Wyścigi równoległe...
- martinop
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Peugeot 107
Re: wyścigi równoległe...
Powiem Wam szczerze chłopaki, że trzeba wszędzie uważać i zanim wciśniecie gaz do dechy się 3 razy zastanowić.
Przykład - moje CTi. Naprawdę mój kumpel jeździł zajebiście pewnie i rozsądnie. Chwila przesady i CTi do kasacji.
Przykład - moje CTi. Naprawdę mój kumpel jeździł zajebiście pewnie i rozsądnie. Chwila przesady i CTi do kasacji.
- KuKiTa
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTi
- Numer Gadu-gadu: 360167
- Login tlen: kukita
- Kontakt:
tak samo mój przykład - ślisko na jednym odcinku drogimartinop pisze:Powiem Wam szczerze chłopaki, że trzeba wszędzie uważać i zanim wciśniecie gaz do dechy się 3 razy zastanowić.
-
- Junior
- Posiadany PUG: :( ni mo :(
- Numer Gadu-gadu: 2667907
będziesz powoli jechał a ktoś w ciebie wjedzie i wyjdzie na to samo:P
Wiadomo że trzeba zachować zdrowy rozsądek!! Ale zachowując go można się kapitalnie pobawić, a przecież po to są gti
tylko czego mój gorzej jeździ
Wiadomo że trzeba zachować zdrowy rozsądek!! Ale zachowując go można się kapitalnie pobawić, a przecież po to są gti
tylko czego mój gorzej jeździ
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Mój przykład: Postanowiłem spokojnie jechać po mieście, bo byłem świeżo po chorobie. Babka mi na skrzyżowaniu, które kiedyś było rondem, zajechała drogę i BUUM! Z jej winy miałem kolizję. Jak jeździłem dynamicznie to nic takiego mi się nie przytrafiło...
Na chodniku też się można potknąć i zęby sobie wybić.
Na chodniku też się można potknąć i zęby sobie wybić.
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
u nas zęby można sobie wybić jeżdżąc autem po ulicy, ale to już inny temat
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
kilka świateł ze skodą octawia 1.8 turbo 20V i do przodu a szliśmy równo...
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- KuKiTa
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTi
- Numer Gadu-gadu: 360167
- Login tlen: kukita
- Kontakt:
no ładnie sebek ona ma 180 kucy
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
i 8 sekund do 100, dobry przyklad ile pary moze isc w gwizdek
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
tak była to bardzo zbliżona akcja, ciesze się zatem że mój dziadek trzyma moc po tylu latach
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
a ja w niedzielę miałem przyjemność pokazać co potrafi mój lew koledze w Lancerze 1,8. Seryjnie 140KM, po jakichś manewrach na hamowni wyszło, że 160KM. Kolega przy ok. 80 km/h zaczął mnie wyprzedzać, no to ja redukcja do 2, potem 3 i pomału zacząłem do dochodzić przy 140 km/h musieliśmy hamować, bo jakaś Siena się wlokła przed nami
- Małysz
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 307 2.0 90HDI; dawniej 205 GT 1.6 i 1.8D
- Numer Gadu-gadu: 4121955
- Login tlen: adamdrozdzu
- Kontakt:
No Czarek nieżle.
Mnie sie przypomniało, że na ostatnim spocie łódzkim zrobilismy sobie sprinty 0-600m gdzieś i pościgałem się GTkiem.
Na poczatek 106 60 KM i różnica spora
Póżniej Alfa Romeo 156 1.8 144KM i start mój kiepski ale w połowie sprintu Alfa wciągnieta ale podobno silnik miała zmęczony bardzo.
Na koniec Pug 607 2.2 136KM i wreszcie dobry start i na mecie tez pierwszy.
Mnie sie przypomniało, że na ostatnim spocie łódzkim zrobilismy sobie sprinty 0-600m gdzieś i pościgałem się GTkiem.
Na poczatek 106 60 KM i różnica spora
Póżniej Alfa Romeo 156 1.8 144KM i start mój kiepski ale w połowie sprintu Alfa wciągnieta ale podobno silnik miała zmęczony bardzo.
Na koniec Pug 607 2.2 136KM i wreszcie dobry start i na mecie tez pierwszy.
