jakie klucze (narzędzia) polecacie?
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Re: jakie klucze (narzędzia) polecacie?
no i właśnie o tym mówie, do zmiany kierunków, czy odkręcenia deski czy grilla w pugu wystarczą ale żeby sie za coś konkretniejszego zabrać trzeba lepszejszych kluczy, ale za tą cenę mieć w razie czego wszystkie popularne rodzaje to warto
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Do pracy przy pugu wystarzcy jedna mala skrzyneczka narzedzi -80% z tego co masz nawet nei uzyjesz. Zabawa sie zacznie jak bedziesz chcial np wymienic polos z przodu. Zycze Ci zebys sobie krzywdy nie zrobil.Para pisze:Banita masz racje co do mojego zestawu, wyglada to slicznie i nawet pasuje pod kolorek do auta Ale wsrodku nic specjlanego , podstawowe narzedzia poukladane jak trzeba i tyle. Fakt faktem ze mi w 100% wystarczaja
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 205 mi 16
- Numer Gadu-gadu: 563294
ja mam klucze Facom tez gwarancja na życie tylko kilka tygodni czekam az wymienia jak coś po lame przeważnie wkrętaki:)
205 MI16
- PAWLACZYSKIS
- Junior
- Posiadany PUG: 205|1.4XY7|'89r
- Numer Gadu-gadu: 6209054
- Kontakt:
Witam.Ja przy rozbieraniu tylnego zawieszenia byłem zmuszony kupić torxa T40 i imbulsowy V5. Sprzedawca zaproponował Stanley'a i S&R. Postawiłem na firmę S&R. Podczas odkręcania śruby torxem przekręciłem śrubę, a klucz ani drgną. Imbulsowym tylko dokręcałem więc na razie nie mogę nic konkretnego powiedzieć, ale także wydaje się być ok. Myślę o skompletowaniu całego zestawu. Do tej pory te dwa klucze wyniosły mnie odpowiednio za torxa 20zł i za imbulsowy 5zł. Ktoś się z nimi już spotkał? Warto?
http://www.PAWLACZYSKIS.205.pl - mój GREEN .