Fox pisze:Wklejona fotka wyglada jak raport z wycieczki do lasu celem zakopania jakis zwlok. Brakuje tylko na pierwszym planie przekopanej ziemii, wystajacej reki i wbitej obok lopaty:)
No przecie napisane, że epitafium. Wreszcie ktoś zrozumiał.
Fox nie czuje sie urazony, ani obrazony a nawet jakby sie poczul to by powiedzial "lubie to" i zripostowal bez wahania.
No i to jest normalna reakcja. Nawet bym dopisał, że męska, ale po poprzednich komplementach w stronę moraleza, czuję się trochę nieswojo i nie będę przeginał
Orfister pisze:
Filip, serio mógłbyś się częściej pojawiać na forum, a poza tym, na Boga...porzuć tę Bawarską technologię i kup jakąś porządną 205kę
Problem w tym, że podoba mi się sytuacja, gdy nie wiem, jak auto wygląda od spodu.
Na forum zaglądam, ale zarobkowanie pochłania mnie na tyle, że nie mam czasu ani chęci pisać.
RafGentry pisze:
Jeszcze raz mi ktoś napisze Ducati przez dwa "t" to nie wytrzymam i Was zbanuje tak jak Para Moraleza!

Nie chciałem się bawić w półśrodki i już pakowałęm wąglika
Para pisze:
Mi to teraz nie przeszkadza bo nie ja sie bede z nim użerał tylko moderatorzy i admini. Może się czegoś nauczył i wróci opamiętany, dokładnie w takim wcieleniu w jakim jest znany w normalnym świecie. Teraz tylko czekam, aż go będzie trzeba prosić żeby wrócił

kto pierwszy ?
Proooszę Cię...
Jeśli masz na myśli, że nie będzie się kopał z koniem, to pewnie masz rację. Ale bynajmniej nie z powodu opamiętania, opętania, czy kto co tam lubi.