Król jest tylko jeden
1.8 D http://www.peugeot205.pl/index.php?modu ... ik&id=3986
GT http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2450
1.8 D http://www.peugeot205.pl/index.php?modu ... ik&id=3986
GT http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2450
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Dzisiaj sobie na obwodnicy koles w Mercu SLK zaczal mnie poganiac... Do 200 licznikowych poszedlem, po czym wreszcie troche miejsca znalazlem zeby mu ustapic Jak przejezdzal to mi tylko kciuk (kciuk! napewno kciuk, a nie srodkowy! ) uniesiony w gore pokazal i...chyba wrzucil 4 Zniknal z przodu, daleko daleko... Pierwszy raz od kupna tak daleko pojechalem ze wskazowka w Indianie... Ciekawe ile to w rzeczywistosci bylo
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
- levis
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 406 3.0 V6 / Aprilia SXV 450
Jaki to ma silnik ? ta indiana...
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Taki jak u Ciebie w RG. Ogolnie to pewnie licznik mi oszalal (czasami sie "zawiesza" i na postoju pokazuje mi 20-40km/h w zaleznosci od humoru), do tego spora gorka byla, itd. Zeby nie bylo - nie wierze w to, ze jechalem 200km/h tym samochodem, bo skrzynia jest tak zestopniowana, ze nie powinna pozwolic na wiecej niz 185 (a moze i na mniej pozwala). No i druga rzecz - to nie byl zaden wyscig, bo koles jak depnal,to doslownie w oczach zniknal...Tak tylko pisze, bo naczytalem sie na roznych forach, ze 205 czy 309 z TU3M potrafi pojechac 200-215 ;] To ja mam byc gorszy?
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
-
- Junior
- Posiadany PUG: :( ni mo :(
- Numer Gadu-gadu: 2667907
wczoraj asfalt w krakowie był w miare przyczepny i trafiła się nowa mazda 6.
Niestety nie wiem co za silnik, ale walczył dzielnie.
Za peirwszym razem na światąłch rozdzielał nas autobus ( 3 pasy ja skrajny prawy mazda lewy autobus środek)
Ruszylem tak dośc patrze co za autobusem sie dzieje a tam mazda tez szybko , no to II do odcinki III do połowy i już jestem sporo z przodu. Zwolniłem mazda mnie mineła. Na następnych podjeżdzam, próbuje nawiązać kontakt wzrokowy z kierowcą a tam jakaś babka (chyba) i to nie młoda. Nerwowo 3 szybkie wdechy papierosa wykonała a cały czas na światła się gapi. Poszło na zielonym , nie za ostro bo jednak slisko,ale równo z mazdą potem ostro chociaż nie do końca a i tak wystarczyło Wkońcu palenie szkodzi.
Następne światła to tlyko jeden pas wolny - mazda za mną , myślałem że z rolki pójdziemy bo się ziel zroibło ale chyba niezredukowała
Śmigneła mnie dopiero jak zwolniłem. Jak na babe to ostro - jechała później naprawde szybko na śliskim wiadukcie:)
Niestety nie wiem co za silnik, ale walczył dzielnie.
Za peirwszym razem na światąłch rozdzielał nas autobus ( 3 pasy ja skrajny prawy mazda lewy autobus środek)
Ruszylem tak dośc patrze co za autobusem sie dzieje a tam mazda tez szybko , no to II do odcinki III do połowy i już jestem sporo z przodu. Zwolniłem mazda mnie mineła. Na następnych podjeżdzam, próbuje nawiązać kontakt wzrokowy z kierowcą a tam jakaś babka (chyba) i to nie młoda. Nerwowo 3 szybkie wdechy papierosa wykonała a cały czas na światła się gapi. Poszło na zielonym , nie za ostro bo jednak slisko,ale równo z mazdą potem ostro chociaż nie do końca a i tak wystarczyło Wkońcu palenie szkodzi.
Następne światła to tlyko jeden pas wolny - mazda za mną , myślałem że z rolki pójdziemy bo się ziel zroibło ale chyba niezredukowała
Śmigneła mnie dopiero jak zwolniłem. Jak na babe to ostro - jechała później naprawde szybko na śliskim wiadukcie:)