Piłkarski Puchar Peugeot. 26 sierpień, Niepołomice
- Przemo06
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 306 XSi
- Numer Gadu-gadu: 760321
- Kontakt:
Re: Piłkarski Puchar Peugeot. 26 sierpień, Niepołomice
Oczywiście że nie muszą sami klubowicze grać i możecie zabrać jakiś znajomych, Klasyków też
Niech widzą jak się potrafią pużotowcy bawić
Niech widzą jak się potrafią pużotowcy bawić
- tok
- Junior
- Posiadany PUG: 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 8405207
Kolejna wersja starej komunistycznej wprasowanki.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
To jak Toku robimy? Chyba nie damy rady tego naprasować do niedzieli. Chyba, że każdy kupi sobie po czerwonej koszulce, a Ty weźmiesz na mecz żelazko
Do listy:
1. Raf
2. Jacek
3. Tok
4. Fox
5. Manwe
6. Bartek H.
Dopisuję dwie osoby, które się do mnie zgłosiły z chęcią (p)ogrania innych peżotowców
7. Bramkarz Bartek
8. Krystian napadzior
Pamiętajcie, że gramy na nawierzchni, gdzie lepiej jest mieć obuwie halowe, niż korki. Także żeby potem nie było aj waj
Ktoś jeszcze wyraża chęć?
Do listy:
1. Raf
2. Jacek
3. Tok
4. Fox
5. Manwe
6. Bartek H.
Dopisuję dwie osoby, które się do mnie zgłosiły z chęcią (p)ogrania innych peżotowców
7. Bramkarz Bartek
8. Krystian napadzior
Pamiętajcie, że gramy na nawierzchni, gdzie lepiej jest mieć obuwie halowe, niż korki. Także żeby potem nie było aj waj
Ktoś jeszcze wyraża chęć?
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
- tok
- Junior
- Posiadany PUG: 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 8405207
Prasowanki myślę rozdam jako pamiątkę.
Wydrukuję jakieś 12 sztuk.
Każdy sobie naprasuje na co chce w domu.
Podobno zbiórka jest w okolicach godziny 13.30-14.00 w okolicach biedronki w Niepołomicach (ul. na tamie7)
O 14 najazd na obiekty Puszczy Niepołomice.
Ja poza Kingą być może zabiorę rezerwowych zawodników (kibiców) - niepotrzebne skreślić (zależnie od potrzeby).
Wydrukuję jakieś 12 sztuk.
Każdy sobie naprasuje na co chce w domu.
Podobno zbiórka jest w okolicach godziny 13.30-14.00 w okolicach biedronki w Niepołomicach (ul. na tamie7)
O 14 najazd na obiekty Puszczy Niepołomice.
Ja poza Kingą być może zabiorę rezerwowych zawodników (kibiców) - niepotrzebne skreślić (zależnie od potrzeby).
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
- Przemo06
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dokładnie, zbiórka jest od 13:30 do 14:00 pod Biedronką w Niepołomicach (ul. Na Tamie 7) o 14 robimy przejazd na obiekty Puszczy Niepołomice.
Później rozpoczynamy cały Turniej, gramy każdy z każdym, 2 połowy po 15 minut.
W między czasie będą rozpalone grille, na które jedzenie załatwia we własnym zakresie, oraz konkurs strzelania z broni pneumatycznej do tarczy.
Opłata od auta to 15 zł
Tak dla przypomnienia
Później rozpoczynamy cały Turniej, gramy każdy z każdym, 2 połowy po 15 minut.
W między czasie będą rozpalone grille, na które jedzenie załatwia we własnym zakresie, oraz konkurs strzelania z broni pneumatycznej do tarczy.
Opłata od auta to 15 zł
Tak dla przypomnienia
- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
- Numer Gadu-gadu: 7424729
- Kontakt:
bzyq się ze mną na pokładzie zabiera i może wezmę niskopodłogowego psa sportowego(co większa cześć dnia śpi)
no i prywatne bratnie ronaldinho
no i prywatne bratnie ronaldinho
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 406c 2.0t, 207 1.6hdi, 205 junior :)
- Numer Gadu-gadu: 4225759
- Kontakt:
1. Raf
2. Jacek
3. Tok
4. Fox
5. Manwe
6. Bartek H.
7. Bramkarz Bartek
8. Krystian napadzior
9. qra ( tak na 50% jak na razie i to raczej pokibicować niż grać )
2. Jacek
3. Tok
4. Fox
5. Manwe
6. Bartek H.
7. Bramkarz Bartek
8. Krystian napadzior
9. qra ( tak na 50% jak na razie i to raczej pokibicować niż grać )
- MiceK
- Maniak
- Posiadany PUG: MG ZR 1.4 16v
- Numer Gadu-gadu: 1295187
- Kontakt:
Zatem powodzenia panowie !!
