ok, ja dołączam do konwoju eskortującego DJPreZesa, ale nie wiem czy od Gdyni, czy od Sopotu będę jechał.
Deejay, daj znać na maila (kubski@wp.pl) jak się ugadacie. Narka
kiedyś: 205 1.9GTI
teraz: rajdówka na bazie Fiesty 2.0
No jaka z Ciebie zen zdolniaszka jak sie chce to się da rade
Co do konwoju - to ja sama z chęcią bym się bujneła do gdyni aby z Wami pokonwojować do Brzeźna
Moja propozycja jest taka : Fly - parking koło klifu - bez rewelacji, pod prezydium - zazwyczaj brak miejsc, ale zjedzmy troszkę dalej niz prezydium - na koniec bulwaru nadmorskiego (miejsce oficjalnie nazwane Skwerem Arki Gdynia - z tego miejsca chciałem pozdrowic pana prezudenta GA ), jak sie zbierzemy to możemy zrobic rundkę po gdyni i śmigać do GD (nazwy zaczerpnięte ze słownika Andzi )
LUDZIKI TO POZOSTAJEMY NA TYM : ODDZIAŁ GA ODDZIAŁU 3CITY INTERNETOWEGO ODDZIAŁU OGÓLNOPOLSKIEGO ODDZIAŁU FAN KLUBU PEUGEOTA 205 SPOTYKA SIĘ W NIEDZIELĘ 12.06.2005 O GODZ 16.00 NA SQERZE ARKI GA, GDZIE ZOSTANIE UTWORZONY SZYK W CELU ESKORTY DJPrezesa (o kosztach tego przedsięwzięcia poinformujemy kolegę nieco póżniej). NASTĘPNIE KOLUMNA SAMOCHODÓW PRZEJEDZIE BROADWAYEM (czytaj. ul. Świętojanska) SKĄD UDA SIĘ NA SPOTANIE Z ODDZIAŁEM GD ODDZIAŁU 3CITY I WSZYSTKICH MOŻLIWYCH PODODDZIAŁÓW WIĘKSZYCH ODDZIAŁÓW. MIEJSCE GD BRZEŹNO GODZ 17.OO
(chyba najgłupszy post jaki dotychczas napisałem )
Nazywa sie tak od jakiegoś roku (nie wiem czy juz pozdrawiałem pana prezydenta GA). Parking na końcu Bulwaru Nadmorskiego, nie ten koło Nadmorskiego tylko ten przy samym bulwarze