Zlot w Krakowie

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Re: Zlot w Krakowie

Post autor: RafGentry »

druan pisze:czy to niebyło czasami czarne gti ale nie na orginalnych alusach tylko na jakiś dziwnych widziłałem takie ostatnio :mrgreen:
No właśnie miało jakieś takie dziwne felgi. I koła wystawały poza poszerzenia - tak mi się zdawało.

Jak możecie, to namierzcie to GTI :D
Awatar użytkownika
KuKiTa
Maniak
Posiadany PUG: 205 GTi
Numer Gadu-gadu: 360167
Login tlen: kukita
Kontakt:

Post autor: KuKiTa »

druan pisze:
KuKiTa pisze:ja uprzedzam że na moich bębnach od pralki (czyt. zimówkach) nie pojawię się bo obciach. Na letnich jak najbardziej :)
kukita to wrzucaj letniaki już ja już wrzuciłem ;p;p pogoda ma być :W
ja jeszcze nie bo u mnie jest jeszcze śnieg, za ok 2 tyg powinienem wrzucic
Awatar użytkownika
doNh
Junior
Numer Gadu-gadu: 3352383

Post autor: doNh »

przestan kukita gadac glupoty ze sie wstydzisz.. ja moim pugiem sie nie wstydziłem. Nie liczy sie samochod liczy sie osoba.. taki jest zamysł spotów. samochody to drugi plan i one tylko nawiazuja do tematow rozmow na spocie .. wiec przyjedź a nie gadaj glupot ;) jesli cie urazilem to sory.
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety dla szybkich kierowców!

Nie ważne czym jeździsz, ale jak jeździsz ;)
Awatar użytkownika
jozek
Maniak
Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
Numer Gadu-gadu: 4886607

Post autor: jozek »

doNh pisze:przestan kukita gadac glupoty ze sie wstydzisz.. ja moim pugiem sie nie wstydziłem. Nie liczy sie samochod liczy sie osoba.. taki jest zamysł spotów. samochody to drugi plan i one tylko nawiazuja do tematow rozmow na spocie .. wiec przyjedź a nie gadaj glupot ;) jesli cie urazilem to sory.
doNh dobrze gada!
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI

Post autor: druan »

doNh pisze:przestan kukita gadac glupoty ze sie wstydzisz.. ja moim pugiem sie nie wstydziłem. Nie liczy sie samochod liczy sie osoba.. taki jest zamysł spotów. samochody to drugi plan i one tylko nawiazuja do tematow rozmow na spocie .. wiec przyjedź a nie gadaj glupot ;) jesli cie urazilem to sory.
donh co z tym twoim pugiem???
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
Awatar użytkownika
doNh
Junior
Numer Gadu-gadu: 3352383

Post autor: doNh »

przyjezdza dzis chlopek i zobaczymy czy go kupi. jak nie to ci zadzwonie ;)
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety dla szybkich kierowców!

Nie ważne czym jeździsz, ale jak jeździsz ;)
Awatar użytkownika
KuKiTa
Maniak
Kontakt:

spoko, bedzie przecież więcej spotów więc jak na ten nie przyjade to sie nic nie stanie...
Awatar użytkownika
druan
Maniak

_O_ Kukita ale w Końcu chyba nas odwiedzisz bo już nas odwiedzasz od dłuższego czasu 8)7
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Kontakt:

KuKiTa pisze:spoko, bedzie przecież więcej spotów więc jak na ten nie przyjade to sie nic nie stanie...
Sorry, za to co teraz powiem, ale takie podejście ma ostatnio większość osób. "A co tam spot, będą następne, mam ważniejsze sprawy".
Potem okazuje się, że wszyscy zaproszenia na spot mają w d*** i pojawia się nas kilka osób na krzyż, przeważnie stała ekipa, która się widzi na co dzień nie tylko na spotach...
A człowiek się stara, dzwoni po ludziach wysyła smsy, wkłada kartki za wycieraczki. Wszystko jak krew w piach...

Teraz Kukita do Ciebie skieruję moje słowa: właśnie że stanie się jak nie przyjedziesz. Będzie jednego klubowicza mniei i jednego Puga mniej. I tłumaczenie, że masz jeszcze zimówki mnie nie przekonuje. Ja nieraz przyjeżdżałem na spoty rozlatującym się, uświnionym Pugiem i nikt mi nic nie wytykał. Chłopakom nieraz belka się rozchodziła na boki, ale dzielnie się toczyli, byle tylko być...

Masz być, bo inaczej Ci zrobimy wjazd na Andrychów :twisted:
robson
Peugeot 205 Master

Post autor: robson »

RafGentry dobrze mówisz ja też KuKiTe zapraszałem jak byłem w Andrychowie ze spektaklem i coś o kołach mówił że nie ma załorzonych i się nie pokazał,co zrobić,może zorganizujmy jakieś spotkanie jak wszyscy powynieniają koła na letnie.Pozdrawiam 8)7
Awatar użytkownika
druan
Maniak

Spotkanie w sobote i koniec:):)Widzimy sie na spocie!!!!

