Hm...ja nie skomentuje mojej sytuacji w tym momencie...specjalnie nie poszedlem na trening, itd. bo mial byc trening, postoj na Helu i powrot poznym wieczorem w niedziele...no to nie poszedlem na to...hm...a teraz sie dowiaduje, ze jutro jade gdzies ze starymi na jakas impreze i mam byc ich kierowca no ku**** Ide sie pochlastac...albo zaczne dzisiaj pic i g*** z kierowcy beda miec! Ha!
Ludzie nie spać Widze że w temacie ruchu praktycznie żadnego, chyba że wieczorem pojawi sie parę postów że ktos z jakieś przyczyny sie nie zjawi. No jutro widzimy sie na zlociku (mam nadzieje że bedzie troszkę słońca, bo dziś chyba go troche mało ) Rozmawiałem z "Levy'm" - z braku netu nie bywa na forum, ale na zociku sie raczej pojawi swoja 406tką
no to jestem pierwszy pozdrówka dla wszystkich obecnych i dzieki za przybycie Sadze ze to spotkanko mozemy uznać za udane! I mam prośbe.. nie szalejcie tak na trasie Gdańsk-Gdynia... Tam jezdza starsi ludzie Nastepne spotkanie przypominam 3 lipca na pasie na Zaspie.
Nie traktuj życia zbyt poważnie, bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Tjaaa...ja na resztkach paliwa i paprochach z baku to sie dusil Dopiero wrocilem do domu Imprezka sie tak rozkrecila, ze ludzi wrzucalem na tylne siedzenie A czy to przypadkiem nie byl rekordowy zlot co do ilosci osob w trojmiescie?
hehe... mnie sie tez troche silnik zgrzał ale za to przepustnica przepchała Co do zlotu to nie wiem czy był rekordowy ale było nas wiecej niz ostatnio. Trzeba liczyć teraz na to ze na Zaspie przeroczymy magiczną dwucyfrową liczbe A pozniej mozemy działać dalej. Ja sie tego mogę podjąć
Nie traktuj życia zbyt poważnie, bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
osob sporo, samochodow 7 x 205 + 1 x 406 + Ford Ka Fotki beda wieczorem ode mnie na jakims serwerze Poza tym Deejay robil, Andzia i... i chyba ktos jeszcze, ale nie wiem
Dodaje posta, bo jakbym edytowal to by nie bylo zmiany daty, itd. moja porcja zdjec pod adresem: http://www.rammstein.pl/~prezes/zlot/ Czekam na nastepne fotki