Wyścigi równoległe...
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
Re: wyścigi równoległe...
Jak to w końcu Sebku jest ...niby autko sprzedałeś a nadal mielisz na sprintach ?
CTI , TSA ... i ja
http://www.Orfister.peugeot205.pl
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
No to już Ci Mati piszę:
Auto jest owszem sprzedane, ale nie mieli na sprintach i nigdy nie mieliło nie wiem skąd masz takie informacje bo u nas sprinty są to zawody, tylko stanęło 4 razy na kresce z czymś swojego kalibru aby zobaczyć jak sobie daje radę. Postanowiłem stanąć bo nigdy z Pugami nie stawałem a jakieś octawie turbo czy inne auta to inna również bajka. Jeśli auto ma silnik i skrzynię w takiej kondycji to aż się prosi to chyba normalka. Gti jest wersją sportową peugeota i do usportowionej jazdy służy. Kolejną jest to że chciałem nowemu właścicielowi pokazać w jakiej kondycji jest auto Jestem zdania że jeśli ktoś ma Gti do kościoła, to pomylił wersję auta z XY7 na przykład
pzdr
Auto jest owszem sprzedane, ale nie mieli na sprintach i nigdy nie mieliło nie wiem skąd masz takie informacje bo u nas sprinty są to zawody, tylko stanęło 4 razy na kresce z czymś swojego kalibru aby zobaczyć jak sobie daje radę. Postanowiłem stanąć bo nigdy z Pugami nie stawałem a jakieś octawie turbo czy inne auta to inna również bajka. Jeśli auto ma silnik i skrzynię w takiej kondycji to aż się prosi to chyba normalka. Gti jest wersją sportową peugeota i do usportowionej jazdy służy. Kolejną jest to że chciałem nowemu właścicielowi pokazać w jakiej kondycji jest auto Jestem zdania że jeśli ktoś ma Gti do kościoła, to pomylił wersję auta z XY7 na przykład
pzdr
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
hehe .. tego tłumaczyć mi nie musisz, chodzi mi o kwestię tego, że sprzedałeś , a nadal go używasz...
CTI , TSA ... i ja
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
nie naużywałem się za wiele szczerze mówiąc powiem..
bo nie miałem na wachę, stwierdziłem że skoro ktoś na to ma to sprawi mu radość w codziennej jeździe, a z racji tego że już niedługo go nie będzie to od czasu do czasu się trochę przejadę..
nie chciałem go gazować bo to grzech, a już od dawna mi smutno bo jak wiesz to długo myślałem nad sprzedażą..
ale koniec OT
bo nie miałem na wachę, stwierdziłem że skoro ktoś na to ma to sprawi mu radość w codziennej jeździe, a z racji tego że już niedługo go nie będzie to od czasu do czasu się trochę przejadę..
nie chciałem go gazować bo to grzech, a już od dawna mi smutno bo jak wiesz to długo myślałem nad sprzedażą..
ale koniec OT
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
jak u mnie to najlepiej ruszyc z 3Sebek pisze:a kto powiedział że nie mieli
moje GTI to na 4 jak wjechałem w kałużę to majtneło kołami aż mi się gorąco zrobiło bo to już była naprawdę konkretna prędkość
ps. trzeba zrobić tak żeby w taki deszcz mielił jak najmniej bo inaczej przegrywasz
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
No moralez wcale się Tobie nie dziwię, jak ostatnio mnie przewiozłeś to od razu było czuć że potencjał jest ogromny
fajnie lata Twój pugi, aż strach na mokrym w jakimś nie znanym zakręcie się znaleźć
fajnie lata Twój pugi, aż strach na mokrym w jakimś nie znanym zakręcie się znaleźć
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
Dzis wyscigu nie bylo i cale szczescie, bo konkurentem miala byc vectra V6, niestety w naszych stronach znana, srebrna z przyciemnionymi szybami a w srodku dwoch panow w niebieskich swetrach. Po jakims czasie i kilku podchodach zorientowali sie, ze nic z tego nie bedzie i odpuscili.
Car Valeting, Car Detailing.
-
- Junior
- Posiadany PUG: :( ni mo :(
- Numer Gadu-gadu: 2667907
Sebek pisze:wczoraj na spocie i po spocie ciąłem się na 1/4 z Peugeotem 106 Gti z 1997 roku, hamowanym na 118KM w 2008r potem jak właściciel powiedział robił wydech,
auta szły na deszczu praktycznie łeb w łeb, zatem cieszę się że Gti trzyma serię i jest jeszcze jare
wymieniliśmy się numerami i w nastepny weekend mamy się ciąć na suchym
chodziło mi oto że na mokrym to nie posprawdzasz czy auto trzyma serie bo niezależnie od mocy każde jedzie tak samo
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
moze nie dokonca na temat, ale podziele sie z wami tym glebokim przezyciem
http://www.roadlook.pl/tuning/brabus-cl ... znika.html
takie oto cudo przemknelo dzis obok mnie w stolicy. W pierwszej chwili nie wzbudzil mojego zainteresowania, z lenistwa czytalem napisy od prawej "bi-turbo" pomyslalem nie najgorzej, dopiero jak zobaczylem V12 to nie widzialem co robic czy otwierac szybe i sluchac, czy zaczac konsumowac to auto przez szybe, czy moze chociaz zdjecie mu pstryknac
takie oto cudo przemknelo dzis obok mnie w stolicy. W pierwszej chwili nie wzbudzil mojego zainteresowania, z lenistwa czytalem napisy od prawej "bi-turbo" pomyslalem nie najgorzej, dopiero jak zobaczylem V12 to nie widzialem co robic czy otwierac szybe i sluchac, czy zaczac konsumowac to auto przez szybe, czy moze chociaz zdjecie mu pstryknac
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
a dlaczego jeździsz Toyotą Yarismoralez pisze:moze nie dokonca na temat, ale podziele sie z wami tym glebokim przezyciem
a na poważnie to ja objechałem dziś renault laguna, ale w dieslu
w sumie to nic ale jednak jedna | więcej
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
daja to jade
ja zaliczylem kolejnego paska tdi z lotnego startu. Nie ma mocnych na moj 2 bieg
a zeby bylo milej kolo jechal z blond lala no i chyba pokazowka nie wyszla
ja zaliczylem kolejnego paska tdi z lotnego startu. Nie ma mocnych na moj 2 bieg
a zeby bylo milej kolo jechal z blond lala no i chyba pokazowka nie wyszla
- KuKiTa
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTi
- Numer Gadu-gadu: 360167
- Login tlen: kukita
- Kontakt:
kurna ja też tak chce
kiedy silnik sprzedajesz i za ile
kiedy silnik sprzedajesz i za ile
- moralez