Spotkania na drodze
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Re: Spotkania na drodze
Jaka to droga? Wdarliście się na prywatną posesję! Macie szczęście łajdaki, że Was wykwalifikowany śmiercionośny stróż-rencista nie przegonił. Podobno był w czeerwonych beeretach
A tak na serio - skompromitowaliście mnie tymi zdjęciami. Przyznaję - dieselek nie widział myjki ciśnieniowej od stycznia
A tak na serio - skompromitowaliście mnie tymi zdjęciami. Przyznaję - dieselek nie widział myjki ciśnieniowej od stycznia
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Zainspirowany partyzancką twórczością Manwego postanowiłem przejrzeć zdjęcia z komórki, jakie robiłem przez ostatnie parę lat.
Trochę 205-tek się tam uzbierało. Oto niektóre z nich.
UWAGA - ZDJĘCIA ROBIONE KALKULATOREM, ewentualnie podeszwą buta.
Widok z kuchni na firmowy parking. Ależ ten dieselek piękny Gentry na Salwatorze. Ulica Llelewela. Królowej Jadwigi. Jakiś zwyklak z ciekawą dokładką: Osiedle Teatralne:
Złoty: Koślawy I color line: Moje CTI na dziedzińcu posiadłości Don Robsona Ul. Kościuszki. Moje stare Gentry pod Almą pozuje razem z Mini Morrisem: Parking pod Decathlonem na Zakopiance. Inny Mini Morris, ale i inny Pug Tutaj ustawiło się w pobliżu 206 CC Ul. Grzegórzecka. Znany dobrze naszej ekipie czerwony automatic. Już chcieliśmy go szabrować, ale w końcu po paru miesiącach ktoś odjechał autem w nieznane. Jak się okazało parę lat później - odjechał na ulicę Praską. Może i dobrze, że auto nie padło łupem sępów... Maj 2010. W Krakowie szalała powódź. Niektórzy posiadacze 205-tek wywozili swoje Pugi w górskie partie Krakowa, żeby uniknąć podtopienia. Które groziło temu GTI, stojącemu nomen omen przy ulicy Wenecja
Czerwiec 2010. Róg Alej 3 Wieszczów i Piłsudskiego. Ładny GR na Speedlinach. Była 6 rano, wracałem z imprezy, ale dobyłem komóry i uchwyciłem trofeum na kliszy. Wiosna 2011, ul. Skarbińskiego. Fajny Garros na nowotarskich blachach. Krakowski GT. Trochę już zaniedbany, ale oryginalny. Jeździ nim pani w wieku ok. 50 lat. Auto najczęściej spotykane na placu Na Stawach, Woli Justowskiej i Kazimierzu. GTI Sorento Green. Z roku na rok wygląda coraz gorzej. Udało się kiedyś dorwać właściciela, ale zaśpiewał sobie za furę 6000 złotych. Czarne GTI z Placu Matejki pseudonim "Kobra". Przez parę lat straszyło w centrum miasta klekotem diesla wydobywającym się spod maski. Obecnie auto w stanie rozkładu znajduje się u jednego z klubowiczów w Warszawie. Puzin z bazin, czyli GTI, które poszło na żyletki. W swoją ostatnią drogę odjechało przecięte na pół na pace Żuka Jakiś zwyklak z dokładką. Ul. Smoleńsk.
Poznań:
Look z poszerzeniami GTI I Garrosik: Płock, tuż przy Rynku Głównym, ul. Kazimierza Wielkiego
Trochę 205-tek się tam uzbierało. Oto niektóre z nich.
UWAGA - ZDJĘCIA ROBIONE KALKULATOREM, ewentualnie podeszwą buta.
