Trójmiasto? :/
Re: Trójmiasto? :/
Czemu mówisz że nie wypali widziałem fotki z tamtego roku i musiało być fajnie,chyba że chodzi ci o to że nie będzie nikogo z klubu
- zen81
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Clio
zle si zrozumieliśmy- pisałem na temat spotu a nie French day
Zero łaski, zero wzruszeń..
-------------------------
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 205 gti 1.9
- Numer Gadu-gadu: 6330772
- Kontakt:
1. Niedziela 13-ta.
2. Kto na 100% bedzie... ja bedem (jeżeli bedzie mniej/więcej po równo (Gdańsk/Gdynia....a wiem że dwaj klubowicze z gdyni są prawie zawsze, pozdrawiam DJPreZes'a i deejay'a) to fair będzie opera leśna. Więcej przynajmniej o dwa z Gdańska (gdyby np. miałoby nas byc 10-ciu ...pomażyc dobra rzecz) to tedy Brzeźno choc wcale mnie nie zdziwi jeśli bede musiał ganiac do Gdyni)
Na chwilę obecną widzę coś jakby cztery osoby chętne, 2/2, czyli wyborem "sprawiedliwym" byłaby opera.
3. narcodriveII, mówiąc parking przy molo w brzeźnie chodzi o parking na końcu al. JP II? czy może parking na końcu ul Hallera?
4. niech ktoś weźmie stoper ja wyciągnę pare akcesoriów z klubu i może jakąś małą zabawę zręcznościową urządzimy naszym pugom?
2. Kto na 100% bedzie... ja bedem (jeżeli bedzie mniej/więcej po równo (Gdańsk/Gdynia....a wiem że dwaj klubowicze z gdyni są prawie zawsze, pozdrawiam DJPreZes'a i deejay'a) to fair będzie opera leśna. Więcej przynajmniej o dwa z Gdańska (gdyby np. miałoby nas byc 10-ciu ...pomażyc dobra rzecz) to tedy Brzeźno choc wcale mnie nie zdziwi jeśli bede musiał ganiac do Gdyni)
Na chwilę obecną widzę coś jakby cztery osoby chętne, 2/2, czyli wyborem "sprawiedliwym" byłaby opera.
3. narcodriveII, mówiąc parking przy molo w brzeźnie chodzi o parking na końcu al. JP II? czy może parking na końcu ul Hallera?
4. niech ktoś weźmie stoper ja wyciągnę pare akcesoriów z klubu i może jakąś małą zabawę zręcznościową urządzimy naszym pugom?
- narcodriveII
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 106 s16 :)
- Numer Gadu-gadu: 4304218
Parking na końcu Jana Pawła.
ALe myślę że opera to dobry pomysł, jeżeli chodzi omnie nie ma problemu.
ALe myślę że opera to dobry pomysł, jeżeli chodzi omnie nie ma problemu.
- zen81
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Clio
Ja mam w komórce Wiec SOPOT na 13?Arashi pisze:niech ktoś weźmie stoper ja wyciągnę pare akcesoriów z klubu i może jakąś małą zabawę zręcznościową urządzimy naszym pugom?
P.S Ggańsk-czy Sopot i tak mam najdalej
Zero łaski, zero wzruszeń..
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
13?? Godzina 13?? :/ Oj no to sie obawiam,ze mnie nie bedzie, bo jutro sobie plyne na weekend po zatoce sie szwedac :/
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
A o której ci pasuje?
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Dopiero bym mogl pod wieczor, wiec ja odpadam raczej. Zreszta sam nie wiem jeszcze co bede w niedziele robic ;]
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
- narcodriveII
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 106 s16 :)
- Numer Gadu-gadu: 4304218
Raczej odpadam.
Ustalmy jakiś dalszy termin co by wszyscy sobie zaplonowali, na więcej aut.
Ustalmy jakiś dalszy termin co by wszyscy sobie zaplonowali, na więcej aut.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
1. Będę jutro w chacie góralskiej obok parkingu przy operze o 13-tej.
Kto może niech przyjedzie (z jakimś aparatem foto) czekam 30 minut (+ akademicki kwadrans )
2. Następny termin proponuję 08 czerwca (za tydzień) Opera Leśna np: 18-ta.
Pozdrawiam
Kto może niech przyjedzie (z jakimś aparatem foto) czekam 30 minut (+ akademicki kwadrans )
2. Następny termin proponuję 08 czerwca (za tydzień) Opera Leśna np: 18-ta.
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
P.S.
Za jakiś tydzień / dwa będę miał do sprzedania śruby do kół do 205-tki 32 szt. (16 do alu, 16 do stalówek) Proponuję 4 zł sztuka.
(Rzucam info najpierw tutaj bo jakby był chętny z 3miasta to bedzie na miejscu a moge mieć słabo z czasem na wysyłki, gdyż do wyścigu się szykuję)
Za jakiś tydzień / dwa będę miał do sprzedania śruby do kół do 205-tki 32 szt. (16 do alu, 16 do stalówek) Proponuję 4 zł sztuka.
(Rzucam info najpierw tutaj bo jakby był chętny z 3miasta to bedzie na miejscu a moge mieć słabo z czasem na wysyłki, gdyż do wyścigu się szykuję)