Kupić czy nie kupić? Oto jest pytanie?
Kupić czy nie kupić? Oto jest pytanie?
Mam okazje kupic 205 z 1990 roku 1.1 look jest troche zniszczony ma balagan i umalowane pół lewego blotnika w innym odcienu bieli oprocz tego na rogu zagieta i z rysa zardzewiala ta rysa na masce, auto ma zawieszenie po regeneracji, wymieniony rozrzad, sportowa kiere peugeota komplet kol ziomowych, przerdzewialy tlumnik i przy hamowaniu sciaga na lewo a i za siedzeniem kierowcy jest mokry dywanik (wlasciciel tłumaczy ze to z jakis runienek drzwi i ze jak sie dba o to by byly drozne to tak sie nie dzieje)cena 1400 zł po negocjacjach poradzcie czy kupowac jak cos umowilem sie z nim na jutro po autko dzieki
SZEROKOŚCI
SZEROKOŚCI
- palpio
- Junior
- Posiadany PUG: PEUGEOT 309 Xs 1.6 105 KM juz go niema :( jest E36
- Numer Gadu-gadu: 587970
Re: Kupić czy nie kupić? Oto jest pytanie?
okazją by było jak by kosztował 500 co do reszty rzeczy to są do zrobienia i jeszcze ten opis poprzedniego właściciela "jak się dba" tzn ze coś wiecej wyjdzie choć niekoniecznie jak się zadba. Co do kupna......hmm........w peugeocie trzeba się zakochać
A jest wogole mozliwosc zeby woda dostawala sie do srodka jesli podloga jest zrdrowa (wlasciciel mowi ze poprostu te rynienki sie zapychaja, a on coraz zarzedj nim jezdzi)
- minta
- Maniak
- Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
- Numer Gadu-gadu: 691088
Jeszcze look czyli najbiedniejszy z biednych...
Pokaż fotki... ale wydaje mi się że to dość drogo.
O połowę taniej kupiłam niedawno diesla stan średni... ale silnik chodzi idealnie. Wnętrze też czyściutkie i pachnące.
Pokaż fotki... ale wydaje mi się że to dość drogo.
O połowę taniej kupiłam niedawno diesla stan średni... ale silnik chodzi idealnie. Wnętrze też czyściutkie i pachnące.
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
pudzianbartosz pisze:A jest wogole mozliwosc zeby woda dostawala sie do srodka jesli podloga jest zrdrowa (wlasciciel mowi ze poprostu te rynienki sie zapychaja, a on coraz zarzedj nim jezdzi)
Taa to czesty problem w 205, uszczelki , odplywy itp.
Wez sobie to przestudiuj http://peugeot205.pl/pdf/KUPUJEMY_LEWKA.pdf
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 CTi
- Numer Gadu-gadu: 2422735
może się dostawać, ale raczej mało prawdopodobne aby przez drzwi...
cena baaardzo średnia... nawet zaryzykowałbym że drogo
cena baaardzo średnia... nawet zaryzykowałbym że drogo
Zdjęcia CTI: http://jarmarek.205.pl
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Ja bym się za to nie brał, choć sam za podobne pieniądze kupiłem 1,5 roku temu LooKa. Ale stan był zdecydowanie lepszy. Szukaj od razu 205 z większym silnikiem, bo ten szybko przestanie Ci wystarczać A i szybko zaczniesz wydawać kaskę, żeby sobie doposażyć auto Wiem coś o tym
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
DARUJ SOBIE, ZA 500zl TO BYM GO WZIAL ALE NA CZESCI !!!!
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.