Widok z kuchni na firmowy parking. Ależ ten dieselek piękny Gentry na Salwatorze. Ulica Llelewela. Królowej Jadwigi. Jakiś zwyklak z ciekawą dokładką: Osiedle Teatralne:
Złoty: Koślawy I color line: Moje CTI na dziedzińcu posiadłości Don Robsona Ul. Kościuszki. Moje stare Gentry pod Almą pozuje razem z Mini Morrisem: Parking pod Decathlonem na Zakopiance. Inny Mini Morris, ale i inny Pug Tutaj ustawiło się w pobliżu 206 CC Ul. Grzegórzecka. Znany dobrze naszej ekipie czerwony automatic. Już chcieliśmy go szabrować, ale w końcu po paru miesiącach ktoś odjechał autem w nieznane. Jak się okazało parę lat później - odjechał na ulicę Praską. Może i dobrze, że auto nie padło łupem sępów... Maj 2010. W Krakowie szalała powódź. Niektórzy posiadacze 205-tek wywozili swoje Pugi w górskie partie Krakowa, żeby uniknąć podtopienia. Które groziło temu GTI, stojącemu nomen omen przy ulicy Wenecja
Czerwiec 2010. Róg Alej 3 Wieszczów i Piłsudskiego. Ładny GR na Speedlinach. Była 6 rano, wracałem z imprezy, ale dobyłem komóry i uchwyciłem trofeum na kliszy. Wiosna 2011, ul. Skarbińskiego. Fajny Garros na nowotarskich blachach. Krakowski GT. Trochę już zaniedbany, ale oryginalny. Jeździ nim pani w wieku ok. 50 lat. Auto najczęściej spotykane na placu Na Stawach, Woli Justowskiej i Kazimierzu. GTI Sorento Green. Z roku na rok wygląda coraz gorzej. Udało się kiedyś dorwać właściciela, ale zaśpiewał sobie za furę 6000 złotych. Czarne GTI z Placu Matejki pseudonim "Kobra". Przez parę lat straszyło w centrum miasta klekotem diesla wydobywającym się spod maski. Obecnie auto w stanie rozkładu znajduje się u jednego z klubowiczów w Warszawie. Puzin z bazin, czyli GTI, które poszło na żyletki. W swoją ostatnią drogę odjechało przecięte na pół na pace Żuka Jakiś zwyklak z dokładką. Ul. Smoleńsk.
Poznań:
Look z poszerzeniami GTI I Garrosik: Płock, tuż przy Rynku Głównym, ul. Kazimierza Wielkiego
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
- kcysiek
- Junior
- Posiadany PUG: 1.8TD
- Numer Gadu-gadu: 7103886
- Kontakt:
Dzisiaj, pod moim wydziałem przy ulicy Koszykowej widziałem ładnego, ciemnego (chyba grafitowy) Cabrio, blachy WND, na dodatek wydaje mi się, że to osoba z mojej grupy...
Nie znamy się jeszcze dobrze z grupą, a tu taka niespodzianka
Jutro postaram się coś dowiedzieć więcej.
- MiceK
- Maniak
- Posiadany PUG: MG ZR 1.4 16v
- Numer Gadu-gadu: 1295187
- Kontakt:
To z Nowego Dworu U nas jeżdżą tylko dwa CTI - mój i Kamila (znaczy się mojego kumpla). Siedzi chłopaczyna na forum, ale się nie udzielakcysiek pisze:Dzisiaj, pod moim wydziałem przy ulicy Koszykowej widziałem ładnego, ciemnego (chyba grafitowy) Cabrio, blachy WND, na dodatek wydaje mi się, że to osoba z mojej grupy...
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
Deptak w Lloret de Mar nie?
Prezio205 pisze:Rallye Lloret-Terres de Catalunya 2011
Kazda morda pasuje do Forda!
- leon
- Junior
- Posiadany PUG: biały i szybki
Jak mowa o Statoil to na Mogilskiej na parkingu obok stacji stoi już długo czerwone 309. Co najmniej od 6 miesięcy nie ruszany, jeszcze na czarnych blachach. Na pierwszy rzut oka wygląda nieźle, jest to chyba wersja profile.
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere"
- andi_kamachi
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1,4 Roland Garros, 205 1,8DT
- Lokalizacja: Warszawa (praca i mieszkanie), Trzcianka k. Wilgi (stąd pochodzę)
- Kontakt:
2012-03-20 g. 17.05 Warszawa ul. Wólczyńska (przy leclercu), klubowe CTI..
- MiceK
- Maniak
- Posiadany PUG: MG ZR 1.4 16v
- Numer Gadu-gadu: 1295187
- Kontakt:
Już pisałem wyżej - Kamil z Nowego Dworu Maz. Mój ziomek mieszkający kilka bloków obok