byłoby tego fanklubu ani żaden Francuz nie nazwałby 205 kultowyma autem)
Ferguss prośba - zamknij juz ten temat.....
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
Łysy, jest w klubie kilka(naście) osób, a niewykluczone, że więcej, które po stracie lub sprzedaży swojej 205tki, czy to ze znudzenia, zdenerwowania, wypadku - bez namysłu, lub po pewnym czasie dopiero - kupiły następną 205. Albo jest to zajebiste auto, albo jesteśmy zgrają niespełna rozumu gołodupców, którzy lubią grzebać się przy samochodzie. Widać warto.
Oczywiście, że w Golfie 3 jest wygodniej, glównie za sprawą solidnych siedzisk, dużej ilości miejsca, zawiasu, ale np kiedy spojrze na deskę w Golfie to muszę odwracać wzrok - grube masy plastixu, jak w plastikowym czołgu. Dwiestapięńć ma tyle minusów, że szkoda gadać, ale jest też na tyle wyjątkowa, że jeśli miałbym wymienić garrosa to chyba tylko na GTi, nic innego z tej klasy mi nie podchodzi. W jakim aucie (oprócz 206) dostaniesz taki szyberdach? Bo świadomie głównie ze względu na szyber kupiłem znowu 205 itd itp
Oczywiście, że w Golfie 3 jest wygodniej, glównie za sprawą solidnych siedzisk, dużej ilości miejsca, zawiasu, ale np kiedy spojrze na deskę w Golfie to muszę odwracać wzrok - grube masy plastixu, jak w plastikowym czołgu. Dwiestapięńć ma tyle minusów, że szkoda gadać, ale jest też na tyle wyjątkowa, że jeśli miałbym wymienić garrosa to chyba tylko na GTi, nic innego z tej klasy mi nie podchodzi. W jakim aucie (oprócz 206) dostaniesz taki szyberdach? Bo świadomie głównie ze względu na szyber kupiłem znowu 205 itd itp
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Ja aktualnie zabieram sie za kupno drugiej 205,a czemu? Bo mi sie bardziej podoba niz dreswageny, za ta samo cene dostaje ciekawie wyposazony samochodzik, a nie biede golfa (ostatnio widzialem na autohandlu Golfa II z 4-biegowa skrzynia i zupelnym brakiem wyposazenia za 4k i 205 xs z 92r za 3,9k - co lepiej?? ;] ) Ogolnie dla VW nie ze wzgledu na wyglad!
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
I ja sie wtrace owszem moze golfem jezdzi sie dobrze (zalezy kto co lubi ) z reguły są one twarde choc jezdziłem kiedys kolegi kombi i było całkiem wygodnie moze silniki w dieslu maja lepsze . Ale tez nie ma co golfa 3 porównywac do 205 bo to inna klasa . moze i kupiłbym sobie golfa 3 bo nei sa wcale tkie drogie ale dla mnie dwie rzeczy w nim odpadaja
-pierwsze jezdzi ich ochocho i jeszcze troche gdzie sie nie spojrzec to golf golf i golf
-drugie komfort jazdy, jest za twardy wole auta francuskie
A wogóle ładna 205 lub ładnei zrobiona napewno bardziej przyciaga wzrok niz golf
Lysy dlaczego porównujesz golfa z klima i elektryka do zwykłej 205 porównaj te auta z takim samym wyposarzeniem Tez 205 mozna jezdzic w upale jak masz klime a jakbys nei wiedział takei 205 sa
podsumowanie jest to klub dal miłosnikow 205 i dlatego kazdy(prawie) tu mówi o 205 jakie sa cacy tak samo jak na forum gofa tez zachwalaja jaki to on najlepszy itp jedni lubia to inni tamto . jakby mi nie zalezało na tym czym jezdze i miałbym auto tylko do przemieszczania sie to bym moze kupił golfa bo nie sa złe ale nei kupie bo juz powody podałem wczesniej i peweni wiekszosc tu zgromadzonych w tym klubie mysli tak samo
na koniec jesli miałbym wybierac miedzy 205gti a golfem3 wybrałbym napwno gti
-pierwsze jezdzi ich ochocho i jeszcze troche gdzie sie nie spojrzec to golf golf i golf
-drugie komfort jazdy, jest za twardy wole auta francuskie
A wogóle ładna 205 lub ładnei zrobiona napewno bardziej przyciaga wzrok niz golf
Lysy dlaczego porównujesz golfa z klima i elektryka do zwykłej 205 porównaj te auta z takim samym wyposarzeniem Tez 205 mozna jezdzic w upale jak masz klime a jakbys nei wiedział takei 205 sa
podsumowanie jest to klub dal miłosnikow 205 i dlatego kazdy(prawie) tu mówi o 205 jakie sa cacy tak samo jak na forum gofa tez zachwalaja jaki to on najlepszy itp jedni lubia to inni tamto . jakby mi nie zalezało na tym czym jezdze i miałbym auto tylko do przemieszczania sie to bym moze kupił golfa bo nie sa złe ale nei kupie bo juz powody podałem wczesniej i peweni wiekszosc tu zgromadzonych w tym klubie mysli tak samo
na koniec jesli miałbym wybierac miedzy 205gti a golfem3 wybrałbym napwno gti
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
to pewnie jakaś zakrojona na szeroką skalę akcja kierowana przez vwzone
a co do tego, co powiedział iveras... wiesz... może jednak jesteśmy popieprzeni i już nie wiemy co dobre, i potrzebujemy kogoś, kto nas nawróci z fałszywej drogi....
