Marin205 pisze:TO-MI pisze:Nie uważam się za proroka - ale często patrze na swoją dwieściepiątkę i czuję się dogłębnie natchniony.
to wszyscy mamy czcić twoją czy każdy może swoją
i może skończ te farmazony bo ani to śmieszne ani poważne
Każdy może czcić każdą 205 tkę - ponieważ nie występuję ona w trzech osobach boskich tylko jej liczba jest o wiele większa niż skromna liczna 3. Liczba w tym wypadku jest ograniczona tylko woluminem produkcji tego Boskiego Modelu.
Rozumiem że Twoje Krosno jest Pro-Jezusowe. No cóż nie będę wspominał nic o żadnych farmazonach odnośnie Twojej wiary - bo ja w odróżnieniu od Katolików nie obrażam innych.
Natomiast podchodząc do kwestii w sposób statystyczny (bo przecież Krosno nie jest dziurą tylko rozmiar spory ma) pozdrów swoje miejscowe katolickie odsetki (zakładając że statystyki nie kłamią -bo statystycznie skoro w Polsce są to i w Krośnie jakiś odsetek powinien być):
księży pedofilów
księży gejów
księży bijących dzieci na katachezach
księży traktujących bycie księdzem jako zawód a nie jako powałanie - zwłaszcza tych w bardzo drogich wozach
I zastanów się czy to co robią jest poważne. Ja tylko mogę współczuć tym których przez nic krzywdy wyrządzone dotknęły. Bo w świetle litery prawa na nich złego słowa powiedzieć nie mogę.
nic nie wiesz o mojej wierze
o kant kuli możesz rąbnąć tych księży i innych nie wzrusza mnie to ,czarnych nie lubie bo jak sam napisałeś rzeczywistość nie pokrywa sie z tym co mówią
ale jak mi tu ktoś kościół 205 zakłada to kombinuje jak jakiś klecha co sie chce wybić ponad wszystkich i rzucić jakieś opium dla mas