Witam wszystkich zainteresowanych spotkaniem 205-ek w Lublinie, postanowiłem napisać ponieważ widze że jest wmiare dużo użytkowników z lubelskiego. jeżeli ma ktoś jakieś propzycje jestem na nie otwarty, napewno któryś łikend np września można by machnąć... a miejsce mogło by być np CH Olimp
Czekam na wasze sugestie..
KROPEK
Upgrade:
Mam znajomego który prowadzi niedaleko Lublina "Łowisko Krężniczanka" za zalewem zemborzyckim, można by tam u niego machnąć, ma dostęp do namiotów, barków do piwa, grilów i całe zaplecze nawet pokoje, tylko liczba by musiała uczestników być w miare bo inaczej ehh.. ....
Może jakiś Hot Spocik w Lublinie 2008???
- GrzegorzTal
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Peugeot 205 Cabrio Cj 1.1 "Kropek"
- Numer Gadu-gadu: 1437714
Może jakiś Hot Spocik w Lublinie 2008???
Ostatnio zmieniony 27 sie śr, 2008 9:01 pm przez GrzegorzTal, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
Re: Może jakiś Hot Spocik w Lublinie 2008???
Na Chodzki codziennie jest Spot:)
Kazda morda pasuje do Forda!
- GrzegorzTal
- Nowicjusz
na chodzki... ???
Jeżeli ludzie się spotykają gdzieś tam kiedyś to powinno być to gdzieś spisane jak gdzie i kiedy ... hmmmm...
Jeżeli ludzie się spotykają gdzieś tam kiedyś to powinno być to gdzieś spisane jak gdzie i kiedy ... hmmmm...
- d_ARC
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Rallye16 - powoli, ale do przodu :)
- Numer Gadu-gadu: 2897169
- Kontakt:
Tam parkuje znaczna cześć lubelskich wynalzaków firmowanych Lwem na grillu
- GrzegorzTal
- Nowicjusz
może być i październik byle nie tera bo w rybniku siedza i wracom za jakiś tydzień...
zawsze moge udostępnić mój plac ale to jest w parczewie bo mam z niezgorsza nawet większy plac więc jest kaj parkować tylko nocleg bida bo yno 2-4os moge w domu przekimać ... (namiocik) ehehe no jeszcze mój znajomy prowadzi za lublinem łowisko krężniczanke to można by i tam coś zorganizować! bynajmniej.. październik tera jeszcze data dokładniejsza i miejsce i bedzie git pozdrawiam
zawsze moge udostępnić mój plac ale to jest w parczewie bo mam z niezgorsza nawet większy plac więc jest kaj parkować tylko nocleg bida bo yno 2-4os moge w domu przekimać ... (namiocik) ehehe no jeszcze mój znajomy prowadzi za lublinem łowisko krężniczanke to można by i tam coś zorganizować! bynajmniej.. październik tera jeszcze data dokładniejsza i miejsce i bedzie git pozdrawiam
-
- Maniak
- Posiadany PUG: Citroen Xsara Picasso & Peugeot Tepee
- Numer Gadu-gadu: 10911568
- Kontakt:
Witam Lublin i zapraszamy na ogólnopolski zlot Peugeota nie może was zabraknąć!!!
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?f=10&t=15963
munne, devil.. zapraszamy
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?f=10&t=15963
munne, devil.. zapraszamy