Pojurze przegląd a ja mam dość spory problem - kupiłem GTI z LPG, ale nie wziąłem od poprzedniego właścicela papierów na gaz (homologacji butli) podobno ma, miał dosłać, ale ociągał się więc ostatnio wysłałem mu niemiłego SMSa i się obraził No a ja mam kuku
W dowodzie LPG wbite, przy rejestracji problemów nie robili i o żadne papiery nie pytali.
Ale podobno na przeglądzie muszą wprowadzić do jakiegoś systemu dane homologacji/butli - czy da się to jakoś obejść ?
Sprawa generalnie pilna bo w niedzielę rajd mam a zgapiłem się trochę
Homologacja butli LPG a przegląd
- d_ARC
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Rallye16 - powoli, ale do przodu :)
- Numer Gadu-gadu: 2897169
- Kontakt:
W sumie to zależy mi na badaniu i to w dobrej stacji diagnosycznej, bo troche zainwestowałem w auto i mechanicznie powinno być fabryka (a nawet lepiej), więc nawet z czystej ciekawości
Z tego co się dowiedziałem już to najważniejsze aby data dopuszczenia/homologacji na butli nie została przekroczona (jutro trzeba zajrzeć) i damy radę
W razie czego orientuje sie ktoś ile może kosztować butla toroidalna (w koło) nowa a używka z papierami?
Z tego co się dowiedziałem już to najważniejsze aby data dopuszczenia/homologacji na butli nie została przekroczona (jutro trzeba zajrzeć) i damy radę
W razie czego orientuje sie ktoś ile może kosztować butla toroidalna (w koło) nowa a używka z papierami?
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0