Ja bardzo chciałbym przyjechac ale godzina troche za wczesna.Z soboty na niedziele czeka mnie wojskowa impreza i nie wiem czy o 1200 będe w stanie jechac.Tak więc prośba do organizatorów o póżniejszą godzine.Pozatym dobrze by było obiad zjeść.
Może się czepiam... ale na zlocie nie będą tylko osoby z Katowic i okolic. Jeśli miałabym jechać 100 km w jedną stronę to chciałabym pogadać z ludzmi chociaż godzinę zanim zapadnie zmrok. Mamy już jesień i o 18-stej robi się ciemno.
Jeśli nie pasuje Ci godzina, to możesz przecież dojechać do nas.
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE
no Minta ma racje. Ekipa z krakowa sie wybiera. A gril i kiełabaski to lepiej chyba widziec co sie je
CO Z MIEJSCEM ZLOTU
Spotkanie na parkingu koło praktikera na 3 stawach a potem......
Jakas inicjatywa ze strony stałych bywalcow mile widziana
Eh Dżon, przykro mi ale chyba ze mną też tam nie zawitasz.. Chętnie bym wpadł tym bardziej, że to w dniu moich urodzin no ale niestety szkoła.. Pozdrawienia dla ekipy z forum
Dobra,08.10. godz 11czy 12 obok Praktikera .Kto ma grila niech go ma przy sobie.Reszta niech bierze żarcie i jakoś będzie jak w Ogrodzieńcu.Kawa możę być w termosie.
No jak będzie fajnie to troche posiedzimy. Dopóki będzie jasno i grill nie wygaśnie, tak że spokojnie możesz przyjeżdżać później jesli nie dasz rady od początku. Dogadamy się jakoś przez telefon gdzie jesteśmy i będzie ok.
Ja jestem po pierwszym dniu w pracy i dowiedziałem się, że może mi wskoczyć kilka godzin szkolenia w niedzielę Jeszcze nie jest to do końca potwierdzone i będę mocno protestował i optował za przeniesieniem ewentualnego szkolenia na sobotę.