WARSZAWA - SPOTY
- PrezesBednarz
- Maniak
- Posiadany PUG: 90' 205 CTI XU5 JA i inne
Re: WARSZAWA - SPOTY
NAJBLIŻSZY ZLOT PEUGEOT 205 ODBĘDZIE SIĘ W SOBOTĘ 23 LIPCA NAD ZALEWEM ZEGRZYŃSKIM !!! GODZINY WCZESNO- POPOŁUDNIOWE, JEŚLI BĘDZIE WIĘKSZA GRUPKA CHĘTNYCH RUSZYMY RAZEM Z JAKIEGOŚ DOGODNEGO MIEJSCA W CENTRUM WAWY. WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW WKRÓTCE. PROSZĘ O WPISYWANIE SIĘ NA LISTĘ:
1. Altowiolistka
2. Kamkiler
3. Florek i może jak sie magicy wezmą to może nawet 205 dam rade
4. PrezesBednarz (ja pewnie na 2 kołach)
5.
1. Altowiolistka
2. Kamkiler
5.
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Skonsultuje się, może i my się pojawimy nad Zegrzem.
Dzięki 2mouse,
teraz Michał musi zmienić belkę, jutro pewnie mu w tym pomogę... trzeba pokonać kolegę z astry, bo wygrał o 1sec i jest to na 1.000.000% do zrobienia... jak będzie ręczny to na samej jednej beczce zyskamy tą sekundę
myślimy też żeby większą ekipą wybrać się na Ułęż...
Dzięki 2mouse,
teraz Michał musi zmienić belkę, jutro pewnie mu w tym pomogę... trzeba pokonać kolegę z astry, bo wygrał o 1sec i jest to na 1.000.000% do zrobienia... jak będzie ręczny to na samej jednej beczce zyskamy tą sekundę
myślimy też żeby większą ekipą wybrać się na Ułęż...
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
A do Nowego Miasta to nie łaska? Bliżej i jak wpisowe droższe, to się na benzynie przyoszczędzi... A ja cały czas myślę, żeby klasyfikację Peugeota zrobić, a z samym jose_arkadio nie damy rady...Sebek pisze:myślimy też żeby większą ekipą wybrać się na Ułęż...
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
to pogadam z Michałem bo on tu gra pierwsze skrzypce, ja jestem tylko pilotem z dobrym dostępem do części...2mouse pisze:A do Nowego Miasta to nie łaska? Bliżej i jak wpisowe droższe, to się na benzynie przyoszczędzi... A ja cały czas myślę, żeby klasyfikację Peugeota zrobić, a z samym jose_arkadio nie damy rady...Sebek pisze:myślimy też żeby większą ekipą wybrać się na Ułęż...
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
To też go dziś napadnęSebek pisze:to pogadam z Michałem bo on tu gra pierwsze skrzypce
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
to moze jednak wrocmy do tematu:
NAJBLIŻSZY ZLOT PEUGEOT 205 ODBĘDZIE SIĘ W SOBOTĘ 23 LIPCA NAD ZALEWEM ZEGRZYŃSKIM !!! GODZINY WCZESNO- POPOŁUDNIOWE, JEŚLI BĘDZIE WIĘKSZA GRUPKA CHĘTNYCH RUSZYMY RAZEM Z JAKIEGOŚ DOGODNEGO MIEJSCA W CENTRUM WAWY. WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW WKRÓTCE. PROSZĘ O WPISYWANIE SIĘ NA LISTĘ:
1. Altowiolistka
2. Kamkiler
5.
6.
1. Altowiolistka
2. Kamkiler
5.
6.