- Przemo06
- Nowicjusz
- Kontakt:
Gratuluję wygranej
Wielkie dzięki za super atmosferę oraz za liczne przybycie i mam nadzieje że spotkamy się jeszcze nie raz na jakimś zlocie
Wielkie dzięki za super atmosferę oraz za liczne przybycie i mam nadzieje że spotkamy się jeszcze nie raz na jakimś zlocie
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Wróciłem, widzę że jestem pierwszy z 205 tkowców.
Przemo: Dziękujemy za wspaniały zlot. Pierwszy raz byłem na takim spotkaniu i jestem pod ogromnym wrażeniem organizacji i atmosfery. Nasze forum na pewno wiele się nauczy po tym spotkaniu. Tyle miłych ludzi, tyle świetnej zabawy i żadnych nieporozumień, kontuzji czy wyzwisk ( u nas to czasem nie takie oczywiste:))
Wrzucę kilka pierwszych fotek. Jako że starałem się czynnie uczestniczyć w zmaganiach piłkarskich ( głowni w moim przypadku te wysiłki sprowadzały się do usilnych prób nieprzewrócenia się ) to nie mam zbyt wiele fotek. Zacznijmy od obrazka poglądowego:
Patrząc na zdjęcie pewnie niejeden zapyta dlaczego Manwe jest na nim dwa razy. Jak wysiadł z samochodu na raz przez oba drzwi to też przecierałem oczy ze zdumienia i nawet zamykałem najpierw lewe a potem prawe żeby sprawdzić czy jeden z nich nie zniknie. Nie zniknął i grał całkiem nieźle. Nazywa się Leszek.
Jako że każdy szykował się do walki to szybko udaliśmy się do szatni
gdzie w każdym zakątku czuć było historię i coś jeszcze
Część z nas przyodziała czerwone barwy walki
a reszta wymontowała tylną kanapę ze 106 przemieniając ją w lożę VIP której nie powstydziliby się włodarze niejednego klubu ekstraklasy
Był jeszcze grill
Rafi przestawiał auto, które zaparkował jak się okazało na linii strzału kółka strzeleckiego. Przez chwilę wydawało się że jak otworzy drzwi na przestrzał ( dosłownie ) to załatwi to sprawę,ale w końcu trzeba było odjechać
Dziewczyny ku trwodze pana menadżera wtargnęły na boisko miejscowego klubu, ale jako że trawa została wcześniej skażona pestycydem anty-babkowym to po części zadziałało i na nie i musiały zawracać
ale najważniejszy fakt dnia to i tak to że WYGRALIŚMY!!!
można było zacząć przemalowywać baloniki z napisem 406 na 205:))
Trochę nam było głupio bo wszyscy okazali się tak gościnni że dali nam wygrać, przyznali tytuł króla strzelców a na koniec jak było losowanie zegarka spośród wszystkich uczestników spotkania to wylosowali Rafiego...
Żeby nie było im tak smutno to mój pug zablokował drzwi kierowcy i musiałem wsiadać przez prawe...
Przemo: Dziękujemy za wspaniały zlot. Pierwszy raz byłem na takim spotkaniu i jestem pod ogromnym wrażeniem organizacji i atmosfery. Nasze forum na pewno wiele się nauczy po tym spotkaniu. Tyle miłych ludzi, tyle świetnej zabawy i żadnych nieporozumień, kontuzji czy wyzwisk ( u nas to czasem nie takie oczywiste:))
Wrzucę kilka pierwszych fotek. Jako że starałem się czynnie uczestniczyć w zmaganiach piłkarskich ( głowni w moim przypadku te wysiłki sprowadzały się do usilnych prób nieprzewrócenia się ) to nie mam zbyt wiele fotek. Zacznijmy od obrazka poglądowego:
Patrząc na zdjęcie pewnie niejeden zapyta dlaczego Manwe jest na nim dwa razy. Jak wysiadł z samochodu na raz przez oba drzwi to też przecierałem oczy ze zdumienia i nawet zamykałem najpierw lewe a potem prawe żeby sprawdzić czy jeden z nich nie zniknie. Nie zniknął i grał całkiem nieźle. Nazywa się Leszek.
