KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- Kamkiler
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 TCTi
- Numer Gadu-gadu: 3470719
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl
- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
- Numer Gadu-gadu: 7424729
- Kontakt:
wyrazy współczucia i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla puga
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
- wojtasny
- Junior
- Posiadany PUG: 1,4 GR
- Numer Gadu-gadu: 5750955
- Kontakt:
Cześć chłopaki! Sprawę mam. Jestem na etapie kupna nowego auta, czy znalazł by ktoś chwilkę podjechać i zobaczyć co to jest?? Chodzi mi o silnik, blacharkę itp... Dziś niestety nie dam rady tam dojechać, a ktoś już jest tam umówiony na godzinę 13nastą... Obawiam się, że ktoś to kupi a nie wiem czy warto mówić, że przyjadę i kupie na 100%... mój nr 693 572 973, chodzi mi o to... http://moto.allegro.pl/item1048634183_a ... avant.html
- doNh
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 3352383
Witam Was Panowie! Dawno mnie tu nie bylo. i jakos nie wiem czy jakiegos spota robicie? bo bym was chetnie odwiedził!. niestety narazie puga zadnego nie posiadam ale szczerze zaluje ze moja 205 sprzedałem. no coz obalam wszystkie plotki jakie chodza i jakie robson mi powiedzial:D nie kupilem 205-tki i narazie pieniedze na to nie pozwalaja. ale plan jest by za jakies pol roku kupic albo 205 gti albo 106 z przynajmniej 1.6 motorem. i zrobic totalna rajdowke. dajcie mi znac czy sie jakos spotykacie. albo jak cos to na bora komorowskiego w kazdy czwartek zbiera sie masa ludzi po 21 wiec mozecie podjechac:D tymczasem lece bede tu zagladal czesciej pozdrowienia dla wszystkich!!
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety dla szybkich kierowców!
Nie ważne czym jeździsz, ale jak jeździsz
Nie ważne czym jeździsz, ale jak jeździsz
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
O żesz, chłopie , dopiero dzisiaj zobaczyłem co się stało, wygląda to masakrycznie i tymbardziej żal, że auto po lakierowaniu.Ale niestety tak jest w życiu, stanie się i potem plujemy sobie w brodę, coby było gdyby....pszemeq pisze:Wziąłem winę na klatę, cała lewa strona skasowana, maska, błotnik, pas przedni i chłodnica złom. Ale będzie dobrze, babka nie wbiła kierunkowskazu że skręca w lewo a ja chciałem ją ominąć no i bach. Nawet hamowanie pulsacyjne nie pomogło bo mokro było, sam sobie jestem winien i może mnie to nauczy jeszcze ostrożniej jeździć.
Klapa cała?
- Agulek-205
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 1991 1,4 INDIANA
- Numer Gadu-gadu: 0
Może jurto jakies spotkanko?? co wy na to??
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
jak się pogoda utrzyma to mogę się gdzieś jeszcze doturlikać na zlot bo w tygodniu rozbieram puga i nie wiem kiedy będę miał czas złożyć
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
- tok
- Junior
- Posiadany PUG: 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 8405207
ja tez mogę się chyba zjawić tylko przyjadę306-stką, bo cti niestety porozkręcane i nie udało się poskręcać. Tak to jest jak pada i człowiek się nudzi - to porozkręca samochód.
Druan co się stało że auto musisz rozkręcić? znowu coś nie działa jak trzeba.
Druan co się stało że auto musisz rozkręcić? znowu coś nie działa jak trzeba.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
muszę się wziąć za łożyska bo wyją szumią grzechoczą i takie tam
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Znalazłem na szrocie 205 Look, biore od niego lampy tylne Valeo, potrzebna mi tylko prawa, ktoś byłby chętny na lewą ? Cena 35zł
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Jestes pewny Para ze ta lampa bedzie w takim samym odcieniu jak twoja? One sie dosc czesto roznia. Wystarczy ze jedna bedzie starsza, troche bardziej przyplowiala itp. Nie lepiej sobie wziac dwie i miec do kompletu?
Poza tym to tak jak mowilem - jakby sie udalo czarna popielniczke razem z cala obudowa dookola ( czyli tez z mocowaniem zegarka i moze samym zegarkiem ) dorwac to bylbym chetny. No i standardowo - jakby byly zaczepy tylniej polki niepolamane, ewentualnie cala tylnia polka czarna to moglbym tez sie skusic:)
Poza tym to tak jak mowilem - jakby sie udalo czarna popielniczke razem z cala obudowa dookola ( czyli tez z mocowaniem zegarka i moze samym zegarkiem ) dorwac to bylbym chetny. No i standardowo - jakby byly zaczepy tylniej polki niepolamane, ewentualnie cala tylnia polka czarna to moglbym tez sie skusic:)
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
Fox pisze:Jestes pewny Para ze ta lampa bedzie w takim samym odcieniu jak twoja? One sie dosc czesto roznia. Wystarczy ze jedna bedzie starsza, troche bardziej przyplowiala itp. Nie lepiej sobie wziac dwie i miec do kompletu?
FOX masz rację, PARA słuchaj Kolegi
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
-
- Maniak
A może Para bierze obydwie a chce sprzedać jedną swoją bez pary ?
- Pluto
- Maniak
- Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
- Kontakt:
Looki miały szarą deskę, więc nie będzie popielniczkiFox pisze:Jestes pewny Para ze ta lampa bedzie w takim samym odcieniu jak twoja? One sie dosc czesto roznia. Wystarczy ze jedna bedzie starsza, troche bardziej przyplowiala itp. Nie lepiej sobie wziac dwie i miec do kompletu?
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
babelo pisze:A może Para bierze obydwie a chce sprzedać jedną swoją bez pary ?
I tu jest myśl Co do szarej deski to jutro tam zajrze jeszcze raz i się okaże