Zlot w Krakowie
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Re: Zlot w Krakowie
Szkoda tego samochodu...A felgi mial tak pieeeeknie zrobione, ze az strach no!Wzor dla mnie jak powinny speedliny 14 wygladac ;]
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Z tego co wiem są do sprzedania !!!!!
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Mam juz jeden komplet 14, wiec kupno kolejnych mija sie z celem.
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
-
- Junior
- Posiadany PUG: Peugeot 205 look
- Numer Gadu-gadu: 3105690
dokładnie czekaja na nowego własciciela cieszyłem sie nimi stasznie a teraz.... mam nadzieje ze beda słuzyły jak mi kiedys!
- doNh
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 3352383
speedline by mi pasowaly lecz brak funduszy mnie ogranicza. ale powiedzcie sami co o tym sadzicie, zjechałem jakies 65mm w dół przodem. niektorzy juz widzieli ale musze sie pochwalic
oto zdjecie :
oto zdjecie :
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety dla szybkich kierowców!
Nie ważne czym jeździsz, ale jak jeździsz
-
- Junior
- Posiadany PUG: :( ni mo :(
- Numer Gadu-gadu: 2667907
panowie dzięki za półkę!!
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Dziś mój Pug był na gościnnych występach na Śląsku. Oprócz czarnego deszczu w Mysłowicach, szkód górniczych i skorupy z brudu na karoserii miałem okazję poznać kolegę Maydooma z Katowic.
Odbył się zaimprowizowany, spontaniczny minizlot na stacji BP niedaleko Spodka.
Miałem okazję podziwiać unikatowy licznik "bida" z obrotomierzem i całkiem zadbanego Puga z fajnymi progami
Odbył się zaimprowizowany, spontaniczny minizlot na stacji BP niedaleko Spodka.
Miałem okazję podziwiać unikatowy licznik "bida" z obrotomierzem i całkiem zadbanego Puga z fajnymi progami
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
- Wojtek
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
- Numer Gadu-gadu: 2478139
a ja rozpocząłem swoją przygodę ze zlotami z grubej rury - od Gentry hehe, "całkiemzadbany Pug" wyglada slicznie jak go umyje i potraktuje pastą K2 ale przyznaje, że zwykla 205, a flagowy Gentry to dwie różne bajki, dwa różne auta
pozdrawiam
pozdrawiam
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
No właśnie: to "całkiem", tylko dlatego, że był brudny.Maydoom pisze:a ja rozpocząłem swoją przygodę ze zlotami z grubej rury - od Gentry hehe, "całkiemzadbany Pug" wyglada slicznie jak go umyje i potraktuje pastą K2 ale przyznaje, że zwykla 205, a flagowy Gentry to dwie różne bajki, dwa różne auta
pozdrawiam
Zupełnie jak mój. Jak po powrocie ze Śląska zatrzymałem się na stacji, to światło przednich lamp ledwo się przebijało przez brud
Ale zobaczysz: umyję go kiedyś i Pug odzyska blask
pzdr
i powodzenia w operacji "1,6"
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
A ja wczoraj byłem na gościnie na zlocie w Warszawie. Jestem pod na prawdę wielkim wrażeniem organizacji jak i zgrania grupy. Na początku co prawda okazało się że jednak prawdziwe korki to są tylko w warszawie i przez połowe miasta przebijaliśmy się w prawie 2h. Dobrze że Jarmarek po nas przyjechał bo nie widzę szans żebyśmy sami pod arkadię dojechali. Do arkadii zjechały się po jakimś czasie kolejne pugi i uzbierało się ich , jeśli dobrze liczyłem to 13! W ogóle to tylu kabrioletów nie widziałem nigdy koło siebie. Już wiem że jak kiedyś będę więcej zarabiał to sobie takiego kupię:) Potem zrobiliśmy przejazd przez miasto i wybraliśmy się wszyscy razem do pizzahut na starówce. Chociaż nie było wolnych miejsc to dla "wycieczki" otworzono dodatkową salę i mogliśmy biesiadować:) Potem ku mojej wielkiej uciesze klubowicze warszawscy oprowadzili nas po starym mieście i mogłem zobaczyć że wawa to nie tylko korki i walające się śmieci i kilka wieżowców, ale że ma też kawałek fajnego miasta w którym nawet krakus może poczuć się trochę jak u siebie:) Na koniec pojechaliśmy na cargo, gdzie są 2 pasy idealnego asfaltu, zero ruchu i światła na początku długiej prostej Udało mi się śmignąć Jarmarka, a potem niestety musiałem jechać do domu, bo później nie miał by mi kto otworzyć mieszkania służbowego...
Podsumowując to mam nadzieję że w Krakowie też uda się stworzyć tak liczną grupę, że będziemy się spotykać równie często i nie będziemy ograniczali się tylko do pogawędek na parkingach. No a jak Warszawa do nas przyjedzie to trzeba będzie im zorganizować zlot z jakąś wizytą w krakowskich knajpach i oprowadzeniem po mieście - pokazać że u nas też jest fajnie:)
Podsumowując to mam nadzieję że w Krakowie też uda się stworzyć tak liczną grupę, że będziemy się spotykać równie często i nie będziemy ograniczali się tylko do pogawędek na parkingach. No a jak Warszawa do nas przyjedzie to trzeba będzie im zorganizować zlot z jakąś wizytą w krakowskich knajpach i oprowadzeniem po mieście - pokazać że u nas też jest fajnie:)
- Roland_KrK
- Junior
- Posiadany PUG: 205 Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 3290009
Ogólnie tak jak pisałem wcześniej to w KrK jest całkiem spora ekipa w klubie (nie przesadzając ) myśle że zebrałoby się ze 20 samochodów. Więc musimy się jakoś konkretnie zebrać. Myśle że robson, druan, gres, Lukasz_Mor, donh, ja, ty, rafgentry to stała ekipa. Do tego możemy dopisać np. użytkownika: pszemeq, thestruktor, jozek, Marin205, gad88, . A myśle że jeszcze kilka osób by się znalazło
- Junior
nie zapominajmy ze stałym bywalcem byl takze GOFER lecz jego kariera z tym autem sie skonczyla ale mam wielka nadzieje ze przywiezie sobie dobrego puga jak wróci z wielkiego świata pozatym trzeba sie zebrac i rozkminic jakies ulotki by wiecej pugów o takim czyms jak klub wiedziało. i mi sie wydaje ze w krakowie znalazlo by sie jakies 40 pugów spokojnie lecz ponad polowa nie wie ze sa jakiekolwiek zloty badz sie tym nie interesuje. ja jutro robie przebydowe tłumika i fotela jak czas pozwoli efekty napisze jak skoncze
- kermit
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 205 1.8 D Turbo
- Numer Gadu-gadu: 8950077
doNh widziałem Cie w KFC to było chyba wczoraj ;] ten co sie tak dzienie patrzył na białą 205 to byłem ja ;] widziałeś moją 205 ??
- doNh
- Junior
Kermit wlasnie widzialem tam jakas 205 przejeżdzajaca ale potem mi znikła z pola widzenia.