Poszukiwany do zdjęć!
- tok
- Junior
- Posiadany PUG: 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 8405207
Re: Poszukiwany do zdjęć!
Wszystko super, ładne zdjecia i artykuł pierwsza klasa. Styl OKtanów mi się podoba, fajny historyczny rys (fajny był artykuł o BMW 2002), ładne zdjęcia. Podoba mi się to, wręcz "lubię to" mimo że tego nie lubię
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
RafGentry pisze:Wiesza się niestety ta stronka. Jeden raz na 10 wejść zadziałała
Należą się podziękowania za udostępnienie aut i za zdjęcia wszystkim zaangażowanym....RafGentry pisze:ale zawartość super! Niesamowity materiał...
Reszta to sprawny marketing...
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Świetne artykuły i zdjęcia
Gratulacje
Gratulacje
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
I opublikowany...Lord Devil pisze:Ciesze sie, ze okazalem sie pomocny
-
- Junior
- Posiadany PUG: 205 rallye,205 rallye bikera,było 309GTI,405srd-t 405grd-t
- Numer Gadu-gadu: 0
- Login tlen: hryno
materiał igła cieszy mnie to że dwa z tych czterech prawdopodobnie jedynych są w moim posiadaniu.zdjęcia na profilu hryno1 pozdrawiam i życzę sukcesów i jak najdłużej sprawnego rallye
- Agnieszka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Forever
- Kontakt:
Wreszcie udało mi się znaleźć czas na przeczytanie części Oktanów dotyczącej Peugeota 205.
Wrażenie ogólne jest dobre, chociaż jest dużo (jak na taką objętość tekstu) różnych błędów.
Samego tekstu jest mało, mimo że artykuł zajmuje aż 20 stron.
W moim odczuciu to tekst jest dodatkiem do zdjęć, a powinno być odwrotnie.
No i niestety wyszedł brak zaangażowania forumowiczów w akcję zbierania materiału zdjęciowego.
Świadczy o tym powtarzające się aż 7 razy to samo zdjęcie czarnego GTI Pary pocięte na kilka różnych fragmentów (strony 22 i 24 są identyczne).
Tyle mamy pieknych egzemplarzy 205 w klubie i naprawdę nie było komu podesłać zdjęcia?!
Trochę to przykre... choć pewnie niektórzy pomyślą, że powinnam się cieszyć, bo dzięki temu (i dzięki zaangażowaniu Piotra, któremu z tego miejsca dziękuję) w tym artykule mogę oglądać swojego Forevera.
Wrażenie ogólne jest dobre, chociaż jest dużo (jak na taką objętość tekstu) różnych błędów.
No i niestety wyszedł brak zaangażowania forumowiczów w akcję zbierania materiału zdjęciowego.
Świadczy o tym powtarzające się aż 7 razy to samo zdjęcie czarnego GTI Pary pocięte na kilka różnych fragmentów (strony 22 i 24 są identyczne).
Tyle mamy pieknych egzemplarzy 205 w klubie i naprawdę nie było komu podesłać zdjęcia?!
Trochę to przykre... choć pewnie niektórzy pomyślą, że powinnam się cieszyć, bo dzięki temu (i dzięki zaangażowaniu Piotra, któremu z tego miejsca dziękuję) w tym artykule mogę oglądać swojego Forevera.
Dzięki Agnieszko za uwagi.Agnieszka pisze:Wrażenie ogólne jest dobre, chociaż jest dużo (jak na taką objętość tekstu) różnych błędów.
Myślę, że dobrze byłoby, gdybyś skrobnęła to na profilu FB Oktanów, bo ja już nie mam siły im tłumaczyć, że pani korektorka to co najwyżej kryminały Zejdlera-Zborowskiego robiła w swojej karierze zawodowej...
Inna rzecz, że w dzisiejszych czasach obraz ma przewagę nad tekstem...
No comment.Agnieszka pisze:No i niestety wyszedł brak zaangażowania forumowiczów w akcję zbierania materiału zdjęciowego.
Trochę to przykre...
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Niestety, artykułu jeszcze przeczytać nie miałem okazji...
Wyszło, jak wyszło... może w przyszłości pójdzie lepiej.
Mi się wydaje, że wcale nie jest tak źle. Od pojawienia się tematu do końca przyjmowania zdjęć były 3 dni. W takim czasie, szczególnie w okresie urlopowym, część użytkowników mogła na czas nie zobaczyć tematu. Na dodatek jakie były początkowe wymagania. Na moje pytanie, wysłane przez PW, czy koniecznie musi być GTI dostałem niejasną odpowiedź sugerującą że jednak "nie GTI" się nie nada.2mouse pisze:No comment.Agnieszka pisze:No i niestety wyszedł brak zaangażowania forumowiczów w akcję zbierania materiału zdjęciowego.
Trochę to przykre...
Wyszło, jak wyszło... może w przyszłości pójdzie lepiej.
- BzyQ
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: chyba Ty
- Numer Gadu-gadu: 4534544
Ja właśnie przeczytałem i rozsyłam dalej bo bardzo mi się podoba ale bardziej mi się podoba artykuł o Kubatteam
2.9 V6 ot co !