cejot pisze:Pachołki raczej ciasno nie były, bo w końcu Buick dał radę.
Buick Riviera doskonale dał radę, gdy wyjęli co drugi pachołek
Ciasno czy szeroko, nieważne. Widać że była to bardziej defilada niż odcinek KJS.
Ale przede wszystkim sporo radochy i satysfakcji, że nasze peugeoty znajdują miejsce w bardzo zacnym towarzystwie.
A może to dobry pomysł na aktywny spot? Możnaby pobawić się kiedyś na otwartej przestrzeni
Pooglądać pewno pojedziemy, ale startować nie... Zwykle robią próbę na parkingu dla autobusów, czy jakoś tak, bardzo piękne są tam krawężniki, tak z 15 cm. W 2010 roku podczas jednego przejazdu odpadało pięciu zawodników z powodu różnego stopnia uszkodzenia prawego przedniego koła.. Całkowita dekapitacja też się zdarzyła... Więc obejrzeć, super... Startować 205-tką? W życiu...
Ostatnio zmieniony 15 maja wt, 2012 2:31 pm przez 2mouse, łącznie zmieniany 1 raz.
ciechom pisze:2mause ... ale tam na pętli jest totalna rozpierducha ... wielkie góry gruzu ... :/
ja tez bym sie w przejechal popaczeć ... zabierzecie mnie ?
Zdzwonimy się... Pewno Berlingiem będziemy jechać, chyba że Michał ogarnie Pchełkę do tego czasu...
Arku, zdjęcia Twoje są do odbioru, od Ciechoma, ode mnie (Ciechoma, tylko obrobione) i od Agnieszki...
ciechom pisze:o faktycznie ... 26 w Piasecznie a 27 w Wołominie
weekend zapowiada się Rajdowo
Arek, startujesz w Królewskim ?
W Piasecznie jest 26 i 27, w niedziele jest jakaś parada i super próba wliczana do klasyfikacji KJSu, więc impreza dwudniowa.
Jak ogarnę swoje auto to na pewno coś pojadę, tylko jeszcze nie wiem co...
Jest tu ktos? Dawno tu do Was nie zagladalem, ale zatesknilem za 205ka i mam ochote sobie cos sprawic niebawem, jak wam w oko wpadnie interesujacy egz to dajcie znac. Co do modelu jestem otwarty na propo.
Jest tu ktos? Dawno tu do Was nie zagladalem, ale zatesknilem za 205ka i mam ochote sobie cos sprawic niebawem, jak wam w oko wpadnie interesujacy egz to dajcie znac. Co do modelu jestem otwarty na propo.
Pozdrowienia dla Waszafskiej ekipy!
Weź te terenufkie i wbijaj w niedzielę na CSP w Legionowie. Jak słyszałem, jeden z uczestniczących samochodów jest za słaby i będzie zmieniany...