Pugiem do ślubu
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
powiem Ci tak - słuchaj żony bo zginiesz - lub powiem inaczej żona ma zawsze racje - zastanawiałeś się może gdzie w 205tce zmieścisz żonę z suknią obszytą na kole z trenem !!!!???? - ja wynająłem na pół dnia (TAXI za 300zł )srebrnego merola E klasy (3 lata temu) i nie załuję - bo bez problemu na zdjęcia dojechaliśmy i do kościoła - suknia to nie wdzianko rajdowe - bez obrazy ale Generalnie pomysł jest do d....krzycho pisze:zarąbista sprawa - zazdroszcze wam tego bo moja żonka nie za bardzo chciała sie zgodzić na coś takiego
nie gadaj - moi znajomi jechali motoramiMarin205 pisze:powiem Ci tak - słuchaj żony bo zginiesz - lub powiem inaczej żona ma zawsze racje - zastanawiałeś się może gdzie w 205tce zmieścisz żonę z suknią obszytą na kole z trenem !!!!???? - ja wynająłem na pół dnia (TAXI za 300zł )srebrnego merola E klasy (3 lata temu) i nie załuję - bo bez problemu na zdjęcia dojechaliśmy i do kościoła - suknia to nie wdzianko rajdowe - bez obrazy ale Generalnie pomysł jest do d....krzycho pisze:zarąbista sprawa - zazdroszcze wam tego bo moja żonka nie za bardzo chciała sie zgodzić na coś takiego
a moja żonka miała prostą ale piękną suknie - nie chciałłem zeby wyglądała jak cebula
No i koniec końców pojechalismy Lincolnem Mark VIII . Nie jechalismy szybciej niz 100....mil tak wiec na przyjeciu bylismy pierwsi
Zresztą sami zobaczcie
Dlatego tez szacuneczek dla kolezanki za slub Pugiem 205
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
No w każdym razie + za duży wygodny samochód i + za to że nie była to wsiurska biała limuzyna
My generalnie wieżliśmy się tak jak na fotkach, żonka miała sporą suknie na kole - wyglądała tradycyjnie - po merolu nie byliśmy wygniecieni
Dodano po 8 minutach:
Rodzinie z warszawy podobał się ślub w Królewskim mieście Kraków
My generalnie wieżliśmy się tak jak na fotkach, żonka miała sporą suknie na kole - wyglądała tradycyjnie - po merolu nie byliśmy wygniecieni
Dodano po 8 minutach:
Rodzinie z warszawy podobał się ślub w Królewskim mieście Kraków
- Załączniki
-
- 2s.jpg (134.89 KiB) Przejrzano 3593 razy
-
- 3s.jpg (73.7 KiB) Przejrzano 3594 razy
-
- 1s.jpg (102.74 KiB) Przejrzano 3592 razy
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
widać kto się zna na modziekrzycho pisze:ja też mam o tym takie zdanie ale wiesz jak jest - o gustach sie nie dyskutuje.DJPreZes pisze:A mi sie pomysl z pugiem podobal Po kij ma sie stroic w jakies mega suknie Zwykla prosta i tyle. Pug wygodny. ;] A jak widze te cale "suknie na kole" to mi sie slabo robi
cebule to sie zakładało 10 lat temu
chciałem jechać sam, autem które jest moją drugą miłościa a nie jakimś mesiem
taxą nie przypalisz gumy
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
pewnie że o gustach się nie dyskutuje dlatego między innymi żona wybrała prosty klasyczny wzór sukni - być może wolałbym zamiast takiej sukni jak miała moja żonka pomalować auto - czy np obszyć sobie wnętrze w JAVA CAR Design lub kupić 205 do renowacji - no tylko kobiety mają troche inne podejście i nie można powiedzieć że nie mają racji gdy mówią że ślub się bierze razkrzycho pisze:ja też mam o tym takie zdanie ale wiesz jak jest - o gustach sie nie dyskutuje.DJPreZes pisze:A mi sie pomysl z pugiem podobal Po kij ma sie stroic w jakies mega suknie Zwykla prosta i tyle. Pug wygodny. ;] A jak widze te cale "suknie na kole" to mi sie slabo robi
poza tym zbyt prosta być nie może bo to nie Pierwsza Komunia tylko ślub
Dodano po 5 minutach:
- pewnie że PUG wygodny - i ma fotele o niebo lepsze od niejednego VW - tyle że to jest auto segmentu B i jak chcesz się nie wymiąć przed zdjęciami i minimum przed kościołem - to zostaje większa bryka - chciałem jechać dorożką - ale brałem ślub w klasztorze po drugiej stronie krakowa więc koniki by nie wydoliły a ja bym sie przed nocą nie wyrobił - merolem szybciej, wygodniej i z klimą, i kierowca - a nie zastanawianie się gdzie zaparkować i czy dobrze pozamykałem autoDJPreZes pisze:A mi sie pomysl z pugiem podobal Po kij ma sie stroic w jakies mega suknie Zwykla prosta i tyle. Pug wygodny. ;] A jak widze te cale "suknie na kole" to mi sie slabo robi
Dodano po 15 minutach:
widać kto się zna na modziebasia pisze:krzycho pisze:DJPreZes pisze:A mi sie pomysl z pugiem podobal Po kij ma sie stroic w jakies mega suknie Zwykla prosta i tyle. Pug wygodny. ;] A jak widze te cale "suknie na kole" to mi sie slabo robi
ja też mam o tym takie zdanie ale wiesz jak jest - o gustach sie nie dyskutuje.
cebule to sie zakładało 10 lat temu
chciałem jechać sam, autem które jest moją drugą miłościa a nie jakimś mesiem
taxą nie przypalisz gumy
Przypalisz przypalisz tylko po co - ślub to nie zlot żeby wioskę robić - według mojej opinii są kwestie które wymagają dojrzałego spojrzenia na sprawę - i bynajmniej nie chodzi o to że ktoś musi być takim starym pierdzielem jak ja tzn rocznik 1978
a co do cebuli to fakt - można przegiąć i mieć full firanki wokół siebie lub w drugę stronę i wyglądać jak szara myszka w przykusym wdzianku - dlatego najlepiej oglądnąć jakiś zachodni katalog - pujść do dobrego salonu który coś takiego sprowadza i sobie zamówić - bo nawet jak pójdziesz do jakiejś krawcowej i nawet jeśli Ci coś takiego uszyje - to w życiu ta suknia nie będzie wyglądała tak jak ta zmówiona - bo u nas w Polsce nie znajdziesz takich materiałów - bo nikt ich nie sprowadza ze względu na cenę (odrazu odpowiem że nie tylko o cenę tu chodzi - tylko o jakość, ciężar itd) - najlepszym przykładem są buty - kupujesz buty u nas w Adidasie, Pumie, Nike'u czy gdziekolwiek indziej - a następnie jedziesz np do Wiednia i jesteś zdziwiony że te same buty w sklepie nie dość że są tańsze to jeszcze zupełnie inne - na wygląd niby to samo - ale materiał jakiś inny i guma w podeszwie też inna - co tu dużo mówić