ale frajda ... dłubanie przy PG
- Dominik_Spalek
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
ale frajda ... dłubanie przy PG
Witajcie, jako NOWY, nie znam jeszcze dokładnie uroków PG205 i wszystkiego co jest z tym związane, ale nie sądziłem, że założenie samodzielnie grila z pokonaniem kilku technicznych problemów oraz przyklejenie znaczków daje taki luz, tak odstresowywuje. Czy ja zwariowałem czy wy też tak macie ... ?
- Dominik_Spalek
- Nowicjusz
- Kontakt:
o co innego mi chodziło ...
faktycznie to ciekawe, ale nie chodzi o wyliczanie co kto potrafi, umie i chce, ale o sam fakt, że robienie czegokolwiek przy PG pozwala zapomnieć o problemach i stresach.
Zapewne wyzwanie, które stawiasz musi być ciekawe, jak w kawale z ginekologiem, który rozrząd zrobił, przez rurę wydechową
Zapewne wyzwanie, które stawiasz musi być ciekawe, jak w kawale z ginekologiem, który rozrząd zrobił, przez rurę wydechową
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Kontakt:
Re: o co innego mi chodziło ...
ale po pewnym czasie popada się w depresję PGDominik_Spalek pisze:faktycznie to ciekawe, ale nie chodzi o wyliczanie co kto potrafi, umie i chce, ale o sam fakt, że robienie czegokolwiek przy PG pozwala zapomnieć o problemach i stresach.
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
hehe albo moja :paranoja leżakowa: jedziesz.. i tylko myślisz co się zaraz zepsuje
a po doświadczeniach z naprawą czegokolwiek pod klapą leżaka, to ten kawał o ginekologu zawsze mi się przypominał, tak duuużo jest miejsca wokół naszych silników :>
jak zobaczyłem co mają pod klapą polo czy golf, to sie zastanawiałem, czy to taki duży silnik od wycieraczek tam jest można zrobić drugi bagażnik :>
ale tak ogólnie... to grzebanie przy pugu potrafi odstresować, byle to nie było grzebenie przy silniku, mi tego lekarz zabronił, więc ograniczam sie do czyszczenia beżowej tapicerki
a po doświadczeniach z naprawą czegokolwiek pod klapą leżaka, to ten kawał o ginekologu zawsze mi się przypominał, tak duuużo jest miejsca wokół naszych silników :>
jak zobaczyłem co mają pod klapą polo czy golf, to sie zastanawiałem, czy to taki duży silnik od wycieraczek tam jest można zrobić drugi bagażnik :>
ale tak ogólnie... to grzebanie przy pugu potrafi odstresować, byle to nie było grzebenie przy silniku, mi tego lekarz zabronił, więc ograniczam sie do czyszczenia beżowej tapicerki
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
heh, już kiedyś miał podobny dylemat
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?t=2020
jakże to zawsze aktualne
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?t=2020
jakże to zawsze aktualne
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
Re: ale frajda ... dłubanie przy PG
ty jeszcze nic nie wiesz o robocie przy pugu, takie rzeczy faktycznie moga odsresowywac, zabawa z silnikiem albo chociazby wlasnie z pol osiami to jest dopiero zajawkaDominik_Spalek pisze:Witajcie, jako NOWY, nie znam jeszcze dokładnie uroków PG205 i wszystkiego co jest z tym związane, ale nie sądziłem, że założenie samodzielnie grila z pokonaniem kilku technicznych problemów oraz przyklejenie znaczków daje taki luz, tak odstresowywuje. Czy ja zwariowałem czy wy też tak macie ... ?
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Kontakt:
ja zrobiłem juz prawie wszystko i właśnie zaczynam robić na nowo, do tego kupiłem kolejną 205 i robię to samo co w pierwszej do tego kupiłem obydwa na własne życzenie. 205 przypomina mi malucha - zawsze jest coś do roboty
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
tiaaa... jak sie ma garaż samer to można sie odstresować a jak sie wymienia kolumny mcPhersona pod domem, to sie jakoś ludziska krzywo patrzają albo sie olej wymienia... uszczelnia miske olejową... hehe garaż fajna rzecz, powinni dawac jako gratis do każdej 205
aa no i jeszcze piękne popularne i posiadane przez nas wszystkich narzędzia
komplet torx'ów... pięciokątnych kluczy do zacisku... prasa... ściągacz do sprężyn.. i takie tam
aa no i jeszcze piękne popularne i posiadane przez nas wszystkich narzędzia
komplet torx'ów... pięciokątnych kluczy do zacisku... prasa... ściągacz do sprężyn.. i takie tam
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne