Maj to dobra pora i jeśli nic nie pokrzyżuje moich planów to myślę że uda mi się skończyć CTI do tego czasu i dołączyć do euro trip'a.
Myślę że warto jest porozmawiać z Peugeot Polska(z Peugeot France myślę że są już rozmowy albo były przez gtidrivers.com), ale najlepiej byłoby zrobić to przez osobę znajomą lub przynajmniej rozeznać się w sytuacji.
W poniedziałek zadzwonię do Peugeot Polska i wypytam się do kogo kierować takie zapytania i postaram się umówić na spotkanie z taką osobą - z całą pewnością będzie potrafiła się już na wstępie ustosunkować do takiej propozycji - chyba że ktoś ma bezpośrednie dojście do peugeot'a - znając tego typu instytucje zupełnie inaczej rozmawia się z osobą z polecenia, a inaczej z zupełnie obcą.
Dam znać w poniedziałek co udało mi się ustalić. Przede wszystkim uważam że jeśli wysyłać wiadomość to raczej dostarczoną osobiście przy okazji spotkania.
Przede wszystkim jak na załatwianie sponsoringu pozostało już niestety dość mało czasu... ale ... MY byśmy nie dali rady ?
Para - wysyłam Ci szczegółowe pytania dotyczące organizacji na PW.
Nie zawstydzaj mnie A tak poważnie to bardzo chętnie pomogę przy organizacji innych sponsorów itp. ale narazie nic poza peugeotem i koncernami paliwowymi nie przychodzi mi do głowy... może shell który kiedyś sponsorował ekipę T16 w zawodach? tylko nie mamy narazie żadnej T16...Para pisze:Macie jakies pomysly ? Jarmarek jest dobry w te klocki !