A przy okazji musze sie pochwalić kupiłem pare fajnych rzeczy
ory używane ale nienaruszone:) kupiłem podnośnik kupiłem wykładzinke do bagażnika kupiłem filtr ten co gti mają przy lewym kole orginalny nienaruszony zawiniety był w reklamówke :):)i wszystko mega taniocha:):)i pare innych jeszcze drobiazgów:) 8)7 8)7

Awatar użytkownika
KuKiTa
Maniak
Kontakt:

RafGentry pisze:
KuKiTa pisze:spoko, bedzie przecież więcej spotów więc jak na ten nie przyjade to sie nic nie stanie...
Sorry, za to co teraz powiem, ale takie podejście ma ostatnio większość osób. "A co tam spot, będą następne, mam ważniejsze sprawy".
Potem okazuje się, że wszyscy zaproszenia na spot mają w d*** i pojawia się nas kilka osób na krzyż, przeważnie stała ekipa, która się widzi na co dzień nie tylko na spotach...
A człowiek się stara, dzwoni po ludziach wysyła smsy, wkłada kartki za wycieraczki. Wszystko jak krew w piach...

Teraz Kukita do Ciebie skieruję moje słowa: właśnie że stanie się jak nie przyjedziesz. Będzie jednego klubowicza mniei i jednego Puga mniej. I tłumaczenie, że masz jeszcze zimówki mnie nie przekonuje. Ja nieraz przyjeżdżałem na spoty rozlatującym się, uświnionym Pugiem i nikt mi nic nie wytykał. Chłopakom nieraz belka się rozchodziła na boki, ale dzielnie się toczyli, byle tylko być...

Masz być, bo inaczej Ci zrobimy wjazd na Andrychów :twisted:
mnie też sie belka rozchodzi (mam już drugą przygotowaną do wymiany jak dziury połatają), ale tłumaczenie że zimówki (stalówki) mam to najprawdziwsza prawda, bo wg moich WSZYSTKICH podkreślam WSZYSTKICH znajomych na nich auto wygląda jak kupa złomu. Mnie też sie nie podoba ale nie aż tak, Więc sorry ale nie przyjade na nich. Zapowiadają ciepło na weekend więc jak tak będzie to zmienie szybko na letnie i przyjade żeby Was nie denerwować. Że też nie wspomne że na koncie -100 zł.
robson pisze:RafGentry dobrze mówisz ja też KuKiTe zapraszałem jak byłem w Andrychowie ze spektaklem i coś o kołach mówił że nie ma załorzonych i się nie pokazał,co zrobić,może zorganizujmy jakieś spotkanie jak wszyscy powynieniają koła na letnie.Pozdrawiam 8)7
sorki robson ale mówiłem Ci nie obiecuje że wpadne i tak sie składa że nie było mnie wtedy nawet w Andrychowie...
Wracałem ok. 21:30 tamtędy zobaczeć czy jeszcze jesteście jednak auta nie widziałęm :(

Pamiętam jeszcze jak Rafał sie wyśmiewał że do Krakowa nie trafie, trafić trafie ale krk nie znam, GPS'a w razie czego pożycze no i w razie czego mam nr do robsona
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Kontakt:

KuKiTa pisze:
RafGentry pisze:
KuKiTa pisze: Pamiętam jeszcze jak Rafał sie wyśmiewał że do Krakowa nie trafie, trafić trafie ale krk nie znam, GPS'a w razie czego pożycze no i w razie czego mam nr do robsona
Nie wyśmiewałem się. W razie czego oferuję pomoc w dotarciu na miejsce. Odbiorę Cię ja, albo ktoś, kto ma po drodze :)
Poza tym spotykamy się przy Błoniach. Milion pielgrzymów trafiło tam na Papieża, to i Ty trafisz :)
Awatar użytkownika
KuKiTa
Maniak
Kontakt:

bo szli za tłumem :P ja pojęcia chłopie bladego nie mam, pojade główną, skręce na jakiś parking i będę czekał na kogoś :)

UPDATE:
przyszedł brat co mieszka w krk, banał na błonia :) tylko mateczne najgorsze :cry:
Awatar użytkownika
druan
Maniak

KuKiTa pisze:bo szli za tłumem :P ja pojęcia chłopie bladego nie mam, pojade główną, skręce na jakiś parking i będę czekał na kogoś :)

UPDATE:
przyszedł brat co mieszka w krk, banał na błonia :) tylko mateczne najgorsze :cry:

Skręcaj odrazu na parking na błoniach :D

Zablokowany