KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
Kamkiler
Maniak
Posiadany PUG: 205 TCTi
Numer Gadu-gadu: 3470719

Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Post autor: Kamkiler »

:(
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl
Awatar użytkownika
Manwe
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
Numer Gadu-gadu: 7424729
Kontakt:

Post autor: Manwe »

wyrazy współczucia i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla puga :N
Obrazek
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Awatar użytkownika
wojtasny
Junior
Posiadany PUG: 1,4 GR
Numer Gadu-gadu: 5750955
Kontakt:

Post autor: wojtasny »

Cześć chłopaki! Sprawę mam. Jestem na etapie kupna nowego auta, czy znalazł by ktoś chwilkę podjechać i zobaczyć co to jest?? Chodzi mi o silnik, blacharkę itp... Dziś niestety nie dam rady tam dojechać, a ktoś już jest tam umówiony na godzinę 13nastą... Obawiam się, że ktoś to kupi a nie wiem czy warto mówić, że przyjadę i kupie na 100%... mój nr 693 572 973, chodzi mi o to... http://moto.allegro.pl/item1048634183_a ... avant.html
Awatar użytkownika
doNh
Junior
Numer Gadu-gadu: 3352383

Post autor: doNh »

Witam Was Panowie! Dawno mnie tu nie bylo. i jakos nie wiem czy jakiegos spota robicie? bo bym was chetnie odwiedził!. niestety narazie puga zadnego nie posiadam ale szczerze zaluje ze moja 205 sprzedałem. no coz obalam wszystkie plotki jakie chodza i jakie robson mi powiedzial:D nie kupilem 205-tki i narazie pieniedze na to nie pozwalaja. ale plan jest by za jakies pol roku kupic albo 205 gti albo 106 z przynajmniej 1.6 motorem. i zrobic totalna rajdowke. dajcie mi znac czy sie jakos spotykacie. albo jak cos to na bora komorowskiego w kazdy czwartek zbiera sie masa ludzi po 21 wiec mozecie podjechac:D tymczasem lece bede tu zagladal czesciej pozdrowienia dla wszystkich!!
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety dla szybkich kierowców!

Nie ważne czym jeździsz, ale jak jeździsz ;)
Awatar użytkownika
Lubomir
Junior
Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
Numer Gadu-gadu: 5175900
Kontakt:

Post autor: Lubomir »

pszemeq pisze:Wziąłem winę na klatę, cała lewa strona skasowana, maska, błotnik, pas przedni i chłodnica złom. Ale będzie dobrze, babka nie wbiła kierunkowskazu że skręca w lewo a ja chciałem ją ominąć no i bach. Nawet hamowanie pulsacyjne nie pomogło bo mokro było, sam sobie jestem winien i może mnie to nauczy jeszcze ostrożniej jeździć.

Obrazek
O żesz, chłopie :( , dopiero dzisiaj zobaczyłem co się stało, wygląda to masakrycznie i tymbardziej żal, że auto po lakierowaniu.Ale niestety tak jest w życiu, stanie się i potem plujemy sobie w brodę, coby było gdyby....
Klapa cała?
Awatar użytkownika
Agulek-205
Nowicjusz
Posiadany PUG: 1991 1,4 INDIANA
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Agulek-205 »

Może jurto jakies spotkanko?? co wy na to?? :W :P
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI

Post autor: druan »

jak się pogoda utrzyma to mogę się gdzieś jeszcze doturlikać na zlot bo w tygodniu rozbieram puga i nie wiem kiedy będę miał czas złożyć :mrgreen:
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
Awatar użytkownika
tok
Junior
Posiadany PUG: 205 CTI
Numer Gadu-gadu: 8405207

Post autor: tok »

ja tez mogę się chyba zjawić tylko przyjadę306-stką, bo cti niestety porozkręcane i nie udało się poskręcać. Tak to jest jak pada i człowiek się nudzi - to porozkręca samochód.

Druan co się stało że auto musisz rozkręcić? znowu coś nie działa jak trzeba.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI

Post autor: druan »

muszę się wziąć za łożyska bo wyją szumią grzechoczą i takie tam :mrgreen:
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

Znalazłem na szrocie 205 Look, biore od niego lampy tylne Valeo, potrzebna mi tylko prawa, ktoś byłby chętny na lewą ? Cena 35zł
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Jestes pewny Para ze ta lampa bedzie w takim samym odcieniu jak twoja? One sie dosc czesto roznia. Wystarczy ze jedna bedzie starsza, troche bardziej przyplowiala itp. Nie lepiej sobie wziac dwie i miec do kompletu?

Poza tym to tak jak mowilem - jakby sie udalo czarna popielniczke razem z cala obudowa dookola ( czyli tez z mocowaniem zegarka i moze samym zegarkiem ) dorwac to bylbym chetny. No i standardowo - jakby byly zaczepy tylniej polki niepolamane, ewentualnie cala tylnia polka czarna to moglbym tez sie skusic:)
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
Numer Gadu-gadu: 4777015
Kontakt:

Post autor: Marin205 »

Fox pisze:Jestes pewny Para ze ta lampa bedzie w takim samym odcieniu jak twoja? One sie dosc czesto roznia. Wystarczy ze jedna bedzie starsza, troche bardziej przyplowiala itp. Nie lepiej sobie wziac dwie i miec do kompletu?

Poza tym to tak jak mowilem - jakby sie udalo czarna popielniczke razem z cala obudowa dookola ( czyli tez z mocowaniem zegarka i moze samym zegarkiem ) dorwac to bylbym chetny. No i standardowo - jakby byly zaczepy tylniej polki niepolamane, ewentualnie cala tylnia polka czarna to moglbym tez sie skusic:)

FOX masz rację, PARA słuchaj Kolegi :)
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.

http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
babelo
Maniak

Post autor: babelo »

A może Para bierze obydwie a chce sprzedać jedną swoją bez pary ? 8)
Awatar użytkownika
Pluto
Maniak
Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
Kontakt:

Post autor: Pluto »

Fox pisze:Jestes pewny Para ze ta lampa bedzie w takim samym odcieniu jak twoja? One sie dosc czesto roznia. Wystarczy ze jedna bedzie starsza, troche bardziej przyplowiala itp. Nie lepiej sobie wziac dwie i miec do kompletu?

Looki miały szarą deskę, więc nie będzie popielniczki 8)
Opel Vectra 1.6 75KM '91 -> Peugeot 205 Look 1.1 60KM '91 Obrazek -> Peugeot 106 Hasseröder 1.4 75KM '98 Obrazek @ Peugeot 106 Hasseröder 1.6 105KM '98 Obrazek
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

babelo pisze:A może Para bierze obydwie a chce sprzedać jedną swoją bez pary ? 8)

I tu jest myśl :lol: :lol: :lol: Co do szarej deski to jutro tam zajrze jeszcze raz i się okaże
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Zablokowany