Jako że każdy szykował się do walki to szybko udaliśmy się do szatni
gdzie w każdym zakątku czuć było historię i coś jeszcze
Część z nas przyodziała czerwone barwy walki
a reszta wymontowała tylną kanapę ze 106 przemieniając ją w lożę VIP której nie powstydziliby się włodarze niejednego klubu ekstraklasy
Był jeszcze grill
Rafi przestawiał auto, które zaparkował jak się okazało na linii strzału kółka strzeleckiego. Przez chwilę wydawało się że jak otworzy drzwi na przestrzał ( dosłownie ) to załatwi to sprawę,ale w końcu trzeba było odjechać
Dziewczyny ku trwodze pana menadżera wtargnęły na boisko miejscowego klubu, ale jako że trawa została wcześniej skażona pestycydem anty-babkowym to po części zadziałało i na nie i musiały zawracać
ale najważniejszy fakt dnia to i tak to że WYGRALIŚMY!!!
można było zacząć przemalowywać baloniki z napisem 406 na 205:))
Trochę nam było głupio bo wszyscy okazali się tak gościnni że dali nam wygrać, przyznali tytuł króla strzelców a na koniec jak było losowanie zegarka spośród wszystkich uczestników spotkania to wylosowali Rafiego...
Żeby nie było im tak smutno to mój pug zablokował drzwi kierowcy i musiałem wsiadać przez prawe...
- RafGentry
- Moderator
- Kontakt:
Oj jak tęskniłem za tymi relacjami Foxia
Świetnie było się znów spotkać. Okazuje się, że razem tworzymy całkiem niezłą ekipę piłkarską.
Nie spodziewałem się, że wygramy ten turniej, ale jestem bardzo miło zaskoczony. Jakby ktoś pytał, to na turnieju zagraliśmy łącznie trzy mecze:
1. Z ekipą 406 - 5:2 dla nas
2. z ekipą 306 - 8:0 dla nas
3 i na koniec ze 106-tkami. Było 11:1 dla 205-tek
Łącznie bilans bramkowy to 24:3.
Potwierdzam słowa Foxa - drugi raz nie zaproszą nas wcale. Nie dość, że zgarnęliśmy złote medale, puchar dla króla strzelców, to jeszcze wylosowałem zegarek Peugeota
A tak na serio, to jestem pod wrażeniem organizacji i miłej atmosfery. Nie było czasu pogadać z wszystkimi i dobrze obejrzeć wszystkich Pugów, ale to zapewne nie ostatnia impreza tego kalibru w której bierzemy udział.
Dzięki wszystkim i do zobaczenia.
(Bartek H - przypominam o obietnicy. Czekamy na zdjęcia i opis 309-tki GT )
Świetnie było się znów spotkać. Okazuje się, że razem tworzymy całkiem niezłą ekipę piłkarską.
Nie spodziewałem się, że wygramy ten turniej, ale jestem bardzo miło zaskoczony. Jakby ktoś pytał, to na turnieju zagraliśmy łącznie trzy mecze:
1. Z ekipą 406 - 5:2 dla nas
2. z ekipą 306 - 8:0 dla nas
3 i na koniec ze 106-tkami. Było 11:1 dla 205-tek
Łącznie bilans bramkowy to 24:3.
Potwierdzam słowa Foxa - drugi raz nie zaproszą nas wcale. Nie dość, że zgarnęliśmy złote medale, puchar dla króla strzelców, to jeszcze wylosowałem zegarek Peugeota
A tak na serio, to jestem pod wrażeniem organizacji i miłej atmosfery. Nie było czasu pogadać z wszystkimi i dobrze obejrzeć wszystkich Pugów, ale to zapewne nie ostatnia impreza tego kalibru w której bierzemy udział.
Dzięki wszystkim i do zobaczenia.
(Bartek H - przypominam o obietnicy. Czekamy na zdjęcia i opis 309-tki GT )
- Przemo06
- Nowicjusz
- Kontakt:
Cieszy bardzo że podobało Wam się na zlocie i macie ochotę na kolejne, bo na pewno nie raz będzie jeszcze okazja
tutaj malutka porcja fotek ode mnie: Piłkarski Turniej Klubów Peugeota
tutaj malutka porcja fotek ode mnie: Piłkarski Turniej Klubów Peugeota
- RafGentry
- Moderator
- Kontakt:
Super. Dzięki za fotki Przemo.
Jakby gdzieś były fotki z dekoracji, to daj cynk
A oto zwycięska drużyna pierścienia:
Jakby gdzieś były fotki z dekoracji, to daj cynk
A oto zwycięska drużyna pierścienia:
Wielkie dzięki za spotkanie oraz przesympatyczną atmosferę. Mam nadzieję, że jakiś spocik uda się jeszcze zorganizować w tym sezonie. Szczególne pozdrowienia dla Foxa, za to, że przygarnął mnie z Dworca i tam też bezpiecznie zwrócił Pozdrawiam serdecznie
- bananowiec
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 CTI TURBOGNÓJ , 205 1.8 dturbo forever
- Numer Gadu-gadu: 4940298
- Kontakt:
Gratulujemy wygranej i godnego reprezentowania naszego Sacre Numero Raf pochwal się diwajsami !