Nic nie stoi na przeszkodzie, aby 23 pojechać nad Zegrze, a 30 do Nowego Miasta... Jednym słowem, zrobić jeden długi spot warszawski, albo dwa kolejne...Altowiolistka pisze:to moze jednak wrocmy do tematu
- guma
- Junior
- Posiadany PUG: 205
- Numer Gadu-gadu: 3734334
hmm chyba nie... od jakiegoś roku tylkoSebek pisze:Ps. o k... dopiero teraz skojarzyłem, że my się przecież dobrze znamy
od kiedy masz 205
a Ty pewnie znasz poprzedniego właściciela mojego puga, też Michała
postaram się przyjechać nad zegrze i do nowego miasta też (jako kibic)
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
od jakiegoś roku to my się nie widzieliśmy, jak się stadion skończyłwynalazek pisze:hmm chyba nie... od jakiegoś roku tylkoSebek pisze:Ps. o k... dopiero teraz skojarzyłem, że my się przecież dobrze znamy
od kiedy masz 205
a Ty pewnie znasz poprzedniego właściciela mojego puga, też Michała
postaram się przyjechać nad zegrze i do nowego miasta też (jako kibic)
wybierasz się we wtorek na służewiec
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- guma
- Junior
- Posiadany PUG: 205
- Numer Gadu-gadu: 3734334
jak zwrotnice wymienię to pewnie takSebek pisze:od jakiegoś roku to my się nie widzieliśmy, jak się stadion skończył
wybierasz się we wtorek na służewiec
- Michal gti
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 rallye, 205 GTi, 205 CTi, 205 RG Cabrio, 205 MultiVan, 306 GTi6, 505 GTi, 304 cabrio, 304 coupe
- Kontakt:
wynalazek pisze:no i Michał ma mobilizację żeby założyć w końcu belkę na tarczach
gratulację za 3 miejsce!!!
ps. za tydzień też ma startować i ja pewnie będę też startował o ile swojego zrobię...
Dzięki, dzięki2mouse pisze:Gratulacje... Zwłaszcza, że konkurencja nie byle jaka...Baaardzo ładnie to wygląda...
My nie daliśmy rady wpaść, ale może za tydzień Robota mnie trzyma, psia nędza...
Pojechaliśmy "turystycznie" bez spinania się na wynik, to coś wyszło
Przyjeżdżajcie we wtorek, ja powinienem też podjechać. Jak zdążę naprawić białego, to wystartuję.
Nad Zegrze niestety nie uda mi się przyjechać, najprawdopodobniej będę w tym terminie na rajdzie zabytków
Aaaa, to stąd intensywne prace przy 304...Michal gti pisze:Nad Zegrze niestety nie uda mi się przyjechać, najprawdopodobniej będę w tym terminie na rajdzie zabytków
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
proszę lo dopisywanie sie do listy chetnych na zlot nad zegrzem.... nie pisanie miedzy wierszami ze moze bede tylko o skopiowanie tekstu i dopisanie sie z ewentualna informacja w nawiasie będe moze naz pewno itd.
potrzebna bedzie chetna osoba do wziecia grilla. maslo czosnkowe standardowo robie ja. kielba miecho w wlasnym zakresie. na miejscu jest miejsce do ustawienia aut i porobienia fotek, niedaleko sa jakies sklepy.
p.s. pozdrawiam wszystkich forumowiczów z pomorza:)
potrzebna bedzie chetna osoba do wziecia grilla. maslo czosnkowe standardowo robie ja. kielba miecho w wlasnym zakresie. na miejscu jest miejsce do ustawienia aut i porobienia fotek, niedaleko sa jakies sklepy.
p.s. pozdrawiam wszystkich forumowiczów z pomorza:)
- PrezesBednarz
- Maniak
- Posiadany PUG: 90' 205 CTI XU5 JA i inne
Jak coś małego będzie trzeba to będę mógł zabrać, bo jak mówiłem lecę na dwóch kołach.
Justyna o której zamierzacie być nad zalewem, bo ja mam jakieś 90 km do zrobienia tam. Aha i od której strony zalewu, tam gdzie jest tak ogarnięte (wylot na nieporęt), czy tam od strony serocka?
Jakbym mógł to bym prosił o jakiś telefon na pw, albo napisz sms na 608 633 565/
Pozdrawiam!
Justyna o której zamierzacie być nad zalewem, bo ja mam jakieś 90 km do zrobienia tam. Aha i od której strony zalewu, tam gdzie jest tak ogarnięte (wylot na nieporęt), czy tam od strony serocka?
Jakbym mógł to bym prosił o jakiś telefon na pw, albo napisz sms na 608 633 565/
Pozdrawiam!
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
My jeśli będziemy to też raczej na dwóch kółkach jesteśmy w kontakcie
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF