Zlot Chechło-Nakło 2010

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
maciooo
Junior
Posiadany PUG: 205 indiana
Numer Gadu-gadu: 7075900
Kontakt:

Re: Zlot Chechło-Nakło 2010

Post autor: maciooo »

I ja I ja!! Maj jest dobry :)

a co do fanów niemieckiej motoryzacji... sami tam zrobimy borutę -> robson uruchomi swoje audio i wrzuci stare dobre disco polo a my będziemy przytakiwać głowami popijają piwo z lidla w plastikowych butelkach :D
Zywik
Maniak
Posiadany PUG: Citroen Xsara Picasso & Peugeot Tepee
Numer Gadu-gadu: 10911568
Kontakt:

Post autor: Zywik »

na 87,5% pisze się na ten wypad :]
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

Mi wstępnie też pasuje :W
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
minta
Maniak
Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
Numer Gadu-gadu: 691088

Post autor: minta »

Cóż... na Nakło-Chechło 2006 byłam no to i na 2010 też wypadało by przybyć.

Nic nie obiecuję, ale chętnie przyjechałabym.
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE

http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Minta na N-CH'06 pamiętam że liczyłem iż przyjedziesz kabrioletem i pierwszy raz ktoś mnie takim wynalazkiem przewiezie a był tylko green:) Co będzie tym razem?
Tak poza tym to bardzo się cieszę że jest szansa się znów spotkać - zwłaszcza że w drodze do Pragi będziemy prawdopodobnie śmigać przez Kędzierzyn więc zawsze to będzie łatwiej wpaść i narobić obciachu jak już się będziemy wszyscy znali:)
Awatar użytkownika
drabinho
Junior
Posiadany PUG: XS
Numer Gadu-gadu: 9389827

Post autor: drabinho »

Mi pasuje 1-2 maja.może w końcu uda mi się przyjechać i spotkać klubowiczów:)
P.S. 1 maja mam urodzinki :) więc byłoby fajnie się wtedy spotkać
http://www.drabinho.peugeot205.pl
Lubisz dziwnych ludzi, to clowna se namaluj...
Awatar użytkownika
minta
Maniak
Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
Numer Gadu-gadu: 691088

Post autor: minta »

Fox pisze:Minta na N-CH'06 pamiętam że liczyłem iż przyjedziesz kabrioletem i pierwszy raz ktoś mnie takim wynalazkiem przewiezie a był tylko green:) Co będzie tym razem?
Tak poza tym to bardzo się cieszę że jest szansa się znów spotkać - zwłaszcza że w drodze do Pragi będziemy prawdopodobnie śmigać przez Kędzierzyn więc zawsze to będzie łatwiej wpaść i narobić obciachu jak już się będziemy wszyscy znali:)

To chyba nie było Nakło... wydaje mi się że nie miałam wtedy jeszcze kabrioleta.
aaaa.... alzheimer - nie pamiętam już

Chyba Cię rozczaruję, ale nie mam już 205-tki.
Stara d..a jestem no i przesiadłam się na baaaardzo rodzinne auteczko
oczywiście peugeot ale 406 w kombi.
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE

http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Wczoraj Gad zadal dosyc dobre pytanie, na ktore nie znam odpowiedzi - kiedy nad tym jeziorem zaczyna sie sezon? 4 lata temu bylismy tam w kwietniu. bylo pusto, brama byla otwarta i mozna bylo zajechac samochodami nad sama wode. W maju moze juz tak dobrze to nie wygladac. Moze byc oplata za wstep, parking daleko od jeziora itp. Czy ktos z miejscowych sie orientuje w tym temacie? Jesli mialaby byc bida z wjazdem to trzeba zmienic miejscowke chyba...
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
Kontakt:

Post autor: gad »

