Moralez i jego 205-tki
- krzyska
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Forever, Griffe, Honda CB125Twin 1978, Alfa Romeo 147JTDm, P207UjemnieDynamiczny, Patriot KS90
- Numer Gadu-gadu: 0
Moralez i jego 205-tki
No własnie, co się dzieje z 205-tkami Moraleza?
Przez Gti z Gdańska miała Nam skoczyć gul ale wykop w klubu to uniemożliwił. W zasadzie to przede wszystkim odciął od informacji.
Ktoś wie nad czym pracuje Moralez?
Przez Gti z Gdańska miała Nam skoczyć gul ale wykop w klubu to uniemożliwił. W zasadzie to przede wszystkim odciął od informacji.
Ktoś wie nad czym pracuje Moralez?
GTI_Efekt Masy
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Re: Moralez i jego 205-tki
Z tego co wiem, to 205 T8 nadal w budowie, ale pracuje przy niej mega mało, bo kończy GTI.
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 TS6
A czy to ważne nad czym pracuje? przecież co poniektórzy uznali, że Moralez nie jest wart fan klubu 205 i odcięli go od udzielania informacji...
Jestem pewien, że Moralez jest nadal ogromnym fanem 205 większym od "co poniektórych" więc sądze jego 205-ątki mają się dobrze...
Jestem pewien, że Moralez jest nadal ogromnym fanem 205 większym od "co poniektórych" więc sądze jego 205-ątki mają się dobrze...
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Ja nigdy nie uważałem, że banowanie go było dobrym pomysłem
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
A ja jestem pewien, ze w dalszym ciagu jest z nami.
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
się robią więcej szczegółów tu http://moralez205.blogspot.com/2012/05/205-t8.htmlkrzyska pisze:No własnie, co się dzieje z 205-tkami Moraleza? .........
to skoro tak jest może warto przywrócić mu oficjalnie w miejsce nowego nicka stary ?Para pisze:A ja jestem pewien, ze w dalszym ciagu jest z nami.
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
- krzyska
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Forever, Griffe, Honda CB125Twin 1978, Alfa Romeo 147JTDm, P207UjemnieDynamiczny, Patriot KS90
pod innym nickiem wygrzeczniał więc może lepiej nie wywoływać wilka z lasu chociaż przywrócenie starego nicka może i nie głupi pomysł ale to już zalezy od Panów z czerwonymi nickami. Tak za zasługi, te dobre
T8 to rzeźba i jeszcze nią pozostanie, ciekawi mnie natomiast jego Gti 1.6
T8 to rzeźba i jeszcze nią pozostanie, ciekawi mnie natomiast jego Gti 1.6
GTI_Efekt Masy
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
kwestia nicka niestety jest nie do ruszenia,
GTI będzie ciekawe, sam ostrzyłem pazurki na tą budę w to wszystko będzie złożone, niestety brak funduszy nie pozwolił mi na jej zakup
GTI będzie ciekawe, sam ostrzyłem pazurki na tą budę w to wszystko będzie złożone, niestety brak funduszy nie pozwolił mi na jej zakup
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
Lipa ze nie ma Moraleza, byl czescia klubu a ze robi przy aucie to jest pewne bo od czasu do czasu cos tam sobie piszemy.
Kazda morda pasuje do Forda!
- kubas
- Maniak
- Posiadany PUG: rallye
kto to jest moralez ?
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Dla mnie Moralez wraz z Banita to bylo duo wszechczasow tutaj. Wyrzucenie Moraleza to wg mnie kolejny gwozdz do trumny tego forum. W imie poprawnosci i dobrych manier mamy forum gdzie nic sie nie dzieje, ludzie zaczeli robic co ciekawsze projekty w tajemnicy, wieje nuda i zaglada sie tu raz na ruski rok...Wypowiedzi Moraleza mozna bylo czytac godzinami i wciaz czlowiek sie usmiechal:)Oby kiedys wrocil
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Fox skoro wieje nudą to zapraszamy częściej, może coś się zmieni jak ludzie zamiast po kryjomu na blogach z bangladeszu piszą o swoich projektach zamiast na forum. Zapraszamy tutaj, wbrew pozorom jest to bardzo życzliwe miejsce które docenia pracę innych. Ludzie przestają zaglądać i pisać, a potem narzekają, że wieje nudą, a my sami sobie tworzymy to forum nie zapominajcie o tym.
Co do Moraleza to jego ban jest tylko i wyłącznie jego zasługa wielomiesięcznych starań. Apelowałem wielokrotnie publicznie i niepublicznie do tego człowieka i jedyne z czym się spotkałem to pogarda z jego strony. Pisałem wielokrotnie, może dla was był sympatycznym człowiekiem, dla mnie był po prostu zadymiarzem który czepiał się wszystkiego jak rzep psiego ogona. Nie wspomnę już o łamaniu zasad i udostępnianiu publicznie treści z forum administracyjnego.
Jest dobrych parę osób na tym forum którzy przeginali, dostali bana, wrócili pod inną postacią i sam z nami do dzisiaj, wielu z was nawet nie domyśla się kto to taki. Potrafili się dostosować, niektórzy dopiero po banie.
Co do Moraleza to jego ban jest tylko i wyłącznie jego zasługa wielomiesięcznych starań. Apelowałem wielokrotnie publicznie i niepublicznie do tego człowieka i jedyne z czym się spotkałem to pogarda z jego strony. Pisałem wielokrotnie, może dla was był sympatycznym człowiekiem, dla mnie był po prostu zadymiarzem który czepiał się wszystkiego jak rzep psiego ogona. Nie wspomnę już o łamaniu zasad i udostępnianiu publicznie treści z forum administracyjnego.
Jest dobrych parę osób na tym forum którzy przeginali, dostali bana, wrócili pod inną postacią i sam z nami do dzisiaj, wielu z was nawet nie domyśla się kto to taki. Potrafili się dostosować, niektórzy dopiero po banie.
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Jest zadyma, jest impreza.
Pierwszy ban na tym forum był przyznany za wyrażanie własnych poglądów. Stwierdzenie, że są auta lepsze niż 205. To już wiele tłumaczy.
Są też legendy wracające po banie... co kolegów kantowały wielokrotnie.
Jak ktoś jest fanem 205 to będzie nim nawet jak się go z klubu wyrzuci.
Moralez to bystry gość. Poradził sobie z niejedną 205. Z GTI też dał radę.
Ja się cieszę, że go poznałem i złapałem z nim kontakt, zanim został potępiony.
Na forum pewnie już niestety nie wróci. Zresztą tak jak wiele innych osób.
P.S.
Fox, dla mnie Ty jesteś mistrzem wszech czasów w pisaniu relacji z podróży 205-tka.
Pierwszy ban na tym forum był przyznany za wyrażanie własnych poglądów. Stwierdzenie, że są auta lepsze niż 205. To już wiele tłumaczy.
Są też legendy wracające po banie... co kolegów kantowały wielokrotnie.
Jak ktoś jest fanem 205 to będzie nim nawet jak się go z klubu wyrzuci.
Moralez to bystry gość. Poradził sobie z niejedną 205. Z GTI też dał radę.
Ja się cieszę, że go poznałem i złapałem z nim kontakt, zanim został potępiony.
Na forum pewnie już niestety nie wróci. Zresztą tak jak wiele innych osób.
P.S.
Fox, dla mnie Ty jesteś mistrzem wszech czasów w pisaniu relacji z podróży 205-tka.
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Kontakt:
a ja pozdrawiam i Moraleza i Banitę, do zobaczenia jeszcze kiedyś
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
cejot pisze:Jest zadyma, jest impreza.
Cejot mozesz mi przypomniec o kim mowa, jakos sobie tego nie przypominam? O kim mowisz?