Warszawa - 23/11 - gokarty

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
krzycho

Warszawa - 23/11 - gokarty

Post autor: krzycho »

Witajcie

Mam propozycje żeby maniacy predkości i wszyscy którzy lubią dobra zabawę spotkali się jakiegoś dnia w Warszawie na gokartach. W grupie jest dużo taniej bo normalnie to droga zabawa i bedzie okazja żeby sie poznać i pogadać. Co do obiektu to ja proponuje Geanta na połczyńskiej bo sporo lepszy standart niż w IMOLI a na Carrefour juz za zimno niestety, Wymyśilibyśmy fajny temin - wynajeli tor i byłoby supeeer

Co Wy na to ?

Pozdrawiam

Krzysiek

P.S Poza tym jeden z najlepszych czasów na tablicy ma tam Vectra Team i czas chyba zamienić to na Pug205 Team :D
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

normalnie jest się nam cieżko spotkać ale spoko, zostałem bezrobotny i jakoś mi się nie śpieszy :P czasu mam sporo
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
krzycho

a bardziej pasuje wam jakiś wieczór w tygodniu - a otwarte jest do 22 czy wekend ?
Gość

Post autor: Gość »

Mi bardzo pasuje Geant na Połczyńskiej bo to rzut beretem od mojego domu :D :) ale jeśli pozwolicie będę bierną obserwatorką waszych zmagań :P ;) Jeśli o mnie chodzi to jednak weekend byłby najlepszy :) ale ja jestem nowa i sie dostosuje :P ;)
krzycho

Nieznajoma a jak Twoje imie bo nie wiem jak sie zwracać. W każdym razie dziewczynki na torze mile widziane i z własnego doświadczenia wiem że po 5 -6 okrążeniu budzą sie w nich bestie :twisted: Tak wiec jak przyjdziesz to napewno sie przejedziesz ;-)

Dodano po 6 minutach:

zachęcam również do bicia mojego rekordu 20.716 :D

Dodano po 2 godzinach 4 minutach:

przypuszczalnie jutro po 18 spotkam sie z userem 405 który przyjeżdża z daleka i chce miło spędzić wieczorkiem czas
Gość

Ja jestem za. Rzuć tylko jakimś terminem i podaj cene wynajęcia toru.

Pozdrawiam
Gość

piątek godź 19 w BlueCity
cena orientacyjnie 20 zł za 10 min ale uważam że 20 min to świat i ludzie
Agulek

Post autor: Agulek »

hej ;)
Mi niestety Piątek nie pasuje :) bo w tym czasie bede siedziec nad piwem na starowce ;) wiec nie moge brac autka ;D ale mam nadzieje, ze niedlugo uda mi sie wpasc na spotkanie i poznać mojego Peżocika z innymi ;) Bawcie sie dobrze ;))
krzycho

a moze dziś podskoczycz na 17:30 do BlueCity ? bo ja ide na 20 min sobie pojezdzić ?
Gość

o 17.30 to ja jeszcze w pracy jestem ;) Mam teraz gorący okres pracowy :) i luzniej bedzie od przyszlego weekendu :) a bedzie to spotkanie w ostatnia sobote miesiaca?? Moze na nie sie zalapie ;) Musze umyc samochod bo wyglada strasznie ;)))
alexil
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: alexil »

Ja mógłbym podskoczyć w piątek ale szczerze mówiąc wolałbym w sobotę. Niech się zgłoszą wszyscy chętni i napisze kiedy im bardziej pasuje-wtedy będzie można coś ustalić.

Pozdrawiam
Tomek
krzycho

rozmawiałem z gościem w BlueCity na Jerozolimskich - rezerwacja dziś na 19 i mamy 20% znizki

Zapraszam wszystkich
Awatar użytkownika
HDi
Junior

Post autor: HDi »

bankowo?? bo Banita dziś do mnie wpada to może podskoczymy na chwile :)
205 Rallye Ex.. peryment
alexil
Junior

Post autor: alexil »

OK, ja będę na 100%.

Pozdrawiam
Tomek
krzycho

to fajnie
bedzie sporo osób także szykujcie sie ze zabawa ze 2 godziny potrwa