Właśnie miałem o tym pisać, na stronce internetowej znalazłem opis z którego wynika ze w sezonie, kory zapewne rozpocznie się właśnie w majowy weekend, jest udostępniony płatny parking około 200 metrów od jeziora. Co prawda nie mam nic przeciwko tej odległości, ale to raczej utrudni nam zostanie tam na noc:/ Musze jeszcze poszukać jakiegoś numeru telefonu to postaram się obadać sprawę dokładniej. Jeśli jednak chechło-nakło by nie wypaliło to mam alternatywna propozycje, w postaci zapewne doskonale znanego Ślązakom zalewu na pograniczu Jaworzna, czyli Zalewu Sosina. Przyznam ze teren mam dobrze obadany, i można wpakować się zarówno na teren niestrzeżony, jak i na teren ośrodka który umiejscowiony jest nad tym jeziorem. Do dyspozycji jet wtedy duży parking, pole namiotowe, piaszczysta plaża, wypożyczalnia sprzętu itp. Wjazd samochodem kosztuje 5 złotych na cały dzień, natomiast trzeba by się jeszcze dowiedzieć ile kosztowałoby zostanie tam na noc. Dla bardziej wybrednych są też domki ale chyba nie trzeba nikomu przypominać jakie atrakcje dzieją się przy ognisku rozpalonym w pobliżu namiotów! Z Krakowa jest tam niecałe 100 km bardzo fajną drogą! Rzut mokrym beretem z Katowic. Jest to tylko alternatywa bo możliwe ze jednak pierwotny plan wypali!
Awatar użytkownika
maciooo
Junior
Posiadany PUG: 205 indiana
Numer Gadu-gadu: 7075900
Kontakt:

Post autor: maciooo »

jako plan awaryjny z czystym sumieniem mogę polecić zalew w rybniku :) tereny rekreacyjne jak się patrzy. pole kampingowe, dużo przestrzeni piękne widoki czysta woda nieopodal, jak ktoś lubi to łódeczki itp. co prawda jest to ośrodek rekreacyjny (sa dwa jeden bardziej imprezowy drugi bardziej wypoczynkowy) ale myślę że większość klubowiczów była by zadowolona.
z kr w zależności od trasy 110-140km 1,5h drogi w każdym wariancie .... indiana :P

można sobie wygoolowac kilka zdjęć i opisów -> kotwica, stodoły, zalew rybnik... napewno coś znajdziecie
Awatar użytkownika
Wojtek
Uzalezniony
Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
Numer Gadu-gadu: 2478139

Post autor: Wojtek »

Po konsultacji z Parą wysłalem zaproszenie do Pani Dagmary Kowalczyk z Raportu TVN Turbo. Miałem z nią nie dawno styczność, więc może do nas wpadnie i zrobi materiał do Turbo :)
bez_polotu
Junior
Posiadany PUG: 406 TS6
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: bez_polotu »

Jestem załamany bo zrobiliśmy plany a jest ze mną mały problem 1 maja moja babcia obchodzi 80 urodziny i okazało się że wyprawia rodzinną imprezę zostałem w ten weekend poinformowany że muszę przyjechać i nie mogę odmówić. Do przejechania mam 300km więc raczej nie obrócę w sobotę :/
Jeżeli nic się nie zmieni to odpadam i niestety mnie nie będzie na zlocie w terminie 1-2 maj :/
Czuje się jak zdrajca, ale jednak rodzina jest ważniejsza...
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
pszemeq
Uzalezniony
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1459401

Post autor: pszemeq »

Weź babcie ze sobą, wyprawimy jej taką impreze jakiej w życiu nie miała :wink:
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Bez Osmolova to troche kiszka. W koncu przeglad jego nabytku byl powodem dla ktorego mielismy tam poczatkowo jechac. Moze jednak trzeba zmienic termin? Osmolov - ale dales w kosc:)
Awatar użytkownika
Wojtek
Uzalezniony
Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
Numer Gadu-gadu: 2478139

Post autor: Wojtek »

Trzeba się zastanowić nad jakimś innym terminiem, raz, że nie będzie takich tłumów jak w majówke, dwa Bartek odpada i nie wszystkim też pasuje ten 1-2 - mi np srednio pasuje bo moja Dziewczyna zdaje mature 4 maja i powinienem raczej z nia być u niej w świętokrzyskim.
ODPOWIEDZ