WARSZAWA - SPOTY
- MiceK
- Maniak
- Posiadany PUG: MG ZR 1.4 16v
- Numer Gadu-gadu: 1295187
- Kontakt:
Re: WARSZAWA - SPOTY
...jak Bumblebee
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
takie tam z Lublina http://www.sadistic.pl/krotko-i-na-tema ... t80526.htm
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: look
- Numer Gadu-gadu: 0
Ktoś się wybiera na tą ustawkę??
- ciechom
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI, 205 Look
nikt się nie zapowiedział ... ja także się nie wybieram, bo się plan wieczoru dynamicznie zmienił
- Azazel
- Junior
- Posiadany PUG: Winner 1.1
- Numer Gadu-gadu: 4740757
Może 30-go na Cargo ktoś będzie?
- agnes-4ever
- Nowicjusz
Dziś są wianki i nie powinno zabraknąć 205tkowej ekipy Wpadajcie po 20 ja i Florek będziemy na pewno!
- dzikson
- Maniak
- Posiadany PUG: 205XS
- Kontakt:
Krótka relacja z wypadu na Wianki z ekipą Youngtimer Warsaw.
Zbiórka na pl.Bankowym, w składzie fiaty 125 i 126p, polonezy, zastawa, syrena, żuk, trzy starsze bmw i pontiac.
Wniosek: 205 nie do końca tu pasuje, ale to również youngtimer.
Ponad godzinny objazd centrum grupą kilkunastu aut, z asystą dwóch ścigaczy - tego nie sposób nie zauważyć na mieście
Przerwa na Powiślu, trochę zdjęć i dalej w miasto, w poszukiwaniu najlepszego miejsca do oglądania pokazu sztucznych ogni. Ustalono, że najlepszy będzie most, najlepiej Świętokrzyski. O ile na jezdni mostu trudno zatrzymać się na godzinę, to biegnąca obok ścieżka rowerowa świetnie się do tego nadała
W oczekiwaniu na fajerwerki 17 osób schroniło się przed deszczem w strażackim Żuku. Widowisko było zacne, miejsce do obserwacji doskonałe. Na koniec dodatkową konkurencją stało się zawracanie (na 5? na 7?) polonezami między barierkami, na szerokości ścieżki rowerowej i chodnika.
Zgrana, dobrze zorganizowana ekipa, ciekawe pomysły. Spotykają się dość regularnie i pewnego razu możnaby odwiedzić ich na cargo w czwartek lub niedzielę. 205tka to nie ten klimat, ale myślę że mogliby np. podsunąć dobre lokalizacje na wieczorne zdjęcia w Warszawie.
http://youngtimerwarsaw.pl/
Zbiórka na pl.Bankowym, w składzie fiaty 125 i 126p, polonezy, zastawa, syrena, żuk, trzy starsze bmw i pontiac.
Wniosek: 205 nie do końca tu pasuje, ale to również youngtimer.
Ponad godzinny objazd centrum grupą kilkunastu aut, z asystą dwóch ścigaczy - tego nie sposób nie zauważyć na mieście
Przerwa na Powiślu, trochę zdjęć i dalej w miasto, w poszukiwaniu najlepszego miejsca do oglądania pokazu sztucznych ogni. Ustalono, że najlepszy będzie most, najlepiej Świętokrzyski. O ile na jezdni mostu trudno zatrzymać się na godzinę, to biegnąca obok ścieżka rowerowa świetnie się do tego nadała
W oczekiwaniu na fajerwerki 17 osób schroniło się przed deszczem w strażackim Żuku. Widowisko było zacne, miejsce do obserwacji doskonałe. Na koniec dodatkową konkurencją stało się zawracanie (na 5? na 7?) polonezami między barierkami, na szerokości ścieżki rowerowej i chodnika.
Zgrana, dobrze zorganizowana ekipa, ciekawe pomysły. Spotykają się dość regularnie i pewnego razu możnaby odwiedzić ich na cargo w czwartek lub niedzielę. 205tka to nie ten klimat, ale myślę że mogliby np. podsunąć dobre lokalizacje na wieczorne zdjęcia w Warszawie.
http://youngtimerwarsaw.pl/
- guma
- Junior
- Posiadany PUG: 205
- Numer Gadu-gadu: 3734334
ja ich poznałem. a 205 pasuje, swoim gti z nimi jeździłem
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
Warszawa ucichła, pora Was- Nas troche rozruszać. proponuje spot,termin do ustalenia, ale miejsce to zalew zegrzynski.
Dlaczego? po pierwsze, zaczął się sezon urlopowo- wakacyjny, pora zmienić klimat z arkadiowego na bardziej plenerowy i moze własnie czas na mala wycieczke nad wode.
Dodatkowo powiem, ze jesli to wypali, to Natalia 205 przyjedzie razem z małą forumowiczka Igusią no i moze jak da rade to i szczęśliwy tatus Michał do Warszawy nie bardzo moga sie z mala paletac, a nad zalew to by przyjechali, wiec korzysc byla by obopolna mysle.
czekam na propozycje terminu, zgloszenia chetnych itd , mysle ze dopiero koniec przyszlego tygodnia wchodzi w gre, bo na razie pogoda nie bardzo jest sprzyjajaca...
ja napisze ze jesli o mnie chodzi to juz mam wakacje i licencjat w kieszeni wiec sie dopasowywowuje
Dlaczego? po pierwsze, zaczął się sezon urlopowo- wakacyjny, pora zmienić klimat z arkadiowego na bardziej plenerowy i moze własnie czas na mala wycieczke nad wode.
Dodatkowo powiem, ze jesli to wypali, to Natalia 205 przyjedzie razem z małą forumowiczka Igusią no i moze jak da rade to i szczęśliwy tatus Michał do Warszawy nie bardzo moga sie z mala paletac, a nad zalew to by przyjechali, wiec korzysc byla by obopolna mysle.
czekam na propozycje terminu, zgloszenia chetnych itd , mysle ze dopiero koniec przyszlego tygodnia wchodzi w gre, bo na razie pogoda nie bardzo jest sprzyjajaca...
ja napisze ze jesli o mnie chodzi to juz mam wakacje i licencjat w kieszeni wiec sie dopasowywowuje
- guma
- Junior
- Posiadany PUG: 205
- Numer Gadu-gadu: 3734334
ostatnio jak dzwoniłem do Michała, to właśnie mówił żeby dać mu znać jak będzie jakiś spot bo by się chętnie wybrał, a z czasem na neta u niego ciężko.
ja osobiście w najbliższe dwa weekendy odpadam. 9-10 upalam puga w poznaniu , a 15-17 siedzę pod poznaniem nad jeziorkiem ze znajomymi.
ja osobiście w najbliższe dwa weekendy odpadam. 9-10 upalam puga w poznaniu , a 15-17 siedzę pod poznaniem nad jeziorkiem ze znajomymi.
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
ja jestem otwarty na wszelkie propozycje poza najbliższą sobotą
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
halo halo co to nikt wiecej nie chce sie spotkac?
- Michal gti
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 rallye, 205 GTi, 205 CTi, 205 RG Cabrio, 205 MultiVan, 306 GTi6, 505 GTi, 304 cabrio, 304 coupe
- Kontakt:
Ja w najbliższy weekend jadę na Prząśniczkę, na serwis.
Może we wtorek na teren wyścigów konnych, na Służewcu. Chyba podjadę zobaczyć co i jak, bo jakieś nowe sprinty tam ruszyły
Może we wtorek na teren wyścigów konnych, na Służewcu. Chyba podjadę zobaczyć co i jak, bo jakieś nowe sprinty tam ruszyły