WARSZAWA - SPOTY
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
- ciechom
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI, 205 Look
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: WARSZAWA - SPOTY
A i ja się bardzo cieszę z tego przemiłego spotkania
Fajnie Was znowu widzieć ... tylko jeszcze mi kilku osób zabrakło ...
Fajnie Was znowu widzieć ... tylko jeszcze mi kilku osób zabrakło ...
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Ciągle ten twój pesymizm...ciechom pisze:Fajnie Was znowu widzieć ... tylko jeszcze mi kilku osób zabrakło ...
Dobrze było. Więcej... było bardzo sympatycznie.
Częściej trzeba umawiać się na "chińczyka z bagażnika" pod maciem.
Jutro postaram się wrzucić zdjęcia, w tym "twarz spotu".
- ciechom
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI, 205 Look
chyba wypowiadasz wojnę koledze ze zdjęcia ...cejot pisze:, w tym "twarz spotu".
- cejot
- Forum Admin
On to se może trzepać... breloczkiem.ciechom pisze:chyba wypowiadasz wojnę koledze ze zdjęcia ...cejot pisze:, w tym "twarz spotu".
- Altowiolistka
- Uzalezniony
nie moge usnac...ścigacze daja sie we znaki:( i marchewy tez strzelaja...
- cejot
- Forum Admin
Jakąś dresiarską imprezę zorganizowali na Marywilskiej?Altowiolistka pisze:nie moge usnac...ścigacze daja sie we znaki:( i marchewy tez strzelaja...
- Altowiolistka
- Uzalezniony
raczej na trasie siekierkowskiej...
- cejot
- Forum Admin
To było takie hasło nawiązujące do zawieszonych rallysprintów.
Skąd Ty mieszkasz to ja dokładnie nie pamiętam, ale wiem że mniej więcej rejony trasy S.
Skąd Ty mieszkasz to ja dokładnie nie pamiętam, ale wiem że mniej więcej rejony trasy S.
- dzikson
- Maniak
- Posiadany PUG: 205XS
- Kontakt:
Pozostając pod wrażeniem wczorajszego spotkania, zgłaszam nowy wniosek.
Skoro majowa aura tak mile nas rozpieszcza, następny spot proponuję zlokalizowac na otwartej przestrzeni, najlepiej w sąsiedztwie sprawdzonego lokalu, gdzie dają lody.
Skoro majowa aura tak mile nas rozpieszcza, następny spot proponuję zlokalizowac na otwartej przestrzeni, najlepiej w sąsiedztwie sprawdzonego lokalu, gdzie dają lody.
- Fredator
- Junior
- Kontakt:
Dobre lody są w Wedlu na ul. Szpitalnej
Normalne piwo to luksus, ale mieć własny browar BEZCENNE
- Altowiolistka
- Uzalezniony
hej, słuchajcie droga Warszawska ekipo!
Ci którzy sie wybierają na ogolnopolski zlot, proszę niech opłacą jak najszybciej wpisowe.
Ja juz zapłaciłam za siebie i Kamila, DjPrezes tez oraz Stopx. Myslę ze im szybciej tym lepiej, owszem można zapłacić na miejscu, ale potem sie zapomina itd, a trzeba jeszcze podać nick do identyfikatora i fajnie jak będzie on wydrukowany a nie napisane na nim markerem- ja tak mam z pierwszego mojego Borkowego zlotu i słabo to wygląda. Piszcie na naszym temacie borkowym kto zapłacil itd, tak samo dopisujcie się do listy a propo wyjazdu kto o której preferuje wyjazd, juz Fredator Dżikson, Florek i My napisaliśmy preferencje, jak na razie wygrywa wyjazd po południu w piątek, moim skromnym i mało ważnym zdaniem jest to bardzo dobra opcja, bo w e-mailu dostalam plan zlotu, i w piątek oprócz ogniska nic sie nie dzieje, więc nie ma co wstawać o świcie i jechać:)
Ci którzy sie wybierają na ogolnopolski zlot, proszę niech opłacą jak najszybciej wpisowe.
Ja juz zapłaciłam za siebie i Kamila, DjPrezes tez oraz Stopx. Myslę ze im szybciej tym lepiej, owszem można zapłacić na miejscu, ale potem sie zapomina itd, a trzeba jeszcze podać nick do identyfikatora i fajnie jak będzie on wydrukowany a nie napisane na nim markerem- ja tak mam z pierwszego mojego Borkowego zlotu i słabo to wygląda. Piszcie na naszym temacie borkowym kto zapłacil itd, tak samo dopisujcie się do listy a propo wyjazdu kto o której preferuje wyjazd, juz Fredator Dżikson, Florek i My napisaliśmy preferencje, jak na razie wygrywa wyjazd po południu w piątek, moim skromnym i mało ważnym zdaniem jest to bardzo dobra opcja, bo w e-mailu dostalam plan zlotu, i w piątek oprócz ogniska nic sie nie dzieje, więc nie ma co wstawać o świcie i jechać:)
- bujan92
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 205 1.8D
- Numer Gadu-gadu: 9006587
- Kontakt:
rozmawialismy na spocie ile za jaka szkode wyplacaja i teraz sam bede mial okazje sie dowiedziec bo dzisiaj o godz.17.30 szanowny pan w transporterze nie zauwazyl mojego bialego pocisku jak zmienial pas;/ urwal mi zderzak ,polamal kierunek, zarysowal jak i pogiol mi blotnik jutro bede dzwonil zglosic owe zdarzenie