Co prawda jeszcze nie mam ale prawdo podobnie dostane peugeota od wójka bo sobie kupił astre tylko jestem troche nawet bardzo zły ze jest to wersja 5 dzwiowa mi sie bardzo podoba 3.jest w niej do wymiany chłodnica bo jest dziurawa do wymiany simerbloki czy jak to sie tam pisze i jeden armotyzator w sumie to nie tak duzo i niestety nie ma ist. LPG jest to silnki 1.0 i własnie sie chciałbym was sie spytac czy się opłaca zaklada ist LPG czy nie i jak na ogół chodzą to modele jak sie nie myle jest to junior czy bardzo ma duzego muła? czekam na odp. pozdro!
z tym jeden 1.8 to troche przeszada w samochodzi rodziców a dokładnie Reno 19 1.4 gaz jest juz od 5 lata i nic jeszcze w silniku nie było robione wogule od kiedy ja mamy nic w niej nie robilismy a mamy ja juz z 10 lat
Jesli chodzi o gaz ...to zalezy ile bedziesz jezdzil.Jak bedziesz wypadal tylko w niedziele do kosciola to wiadomo .Jesli chodzi o moc to mowa byla kiedys o "blosie"wiec spadku nie bedzie.Ustawia Ci tak jak trzeba i bedzie pieknie smiatal
cos tam wiecej spali ale i tak warto.
No...
moze to nie jest najpiekniesza fura ale piewrwszy samochod zawsze cieszy zadnego tuningu nie planuje jedyna co to radio 2 głosniki skrzyna basowa w bagaznik i chiałbym znienc kierownice na tą od GTI całkiem ładna a jak pasuje do całosci i kupic dywnki i pokrowce zeby było miło i przytulnie bo przez tuning łatwo jeszcze pogorszyc wyglad
To niezła ta 19 skoro przez 10 lat nic nie robicie. A co do tego gazu to napisałem że JA bym nie zakładał poniżej 1.8 bo poprostu jak dla MNIE to nie ma sensu z silnikiem 1.0 bo co to ci spali 6 l ???
wyremontuj auto, załóż gaz i jeżdził długo i szczęśliwie - to mały motor - ja gazu do 205 nie zalożę na pewno - natomiast mam na co dzien zagazowane auto i się z tego cieszę
a jeszcze takie pytanko czy dam rade tym pegem wyprzedzci np Fiata uno cc czy sc?? i w czym jest wiekszy komfort jazdy bo sc jedziłem i jest czałkem niezle musze przyznać