Nie, to 1,9 GTI Export z XU9J1 z dwuwałkową głowicą ca' 111 KM...kubas pisze:Dobrze pojechane tym białym 1.6 gti, to 1.6 prawda ? Zawias kompletna seria ?
Glowica jest normalna, jednowalkowa, 8v, tylko wyciagnieta z 405 1.9 SRi.
Nie, to 1,9 GTI Export z XU9J1 z dwuwałkową głowicą ca' 111 KM...kubas pisze:Dobrze pojechane tym białym 1.6 gti, to 1.6 prawda ? Zawias kompletna seria ?
No to musiałem kompletnie źle usłyszeć...jose_arkadio pisze:Glowica jest normalna, jednowalkowa, 8v, tylko wyciagnieta z 405 1.9 SRi.
O tym właśnie myślę, chroniąc się przed jednym popada w ten sam problem, tylko z drugiej strony... I po raz kolejny zgniły kompromis jest najlepszym rozwiązaniem...kubas pisze:No jest problem z przyczepnością przez to że za mocno skręca Trzeba prostować zakręty
I o to chodzi, i o to chodzi...marcinpug pisze:W Kielcach przypomniałem sobie jak powinno jeździć się Pugiem 205 przy wspaniałej atmosferze i bez zbędnej napinki.
Myślę, że zrobimy galerię forumową, bo fotek jest nieco, Iwona Garrosowa zrobiła ich od metra...marcinpug pisze:2mouse gdzie można znaleźć fotki w sieci z Naszych występów?
marcinpug pisze:Kubas szykuj czerwonego na 2012 , będzie nas więcej
Poruszyłem temat, tymczasem trzeba te tony zdjęć obrobić...cejot pisze:Chciałem zaproponować wrzucenie fotek do galerii klubowej
Która?... Na zdjęciach Małysza są dwie Delty Integrale i Alfa GT Marka Biłyka, w której jestem beznadziejnie zakochany...Para pisze:Samochody super, szczegolnie ta Alfa mnie kladzie na kolana
Brawo!!2mouse pisze:II - Iwona Kubat, Peugeot 205 RallyeO, tak właśnie.