pytam o model puga 205 1.4 chodzi mi o wnetrze samochodu a szczególnie licznik czy ktos wie od którego roku były produkowane 205tki z licznikiem wyposazonym w obrotomiez taki jak znajduje sie w gti?
dzieki Wam podaliscie mi date co bylo dla mnie najwazniejsze, w niedziele wyruszam do Gliwic albo do Mysłowic chyba nie trzeba mówić po co, dzieki i pozdrawiam wszystkich miłośników 205 :):):)
Dla mnie tam obrotomierz nie ma większego znaczenia.choć jest ważny.A ty samer to powinieneś startować w konkursie na temat wiedzy o wszystkich modelach 205
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ja mam obrotomierz, ale zamontowałem sobie ostatnio taki wydech, ze doskonale wiem nie patrzac na niego ile jest obr. tylko w okolicach 2-2.5 tys. da sie wytrzymac
maciaveli pisze:Mój - czyli 1.4 xs z 1989 r. posiada takie udogodnienie jak obrotomiesz
( w tym modelu jest to bardzo ważne ,bo nie ma on odcięcia paliwa )
Ciekawi mnie to , na jakiej zasadzie sadzisz ze 1.4 XS nie ma odciecia? Na wlasnych doswiadczeniach, czy gdizes wyczytales ?