205 GTI Euro Road Trip 2009
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
Re: 205 GTI Euro Road Trip 2009
sponsora trzeba znalesc i jakis furgon na czesci zamienne i maly warsztat zeby odrazu serwisy po drodze robic
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Chucky pisze:Gdyby dojechać Polską ekipą do Chorwacji i dalej jechać aż do Calais, to z powrotem do Pol. będzie to lekko licząc ze 3,5 tys km. jak nie lepiej. Para kolego, ktoś liczył koszta? Paliwo, noclegi itp?
Tak, ktos obliczyl ze do pokonania jest ok 2400mil , pojdzie ok 400 litrow paliwa z czego wychodzi ok 500 funtow , jak jedziesz z kims to wiadomo ok 250funtow. To jest oczywiscie orientacyjnie bo ciezko jest sprawdzic ile wszystkim pali, to jest na cala trase od Calais do Chorwacji i z powrotem. Niewiem jak to by sie sprawdzilo na droge z Polski, musicie troche poplanowac i pokombinowac.
moralez pisze:sponsora trzeba znalesc i jakis furgon na czesci zamienne i maly warsztat zeby odrazu serwisy po drodze robic
Niewiem co oni tam dokladnie kombinuja ale z tego co widze to maja byc sponsorzy ktorzy zapewnia tansze paliwo Specjalne karty do tankowania itp itd :/ Ma tez jechac specjalny VAN ktory ma pomoc w razie jakichkolwiek awarii
Tutaj na zachete obrazki jakie bedzie nam dane ogladac po drodze:
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
jak dla mnie pomysł jest super fajny ale są dwa ale po pierwsze nie mam GTi ale myślę że mój PUG dał by rade i ale nr. 2 to termin nawet jak bym chciał to w maju nie dam rady zrobić sobie 10 dni wolnego przez szkołę mam masę ćwiczeń i laboratoriów których po prostu niema możliwości odrobienia w innym terminie dlatego mam nadzieje ze będziecie mieć (ci co pojadą) fajne fotki
- KuKiTa
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTi
- Numer Gadu-gadu: 360167
- Login tlen: kukita
- Kontakt:
ja pitole, ale bym sie przejechał, nawet jako pasażer!! Nawet bym sie dołożył!
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
Jak tylko Griffe będzie gotowy to lecimy, jak nie to bierzemy CTi. Dawno nie byliśmy na żadnym spocie, a taki trip to niepowtarzalna okazja. Mamy zamiar dołączyć do ekipy w Calais i razem przemierzyć Europę. Nie mogę się doczekać.
Car Valeting, Car Detailing.
- martinop
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Peugeot 107
Zajebista wycieczka, szkoda, że moje CTi nie da rady.
Jakos nie widzialem w regulaminie takiego wymogu, mozna nawet ruskim czolgiem jezdzic...Para pisze:Zlot organizowany przez klub 205 GTI a u nich na forum nawet nie ma zbytniego dostępu do posiadaczy innych wersji.
-
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 4155767
Gumball205 Pomysł jest konkretny, z wolnym w maju nie było by problemu ale zbyt wysokie koszty. 4tyś za wszytko to bym pojechał ale to dopiero koszt paliwa, gdzie noclegi, zabawa , nie daj los coś się popsuje, a i podszykować auto trzeba by było.
- Haku
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Forever GTI-6
- Numer Gadu-gadu: 5369054
- Kontakt:
Widze ze czas zabrac sie poważnie za przygotowania samochodu. Potwierdzam swoją obecność Para. Planowałem z kolegą z uno klub polska podobną podróż w te wakacje, także ten plan który proponuje 205gtidrivers.com mobilizuje mnie jeszcze bardziej. Postawie świat na głowie by dołączyć do was!
Peugeot 205 Forever GTI-6 / 170,5KM 198,9Nm
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Super , milo to wszystko slyszec. Niedlugo zrobimy liste chetnych, ja sie dowiem co i jak. I moze bedziemy w stanie dolaczyc do listy tych "sponsorowanych".
PS, mozemy tez sami sprobowac znalesc sponsora. Mozeby tak skrobnac jakas wiadomosc do Peugeot Polska, w koncu 25 rocznica produkcji najlepiej sprzedajacego sie modelu w historii marki to nie byleco ! Chlopaki z GTI drivers polaczyli ten wyjazd z akcja charytatywna, oprocz 25lecia chca tez uczcic pamiec wszystkich Angielskich zolnierzy ktorzy zgineli w Iraku. W ten sposob mozna znalesc zupelnie innych sponsorow no i chetniej sie podpisuja pod akcjami charytatywnymi
Macie jakies pomysly ? Jarmarek jest dobry w te klocki !
PS, mozemy tez sami sprobowac znalesc sponsora. Mozeby tak skrobnac jakas wiadomosc do Peugeot Polska, w koncu 25 rocznica produkcji najlepiej sprzedajacego sie modelu w historii marki to nie byleco ! Chlopaki z GTI drivers polaczyli ten wyjazd z akcja charytatywna, oprocz 25lecia chca tez uczcic pamiec wszystkich Angielskich zolnierzy ktorzy zgineli w Iraku. W ten sposob mozna znalesc zupelnie innych sponsorow no i chetniej sie podpisuja pod akcjami charytatywnymi
Macie jakies pomysly ? Jarmarek jest dobry w te klocki !
Proste ... Sponsor Peugeot jak nie polska to piszemy do Francji spróbować warto ...
Pomysły na dodatkowych sponsorów na pewno się znajdą... pomyślimy
Para - dodaj do pierwszego postu bezpośredni link dla zainteresowanych w celu śledzenia 205gtidrivers.com
Pomysły na dodatkowych sponsorów na pewno się znajdą... pomyślimy
Para - dodaj do pierwszego postu bezpośredni link dla zainteresowanych w celu śledzenia 205gtidrivers.com
... i może jeszcze duże info na stronie klubowej - z linkiem do forum (standardowo)
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Peugeot 205 z Silnikiem Talbotowskim 1.3 :-D
- Numer Gadu-gadu: 0
WYPAS teraz muszę moje 1.3 zrobić a jak co to wyrwać jakieś gti i odkładać kasę
Kurcze teraz z podniecenia nie zasne w nocy
Kurcze teraz z podniecenia nie zasne w nocy