Tak szybko stał?adrianchaber pisze:W Siemianowicach, Ulica Buczka, Stoi Green na Chorzowskich TablicachNie zdążyłem zrobić fotki

Tak szybko stał?adrianchaber pisze:W Siemianowicach, Ulica Buczka, Stoi Green na Chorzowskich TablicachNie zdążyłem zrobić fotki
jeśli miami blue, to parkuje na podhalańskiejwoocash pisze:dzisiaj na 1 maja/warszawskiej w katowicach widziałem fajnego winnera na ory felgach i wogóle w ory stanie - nie zdazyłem wyciągnąć telefona - zwiał winner jeden
RafGentry pisze:A ja dziś w drodze z pracy ścigałem znów 205-tkę. Była to 5-drzwiowa wersja SR na rejestracjach z Buska-Zdroju, czyli TBU.
Nieźle się musiałem dieselkiem nakaszleć, żeby dorwać Puga na światłach. Za kierownicą siedziała jakaś młoda niewiasta. Jej wyraz twarzy sugerował, że 205-tką jeździ raczej za karę
Dobre!LadyJusti pisze:RafGentry pisze:A ja dziś w drodze z pracy ścigałem znów 205-tkę. Była to 5-drzwiowa wersja SR na rejestracjach z Buska-Zdroju, czyli TBU.
Nieźle się musiałem dieselkiem nakaszleć, żeby dorwać Puga na światłach. Za kierownicą siedziała jakaś młoda niewiasta. Jej wyraz twarzy sugerował, że 205-tką jeździ raczej za karę
Wiem, że to trochę po czasie, ale chciałam tylko zauważyć, że bardzo błędnie odczytałeś mój wyraz twarzy.
Pzdr
Rejestrowałam się na forum jakieś 1,5 roku temu, ale niestety nie mogę odzyskać hasła, które zapomniałam, wiec zarejestrowałam się ponownie.jarema205 pisze:Dobre!LadyJusti pisze:RafGentry pisze:A ja dziś w drodze z pracy ścigałem znów 205-tkę. Była to 5-drzwiowa wersja SR na rejestracjach z Buska-Zdroju, czyli TBU.
Wiem, że to trochę po czasie, ale chciałam tylko zauważyć, że bardzo błędnie odczytałeś mój wyraz twarzy.
Pzdr![]()
Skoro nie jeździsz 205 za karę, to przedstaw siebie i swoją 205 w odpowiednim wątku
Post powitalny- http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.ph ... start=1260
Prezentacja auta- http://forum.peugeot205.pl/viewforum.php?f=35
Pzdr
W sensie, że przedstawiałaś już siebie i furę?LadyJusti pisze: Rejestrowałam się na forum jakieś 1,5 roku temu, ale niestety nie mogę odzyskać hasła, które zapomniałam, wiec zarejestrowałam się ponownie.
Małe sprostowanie. SRa.BzyQ pisze:Wieczorem trafiłem na GRa