dla mnie każdy, kto jedzie 205 to jest gość (a jak to jest kobieta to już wogle ) dostaje w nagrode mrugnięcie światełkami lub zostaje delikatnie otrąbiony
a co do tego, co powiedział iveras... wiesz... może jednak jesteśmy popieprzeni i już nie wiemy co dobre, i potrzebujemy kogoś, kto nas nawróci z fałszywej drogi....
dla mnie każdy, kto jedzie 205 to jest gość (a jak to jest kobieta to już wogle ) dostaje w nagrode mrugnięcie światełkami lub zostaje delikatnie otrąbiony
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
- lysy103
- Junior
- Kontakt:
Przeciez ja nie napisałem zebyście kupili sobie golfa ani nic takiego tylko chodzi mi o to że znajdzie sie kilka takich osób które lubią xxxxx takie głupoty i to właśnie oni się udzielają nic o tym czymś lub kimś nie wiedząc.Napisałem że mi sie podoba w golfie i passacie i nawet w borze, no nie jezdziłem tymi ostatnimi ale wiem jak mają w środku a tu zaraz jakieś debilne teksty lecą a póżniej jeszcze rozwiązaliście mój stan na koncie i nawet jakie bym chciał auto.Nic o mnie nie wiecie więc po co te teksty, identyczna sytuacja była u munne znalazło się kilka takich którzy juz wszystko napisali o jego życiu.Nie napisałem też że wolałbym Golfa, bo gdyby 205 nie podobało mi się to naprawde kupiłbym coś innego i nie robie tu z siebie niewiadomo kogo no ale jest chyba duży wybór w tej cenie.Czasami jak czytam coś na forum to czuje się jak bym należał do koła gospodyń wiejskich czyli wymyślanie swoich historyjek i pisanie głupot o kimś.Jeśli chodzi o tego nieszczęsnego golfa to też nie napisałem że to jest auto cud i najlepsze wśród wszystkich bo jak wcześniej napisałem każde auto ma wady no i zalety tak samo jak 205 więc nie piszcie tak jakby miała same zalety bo przecież dobrze wiecie że tak nie jest.A więc krótkie podsumowanie :
-205 podoba mi się i uważam że jest to bardzo dobre auto,wygodne,ładne itp
-golf i ogólnie VW też mi się podobają i też są to bardzo dobre auta
-nie wierze że podoba wam się tylko 205 i żadne auta wam się nie podobają(a piszecie jak by tak było)
No i narazie tyle
- panuj nad emocjami (pkt 3 regulaminu)
-205 podoba mi się i uważam że jest to bardzo dobre auto,wygodne,ładne itp
-golf i ogólnie VW też mi się podobają i też są to bardzo dobre auta
-nie wierze że podoba wam się tylko 205 i żadne auta wam się nie podobają(a piszecie jak by tak było)
No i narazie tyle
- panuj nad emocjami (pkt 3 regulaminu)
- golas9
- Junior
- Posiadany PUG: W124,W202,E36,Gulf4
Lysy problem jest w tym, że nie rozumiesz słowa fan klub.
Dla przykładu:
Kobiety z fanklubu Micka Jaggera nie piszą o nim, że jest brzydki i ma ohydne włosy tylko o tym jak zajeb... śpiewa i ile ma w sobie energii.
Nie wymagaj więc od nas, żebysmy w każdym poście pisali - " no tak, przestonne ma wnętrze ale sa przecież lepsze auta....".
I po to są te posty abyśmy mogli dzielic się swoja pasją. I nie pisz o nas głupot , bo mnie widok każdej 205 niesamowicie podnieca, z radością stwierdzam, że jest mi wygodnie i przyjemnie w środku. Ty widocznie jestes tylko uzytkownikiem tego auta i niespecjalnie się nim interesujesz. Dla mnie 205 to coś więcej - dlatego jestem w fanklubie.
No i na razie tyle
Dla przykładu:
Kobiety z fanklubu Micka Jaggera nie piszą o nim, że jest brzydki i ma ohydne włosy tylko o tym jak zajeb... śpiewa i ile ma w sobie energii.
Nie wymagaj więc od nas, żebysmy w każdym poście pisali - " no tak, przestonne ma wnętrze ale sa przecież lepsze auta....".
I po to są te posty abyśmy mogli dzielic się swoja pasją. I nie pisz o nas głupot , bo mnie widok każdej 205 niesamowicie podnieca, z radością stwierdzam, że jest mi wygodnie i przyjemnie w środku. Ty widocznie jestes tylko uzytkownikiem tego auta i niespecjalnie się nim interesujesz. Dla mnie 205 to coś więcej - dlatego jestem w fanklubie.
No i na razie tyle