Grzebanie nasze codzienne
- tomek05229
- Junior
- Posiadany PUG: 205 Forever '95
- Numer Gadu-gadu: 11234915
Re: Grzebanie nasze codzienne
zastanawiałem się nad tym ale myśle że w końcu ogarnę tą regulacje u siebie i bedzie działać w 100% ... więc to raczej odpada..no chyba ze się w końcu zdenerwuje i nie znajde żadnego innego miejsca..a zależy mi na tym wskaźniku bo już różne historie miałem z ładowaniem..tym bardziej że jest większy wzmacniacz do skrzyni itd to chce mieć nad tym wszystkim kontrole
- Martinoo
- Moderator
- Posiadany PUG: 205 Color line Dturbo, 307 XSI HDI, 407 SW 2.0 HDI
- Numer Gadu-gadu: 8330169
- Kontakt:
musiałem dzis szybko znależć podstawe anteny bo ułamałem moją podczas szybkiego zakładania bagaznika na dach.
Mam juz nową podstawke ory peugeota i jest ok
Mam juz nową podstawke ory peugeota i jest ok
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Dziś rozpocząłem projekt pod tytułem "domek dla puga" Plan obejmuje ogrodzenie działki i postawienie garażu. Dziś zabrałem się za spawanie bramy. Jedno skrzydło udało mi się zrobić w niecałe 50 minut Zaraz lecę ciąć i spawać następne.
Dodatkowo wpadł mi pomysł aby pomalować garaż w barwy PTS
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
- andi_kamachi
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1,4 Roland Garros, 205 1,8DT
- Lokalizacja: Warszawa (praca i mieszkanie), Trzcianka k. Wilgi (stąd pochodzę)
- Kontakt:
Też mi to jakoś przeszło przez myśl... i nie chodzi o barwy PTS..grzesiek309 pisze:Dziś rozpocząłem projekt pod tytułem "domek dla puga" (...)
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 50533.html
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Kontakt:
Wczoraj się cieszyłem, że pug nie jeździ i stoi w garażu. Niestety niedługo muszę go stamtąd zabrać a nie może mi zajmować miejsca w warsztacie
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
- tomek05229
- Junior
Jak mawia moja babcia...jak powiedziała tak też zrobiła...czyli zamontowałem wskaźnik tak jak myślałem..wymaga to jeszcze dopracowania ale to kosmetyka..oprócz tego przeniosłem gniazdo zapalniczki na dół i założyłem zapalniczke od Hondy. Kurier dziś zapukał do mnie i dostarczył nowiutkie lampy przednie TYC które baaaaardzo odświeżyły przód a uwieńczeniem tego było mycie nowo nabytym szamponem nabłyszczającym Sonaxa który jak dla mnie jest świetny mogę go szczerze polecić każdemu bo oprócz bardzo dobrych właściwości myjących tworzy fajną powłoke która nabłyszcza i skutecznie ,,odpycha,, wodę
Kilka fotek jak to obecnie wygląda
+maleńka sesyjka
Kilka fotek jak to obecnie wygląda
+maleńka sesyjka
Jemu pasuje jeszcze grill pod kolor auta. ale ogólnie fajnie wygląda.
- tomek05229
- Junior
też tak myśle i gdzieś za tydzień dwa tak owy dostanie
tylko zastanawiam się czy zostawić znaczek-tj ory grill czy przedłużyć ,,paski,, które są w grillu i wyrzucić znaczek...bo nie chce walnąć głupoty jak z tym poprzednim z siatką a chciałbym żeby autko ciekawie się wyróżniało ..trzeba chyba będzie zrobić VT i może to coś pomoże
chociaż im dłużej nad tym myslę to chyba zostanę przy ory grillu..tylko w znaczku dam delikatny czerwony akcent tak jak to jest teraz..
tylko zastanawiam się czy zostawić znaczek-tj ory grill czy przedłużyć ,,paski,, które są w grillu i wyrzucić znaczek...bo nie chce walnąć głupoty jak z tym poprzednim z siatką a chciałbym żeby autko ciekawie się wyróżniało ..trzeba chyba będzie zrobić VT i może to coś pomoże
chociaż im dłużej nad tym myslę to chyba zostanę przy ory grillu..tylko w znaczku dam delikatny czerwony akcent tak jak to jest teraz..
- tomek05229
- Junior
Dziś z racji tego że wcześniej opuściłem stanowisko pracy zajechałem do lakierni i wziąłem puszeczke lakieru.....grill pomalowany
efekt poniżej
efekt poniżej
No i jak lepiej wygląda,niż czarny i nie przedłużaj grilla i tak się wyróżnia jest super,nie spapraj go. A jeszcze bym tablice zamontował w odpowiednim miejscu i lewka poprawił ,chodzi o obramówkę chromowaną. Ale się czepiam !!!!!!!!
- tomek05229
- Junior
też do takiego wniosku doszedłem że lepiej nie kombinować bo zepsuje i tyle będzie z radości co do lewka to myślałem żeby zostawić czarny tylko jeszcze bardziej poprawić obramówkę na czerwono (taki jak listwy na zderzakach).
barrdzo fajnie że się podoba dzięki
Jak już to na chrom,tak jak orginał. i tablice wyżej.tomek05229 pisze:też do takiego wniosku doszedłem że lepiej nie kombinować bo zepsuje i tyle będzie z radości co do lewka to myślałem żeby zostawić czarny tylko jeszcze bardziej poprawić obramówkę na czerwono (taki jak listwy na zderzakach).
- tomek05229
- Junior
Coś ,,mojego/fikuśnego,, musi w tym być zobaczymy...na razie będzie tak...a z czasem się okaże jak losy przodu się potoczą
teraz czas zająć się tyłem .. tj piasto bębny, szczęki i cała reszta ale to gdzieś za dwa tyg wezme się za poszukiwanie elementów.
teraz czas zająć się tyłem .. tj piasto bębny, szczęki i cała reszta ale to gdzieś za dwa tyg wezme się za poszukiwanie elementów.
Dziś " INDIANKA" dostała nowe świece,wszystkie filtry,oraz olej i na koniec mycie,a jutro polerka i wosk.
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Lepiej by było, gdyby w końcu dostała halogeny do przedniej dokładki. Czemu nie sprezentujesz córce jednego kompletu?
Jakieś ładne alusy też by się na lato zdały... Grzesiek 309 sprzedaje fajne
Jakieś ładne alusy też by się na lato zdały... Grzesiek 309 sprzedaje fajne
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich