A ja mniej ostroKubski pisze:Ej Zen, trzeba było zagadać! Co prawda mi byłoby wstyd, bo mój jeszcze nie idzie jak trzeba, ale ostro nad tym pracuję."
Mój GTI jest suuuuuuuuper!!
- Michal gti
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 rallye, 205 GTi, 205 CTi, 205 RG Cabrio, 205 MultiVan, 306 GTi6, 505 GTi, 304 cabrio, 304 coupe
- Kontakt:
- Yahoo
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
wiecie co, ale z wieloma samochodami tak jest jak człowiek nie ma szmalu na kupie żeby mogł kupić coś innego ( oczywiście droższego ) i ładuje po trochu w swoją brykę. fiat 125 p zwany kredensem nie jest przecież jakimś fajnym autem, ani osiągów, ani ekonomii - no i w dodatku staruszek, a mimo tego mój kumpel przez kilka lat ładował w takiego kasę, wymieniając prawie wszystko + remont silnika i 2 razy kompletne lakierowanie nadwozia twierdził, że będzie nim jeździł jeszcze bardzo długo dlatego wszystko robi na ideał. w rezultacie zmienił samochód na jakiegoś tam golfa III może i nie jest tak fajny jak fiacior ale nowszy i w ogóle
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
NO BO TO JEST TAK NIE MAMY KASY ZEBY KUPIC NP COS NOWEGO ZA 10000 ALE CO MIESIAC ALBO CO JAKIS CZAS MAMY PARE GROSZY TO WKŁADAMY W TO CO MAMY BO ODKŁADAĆ TO NA KUPKE I KUPIC SOBIE ZA 2 LATA JAKIES LEPSZE I NOWSZE AUTO TO TEŻ NAM SIE NIE WIDZI BO NAWET JAK COS UZBIERAMY W 3 MIECHY TO I TAK TO W CZWARTY WYDAMY NA COS INNEGO I NICI Z OSZCZEDZANIA I DLATEGO PO TROCHU ŁADUJEMY W NASZE LECIWE AUTKO
Ale ja wam powiem ze jakbym mial kase na nowego to tak do jezdzenia(bez zadnych subarakow tylko o normalnych mowie) to W TYM MOMENCIE bym polazl do salonu i powiedzial ze chce nowa 205 gti i mnie nie interesuje jak oni to zalatwia, czesci maja niech zloza- zadnego nowego 206 czy innego shitu nie chce. Jakbym mial kolo 30 lat to 406 coupe(3.0V6) jak pow. 40 to 607.
- Kubski
- Nowicjusz
- Kontakt:
Ja tam najchętniej to bym kupił takiego 205 T16 albo inną lekką furę z mocnym silnikiem i tylnym napędem, bo już w takim 205GTI powiedzmy 160-170KM to by było za dużo jak na przód. A co do nowych aut to faktycznie nędzny wybór Może Lotus Elise, Honda S2000 i takie tam...
kiedyś: 205 1.9GTI
teraz: rajdówka na bazie Fiesty 2.0
teraz: rajdówka na bazie Fiesty 2.0
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Ja kocham mazdy: jeździłem rok 626(nową) a sam bym chciał mx-5!
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl